Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νερό στην Κέρκυρα είναι τραγικό από άποψη αλάτων, σύντομα θα μετακομίσουν σε ιδιόκτητο καινούργιο σπίτι και σκέφτομαι την εγκατάσταση του συγκεκριμένου συστήματος. Έχει βάλει κανείς? 

Δημοσ.

Ναι εχει υψηλο κοστος αγορας κοστος συντηρησης αναλογα τι φιλτρα θα εχεις που θελουν αλλαγη, θα πινες νερο φιλτραρισμενο απο καζανι ανιξειδωτο, α φιλτραρεις ομως αναγκαστικα και νερο ποτισματος καζανακι λατρα..κλπ και θα εχεις μεγαλη καταναλωση νερου. Το ειχα περαν των αλατων και με uv , ειχε στοιχισει περι τις 7000 ευρω χιλιαδες, και το εβγαλα διοτι υποβαθμιζει τα συστατικα του νερου, διαβρωνονται οι μεταλικες σωληνες συντομα. Τελικα βαλαμε  τοπικη συσκευη με φιλτρο στην βρυση της κουζινας που πινουμε, φιλτραρει τρεχουμενο νερο ειναι σαν βαρελακι και μπαινει ειτε πανω ειτε κατω απο παγκο...και βαλαμε τετοια φιλτρα που αφηνει τα ωφελιμα να περνανε. Το αλλαζουμε μια φορα το χρονο 80 ευρω. 3 ατομα ειμαστε. Εγω πινω και απο βρυση με αλατα οταν ειμαι στο μπανιο και βαριεμαι να κατεβω κουζινα αν και συνηθως εχω παντα διπλα μου μια κανατα φιλτραρισμενο νερο. Εχω μετρητη σκληροτητας νερου και καθε τοσο το μετραω και ειναι οκ αυτο που πινουμε ενω αισθητα σκληρο το αφιλτραριστο. Τον μετρητη το ζητησα απο φαρμακειο και μου τον εφερε απο εκει που πουλανε οργανα επιστημονικα εργαστηριου, κανα 150 αρι εδωσα , αλλα νομιζω κανουν και οι πιο φτηνοι απο σκρουτζ...ολα αυτα το μακρυνο 2003 απο τοτε ισως πολα εχουν αλλαξει σε τεχνολογια εγκαταστασης. Ρωτα χημικο μηχανικο η μηχανολογο και ΜΙΛΑ με καποιον που το εχει και το δουλευει καιρο.

Μεγεια το σπιτι ναστε καλα να το χαρειτε...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...