Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω το εξής θέμα:

Αγόρασα πριν 2 χρόνια μια ηλεκτρική σκούπα dirt devil από το lidl.

Πλέον δε ρουφάει καλά. Έχω πλύνει και καθαρίσει τα φίλτρα όσο μπορούσα. Επίσης έχει ένα εξάρτημα-πέλμα που είναι για τα χαλιά (γυρίζει και ανακατεύει το πέλος) το οποίο άνοιξα να καθαρίσω την πρώτη φορά και από τότε δεν ξαναδούλεψε.

Τι κάνω τώρα; Την πάω στο λιντλ κάπου για να τη δουν μέσα στην εγγύηση; Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Αν είναι μόνο θέμα φίλτρων, μπορώ να προμηθευτώ από κάπου; Σε ένα google search που έκανα δε βρίσκω τα φίλτρα της. Βρίσκω για παρόμοιο μοντέλο αλλά όχι για αυτή. 

Καμιά γνώμη;

Δημοσ.

Τηλέφωνο στη εξυπηρέτηση των lidl με την απόδειξη στο χέρι. Μην αναφέρει ότι την χάλασες. Το πιθανότερο είναι ή να την επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω ή να σου στείλουν άλλη.

Έχω την ίδια, μήπως έχει κολλήσει κάτι μέσα στο σωλήνα ή στην τρύπα κάτω από το φίλτρο πάνω στη μηχανή;

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, papars είπε

Έχω την ίδια, μήπως έχει κολλήσει κάτι μέσα στο σωλήνα ή στην τρύπα κάτω από το φίλτρο πάνω στη μηχανή;

Έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, sargus είπε

Λοιπόν έχω το εξής θέμα:

Αγόρασα πριν 2 χρόνια μια ηλεκτρική σκούπα dirt devil από το lidl.

Πλέον δε ρουφάει καλά. Έχω πλύνει και καθαρίσει τα φίλτρα όσο μπορούσα. Επίσης έχει ένα εξάρτημα-πέλμα που είναι για τα χαλιά (γυρίζει και ανακατεύει το πέλος) το οποίο άνοιξα να καθαρίσω την πρώτη φορά και από τότε δεν ξαναδούλεψε.

Τι κάνω τώρα; Την πάω στο λιντλ κάπου για να τη δουν μέσα στην εγγύηση; Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; Αν είναι μόνο θέμα φίλτρων, μπορώ να προμηθευτώ από κάπου; Σε ένα google search που έκανα δε βρίσκω τα φίλτρα της. Βρίσκω για παρόμοιο μοντέλο αλλά όχι για αυτή. 

Καμιά γνώμη;

Το βιβλιαράκι με τις οδηγίες το έχεις?

Εκεί έχει τηλέφωνα για σέρβις.

Αλλά νομίζω ότι οι σκούπες έχουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Δεν έχω δει κάτι με ένα χρόνο εγγύηση, λογικά 3 θα έχει. Παίρνεις τηλέφωνο στο 800 κάτι.

Εχω κι εγώ σκούπα dirt devil από το Lidl πριν από 4 χρόνια και όταν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα στα 2 χρόνια πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχε μόνο ένα χρόνο εγγύηση.

Τώρα αν οι τελευταίες έχουν 3 χρόνια ...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ωραία λοιπόν, θα τους πάρω σε 2-3 ημέρες που θα ανοίξουν και θα δω τι θα μου πουν.

Περίεργο μου φαίνεται πάντως να είναι ένας ο χρόνος της εγγύησης γιατί ξέρουμε ότι στην Ε.Ε. ότι πουλιέται έχει μινιμουμ 2 χρόνια βάσει νόμου.

Για να δούμε.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sargus είπε

Ωραία λοιπόν, θα τους πάρω σε 2-3 ημέρες που θα ανοίξουν και θα δω τι θα μου πουν.

Περίεργο μου φαίνεται πάντως να είναι ένας ο χρόνος της εγγύησης γιατί ξέρουμε ότι στην Ε.Ε. ότι πουλιέται έχει μινιμουμ 2 χρόνια βάσει νόμου.

Για να δούμε.

Tο ξέρω αλλά δεν το έψαξα γιατί τελικά ήταν λάθος εντύπωση ότι υπήρχε πρόβλημα. Είχε βάλει η κόρη ανάποδα το φίλτρο!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...