Vanessa99 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα!!🎆 Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τις ώρες ύπνου. Είναι καλύτερα (πιο ξεκούραστο?) να κοιμάται κάποιος 12-6 ή 2-8 πχ? Με το 12-6 δε μπορούσα να σηκωθώ το πρωί (για αυτό και το δοκίμασα για λίγο- και ρωτάω τώρα ) και με το 2-8 ξυπνάω κάπως κουρασμένη 1
MegalosVeziris Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 οσο πιο νωρις τοσο καλύτερη ποιοτητα εχει ο υπνος. Το 12-6 ειναι καλύτερο. 5
Comic maniak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Οποτε και οσο σε βολευει. Ο καθενας εχει τις ωρες του. Εγω ας πουμε κοιμαμαι στις 12 και ξυπναω καπου στις 7 .
Lakou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Για εμένα σημασία έχει να ξυπνάς νωρις, το ποσό δεν ξέρω γιατί εγώ πάνω από τετράωρο δεν κοιμάμαι, απλά όταν ξεκινάς την ημέρα σου από νωρις η για δουλειά η για οτιδήποτε άλλο αισθάνεσαι πολύ καλυτερα και διάθεση και ενέργεια. 1
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Εγω κοιμάμαι την ημέρα για να πηγαίνω μέχρι το πρωί την νύχτα μου Το πιο άχρηστο μέρος του 24ωρου ειναι το πρωι 2
Arkin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Σαν το 7 πρωι 4 το απογευμα δεν εχει. Ο καλυτερος υπνος γινεται απο τις 10-11 μεχρι τις 7-8 το πρωι. 2
kogba Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Ύπνος... μια πονεμένη ιστορία...ειδικά όταν έχεις κυλιόμενα ωράρια. Καλές γιορτές και υγεία, εγώ πάω για δουλειά τώρα. 4
MegalosVeziris Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Εγω κοιμάμαι την ημέρα για να πηγαίνω μέχρι το πρωί την νύχτα μου Το πιο άχρηστο μέρος του 24ωρου ειναι το πρωι Όταν ήμουν φοιτητής ξυπναγα στις 4 το μεσημέρι και έλεγα ότι εσύ για τα πρωινά. Στο τελευταίο έτος όμως ξυπνούσα από τις 6:30 το πρωί , έπινα τον καφέ μου και έβγαινα έξω. Ε λοιπόν ο κόσμος που θα δεις το πρωί, η ενέργεια του πρωινού ηλίου και όλη η ψυχολογία είναι τελείως διαφορετική. Ένα καλό πρωινό με καφέ και όλος ο κόσμος είναι στα πόδια σου. Για να μη πω για την πρωινή διαύγεια του εγκεφάλου και για όλες τις ιδέες που κατέβαζα . Τότε είχα κάνει και τα σχέδια τις ζωής μου που ακολουθώ ακόμα και τώρα δέκα χρόνια μετά. Το πρωί είναι άνετα το πιο ενδιαφέρον μέρος της μέρας που υποτιμουμε γιατί το έχουμε συνδυάσει μόνο με δουλειά ή σχολείο. 11
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 hours ago, Vanessa99 said: Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα!!🎆 Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τις ώρες ύπνου. Είναι καλύτερα (πιο ξεκούραστο?) να κοιμάται κάποιος 12-6 ή 2-8 πχ? Με το 12-6 δε μπορούσα να σηκωθώ το πρωί (για αυτό και το δοκίμασα για λίγο- και ρωτάω τώρα ) και με το 2-8 ξυπνάω κάπως κουρασμένη εξαρτατε.κανονικα λενε να κοιμασαι νωρις απο την αλλη εχουν βγει πολυ και εχουν καταρριψει το οτι το πρωι δουλευουμε καλυτερα.επειδη θα ακουσεις διαφορες αποψεις κανε τεστ να δεις τι ισχυει σε σενα.οτι και να σου πουμε θα ειναι σχετικο.το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι θα εισαι πιο ξεκουραστη αμα κοιμηθεις 8 ωρες η 7 αντι για 6 αν και εφοσον γινεται.επισης το πολυ βασικο ειναι και τι θα κανεις πριν κοιμηθεις.καποιοι ηρεμουν αν κανουν μπανιο ενω αλλοι οχι.εγω ηρεμω αν εχω παει γυμναστηριο πιο πριν.αλλοι σου λενε οτι τους κανει υπερενταση ειναι μεγαλο κεφαλαιο ο υπνος.ακομα και η θερμοκρασια του υπνου ή τι θα φας πριν κοιμηθεις παιζει ρολο.θελει δοκιμες.επισης σε πολλα ατομα παλι αν μπορεις να το κανεις παιζει το να κοιμασαι πχ 5 ωρες το βραδι αλλα να κοιμασαι μια ωρα το μεσημερι. 1
gatokoritso Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 εξαρτάται.πχ εγώ δεν είμαι πρωινός τύπος. δεν έχει σημασία τι ώρα θα κοιμηθώ το βράδυ ή πόσο καλό πρωινό θα φάω. μετά τις 11 αρχίζω να λειτουργώ. τις καλύτερες ιδέες και όρεξη το βράδυ τα έχω άρα για εμένα και τον οργανισμό μου το 2-8 ακούγεται πιο οκ. άκουσε τον εαυτό σου και πράξε ανάλογα. 3
Vanessa99 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Φέτος, δίνω 3η φορά πανελλήνιες στοχεύοντας σε πολύ υψηλή σχολή. Φέτος έγραψα καλά, (όχι αρκετά όμως) και διάβαζα κυρίως βράδυ. Τώρα όμως μου λένε πως έτσι δε θα έχω διαύγεια όταν θα είναι να γράψω κτλ κτλ και με έχουν αγχώσει πάρα πολύ σχετικά με αυτό 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Εσύ ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου. Άλλοι την παλεύουν με ελάχιστες ώρες ύπνου κι άλλοι είναι σαν ζόμπι. Δεν χρειάζεται να επηρεάζεσαι απ' τους άλλους. Δες πώς δουλεύει ο δικός σου οργανισμός και οργανώσου αντίστοιχα. Good luck, btw.
akpe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Pro tip: τεράστιο ρόλο στο πως θα νοιώθεις αφού ξυπνήσεις παίζει και το πότε ξυπνάς. Το στάδιο του ύπνου σου που βρίσκεσαι εκείνη τη στιγμή. Αν ξυπνήσεις ενώ βρίσκεσαι σε ελαφρύ ύπνο, κατά πάσα πιθανότητα θα είσαι κομπλέ ακόμα και αν έχεις κοιμηθεί τρίωρο. Αν ξυπνήσεις ενώ είσαι σε βαθύ ύπνο θα νοιώθεις σκατά και ας έχεις συμπληρώσει οκτάωρο. Βέβαια δύσκολο να το προγραμματίσεις αυτό (υπάρχουν κάποιες εφαρμογές ξυπνητήρια για κινητά που βοηθάνε μέσω sleep tracking) αλλά έτσι για το γαμώτο 1
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 3 hours ago, Vanessa99 said: Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Φέτος, δίνω 3η φορά πανελλήνιες στοχεύοντας σε πολύ υψηλή σχολή. Φέτος έγραψα καλά, (όχι αρκετά όμως) και διάβαζα κυρίως βράδυ. Τώρα όμως μου λένε πως έτσι δε θα έχω διαύγεια όταν θα είναι να γράψω κτλ κτλ και με έχουν αγχώσει πάρα πολύ σχετικά με αυτό μην ακους τι λενε.το βασικο ειναι να κοιμασαι καμποσες ωρες ωστε να εισαι ξεκουραστη ασχετα τοσο με το τι ωρες θα κοιμασαι.καλο το να κοιμασαι σωστες ωρες αλλα πολυ βασικο να κοιμασαι αρκετες ωρες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα