Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά κάποιος να με βοηθήσει πως να το σεταρω. Θελω να παιζει ταινιες και κανένα καναλι ξενο. Ευχαριστώ πολύ. Καλα Χριστούγεννα σε όλους.
Predatorkill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, shervo είπε Καλησπέρα παιδιά κάποιος να με βοηθήσει πως να το σεταρω. Θελω να παιζει ταινιες και κανένα καναλι ξενο. Ευχαριστώ πολύ. Καλα Χριστούγεννα σε όλους. Εισαι σε λαθος φορουμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Predatorkill είπε Εισαι σε λαθος φορουμ. Καλημερα που πρεπει να παω πες μου σε παρακαλω
Predatorkill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, shervo είπε Καλημερα που πρεπει να παω πες μου σε παρακαλω Καλημερα, την αναζητηση του φορουμ τη χρησιμοποιησες ή θελεις να το κανω εγω για σενα; Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Predatorkill
Predatorkill Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, shervo είπε μπορείς να το κάνεις σε παρακαλώ ;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Σε ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα