splash18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, Άνοιξα και καθάρισα μια αποθήκη στο εξοχικο σημερα και βρήκα κάτι ουισκυ (πχ johnny, Jack, DImple) κλειστα στα κουτιά τους τα οποία μου τα είχαν φέρει πριν καμια 10ετία. Μαζί με αυτά υπήρχαν κάτι ανοιγμένα λικέρ, βοτκες και ένα bacardi . Ήθελα να σας ρωτήσω μιας κ δεν γνωρίζω, εάν είναι οκ για κατανάλωση τα κλειστα στη συσκευασια τους ποτα ή έχουν ημερομηνία λήξης ώστε να τα πετάξω εάν είναι. Τα λικέρ (baileys, amaretto, disarono) ήταν ανοιχτα με μισο μπουκαλι γεματο αλλα ήταν καπως περιεργο το πωμα των μπουκαλιων όταν το εβγαλα σαν χαλασμενο κ ελαχιστα μυριζαν. Φυσικα δεν τα εχω δοκιμασει μιας κ δεν ξερω εάν πρεπει και οι βοτκες πχ ursus, serkova φαινονται οκ.
zio10 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ ειναι, τίποτα δεν παθαίνουν. Επίσης χρόνια πολλά Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από zio10 2
fernw_thn_souvla Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι καλύτερα κ απο όταν τα πηρες.Τώρα αυτά που ήταν ανοιχτά αν δεν ήταν καλά σφραγισμένα θα έχουν γίνει "νερό" Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από fernw_thn_souvla
crom251 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε Μια χαρά είναι καλύτερα κ απο όταν τα πηρες Αυτο το πραγμα δεν ισχυει ασφαλως. Το ουισκι δεν παλαιωνει στο μπουκαλι. Αν π.χ. εχεις αγορασει ενα ουισκι 10 ετων και το αφησεις αλλα 10 χρονια στο σπιτι, ασφαλως και ΔΕΝ θα εχεις ενα ουισκι 20 ετων. Το ουισκι θα ειναι 10 ετων και παλι. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2018 από crom251 6 4
Arkin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, crom251 είπε Αυτο το πραγμα δεν ισχυει ασφαλως. Το ουισκι δεν παλαιωνει στο μπουκαλι. Αν π.χ. εχεις αγορασει ενα ουισκι 10 ετων και το αφησεις αλλα 10 χρονια στο σπιτι, ασφαλως και ΔΕΝ θα εχεις ενα ουισκι 20 ετων. Το ουισκι θα ειναι 10 ετων και παλι. Να ήταν έτσι και στις γυναίκες τι καλά που θα ήταν ε. 3 2
splash18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Τα ουσκι πιστευω ειναι οκ φαινεται καλο το χρωμα τους κ οι βοτκες. Τωρα για τα λικερ δεν ξερω θα δω μηπως γραφουν καμια ημερομηνια ληξης στο μπουκαλι
Thulogur Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Ειχε και αλλος την ιδια απορία με σένα πριν λιγο καιρό. Κι εγω πιστεύω οτι θα έχουν χαλάσει, εχω δοκιμάσει "παρατημένο" dimple στο παρελθόν και ειχε γεύση μπουγαδόνερο. Οταν τα δοκιμάσεις ομως, πόσταρε εδω να μας πεις. 1
splash18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Thulogur είπε Ειχε και αλλος την ιδια απορία με σένα πριν λιγο καιρό. Κι εγω πιστεύω οτι θα έχουν χαλάσει, εχω δοκιμάσει "παρατημένο" dimple στο παρελθόν και ειχε γεύση μπουγαδόνερο. Οταν τα δοκιμάσεις ομως, πόσταρε εδω να μας πεις. Ναι θα ενημερωσω εννοειται!
ELTASSOS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Αφου δεν τα ηπιες τοσα χρονια, θα τα πιεις τωρα?...αν καταλαβα δεν εισαι του ποτου γιαυτο τα ξεχασες. Αστα εκει που ειναι η φερνε πιπινια στο εξοχικο να τα κερνας ληγμενα ποτα....και μας λες αντιδρασεις. Εγω δεν θα τα επινα.
margaritagr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Κράτα τα κλειστά, πέταξε τα ανοιγμένα. 1
fernw_thn_souvla Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, crom251 είπε Αυτο το πραγμα δεν ισχυει ασφαλως. Το ουισκι δεν παλαιωνει στο μπουκαλι. Αν π.χ. εχεις αγορασει ενα ουισκι 10 ετων και το αφησεις αλλα 10 χρονια στο σπιτι, ασφαλως και ΔΕΝ θα εχεις ενα ουισκι 20 ετων. Το ουισκι θα ειναι 10 ετων και παλι. Ακυρο αλλα το ειχα απορια.Μπορω να παλαιωσω ουίσκυ ή αλλα ποτα;
crom251 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, fernw_thn_souvla είπε Ακυρο αλλα το ειχα απορια.Μπορω να παλαιωσω ουίσκυ ή αλλα ποτα; Το ουισκι παλαιωνει μονο στο βαρελι. Σε μπουκαλι μπορεις μονο ορισμενες κατηγοριες κρασιου.
papoys1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Thulogur είπε Ειχε και αλλος την ιδια απορία με σένα πριν λιγο καιρό. Κι εγω πιστεύω οτι θα έχουν χαλάσει, εχω δοκιμάσει "παρατημένο" dimple στο παρελθόν και ειχε γεύση μπουγαδόνερο. Οταν τα δοκιμάσεις ομως, πόσταρε εδω να μας πεις. Τον χάσαμε.Λέτε να ήπιε πολύ από τα ληγμένα.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα