splash18 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Τον χάσαμε.Λέτε να ήπιε πολύ από τα ληγμένα....... Αχαχα οχι ρε συ ανοιξα τα ουισκι κ μου φανηκαν μια χαρα ωραια μυρωδια κ η γνωστη γευση, δοκιμασα μια γουλια απο οσα ανοιξα.... τα λικερ που ηταν ανοιχτα δεν τα δοκιμασα ακομα... 1
papoys1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, splash18 είπε Αχαχα οχι ρε συ ανοιξα τα ουισκι κ μου φανηκαν μια χαρα ωραια μυρωδια κ η γνωστη γευση, δοκιμασα μια γουλια απο οσα ανοιξα.... τα λικερ που ηταν ανοιχτα δεν τα δοκιμασα ακομα... Πλάκα κάνω μην πετάς τίποτε δεν έχουν κάτι να χαλάσουν και το οινόπνευμα που περιέχουν σε μεγάλες ποσότητες δεν θα άφηνε να γίνει κάτι τέτοιο.Και τα ανοιχτά αν δεν έχει αλλοιωθεί η γεύση πίνονται. Η πεθερά μου κέρναγε ένα κουμπάρο της με ουίσκυ και βότκα 20-30 χρόνια ανοιγμένη που είχε σε ένα ντουλάπι επειδή δεν τα έπινε κανείς και δεν έπαθε τίποτε.Ανέκδοτο το είχαμε κάνει.Το μόνο που έλεγε τι ουίσκυ είναι αυτό έχει μία παράξενη αλλά ωραία γεύση.
tsifotis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Αν δε τα βαρουσε ηλιος κλπ ολα μια χαρα θα ειναι. Το αλκοολ και η ζαχαρη τα συντηρούν μια χαρα. Το baileys πεταμα οπως ειναι . Εχει γαλα και ελαχιστο αλκοολ και δεν κραταει πολυ. Εχει πανω ημερομηνια ληξης το καθε μπουκαλι, νομιζω για 2 χρονια. Φαντάζομαι μετα απο 10 χρονια θα ειναι σκουπιδι. Τα υπολοιπα λικερ ισως εχουν ζαχαρωσει και αλλαξει λιγο γευση αλλα δεν θα τα φοβομουν Καλοπιωτα και καλες γιορτες 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα