eidikos33 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους! Θα ηθελα να ρωτησω το εξης, μπηκα στην εφαρμογη του ικα που βλεπεις τα ενσημα σου και για τον μηνα οκτωβριο περαστηκαν τα ενσημα απο την καινουργια μου εργασια αλλα οχι απο την πρωην εργασια μου που εργαστηκα για 3 ημερες τον μηνα οκτωβριο. Μηπως δεν εχουν περαστει ακομα αλλα εχει υποβαλει κανονικα απδ η λετε να μην εχει υποβληθει καθολου απδ? Οταν εληξε η συμβαση μου,ο εργοδοτης μου εδωσε κανονικα βεβαιωση ενσημων για τις 3 αυτες ημερες Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από eidikos33
logistoulis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δεν θα στα δείχνει ακόμα άραξε.. Κι εμένα μέχρι Σεπτέμβριο δείχνει προς το παρόν και έχουν υποβληθεί (εγώ τα έστειλα άρα ξέρω..) Δεν έχουν και το πιο γρήγορο σύστημα στο ΙΚΑ πάει με το πάσο του Αλλά από τη στιγμή που έχεις τη βεβαίωση κάνεις τη δουλειά σου δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα 1
eidikos33 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε Δεν θα στα δείχνει ακόμα άραξε.. Κι εμένα μέχρι Σεπτέμβριο δείχνει προς το παρόν και έχουν υποβληθεί (εγώ τα έστειλα άρα ξέρω..) Δεν έχουν και το πιο γρήγορο σύστημα στο ΙΚΑ πάει με το πάσο του Αλλά από τη στιγμή που έχεις τη βεβαίωση κάνεις τη δουλειά σου δεν σε νοιάζει ιδιαίτερα Απο την μια εργασια μου τα δειχνει απο την αλλη εργασια οχι..πως γινεται αυτο? συνηθως απο την προηγουμενη εργασια μου τα εδειχνε στις 24 του μηνα. Πιστευεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μη τα εχουν καταχωρισει? Απλα μου φανηκε παραξενο οτι μου δειχνει τα ενσημα του ιδιου μηνα απο την μια δουλεια και οχι απο την αλλη. Τελευται ενημερωση στο συστημα εγινε εχθες το απογευμα.
logistoulis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Γίνεται σου λέω μην τρελαίνεσαι, μόλις σου είπα ότι ούτε και τα δικα μου φαίνονται που έστειλα ΕΓΩ Οι πιθανότητες να μην υποβάλλουν κάτι που έχουν βεβαιώσει είναι ελάχιστες και για αυτό υπάρχει και η βεβαίωση να είσαι πιο ήρεμος με αυτά τα πράγματα 1
panosno1com Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Απ οσο ξέρω η online εφαρμογη εμφανιζει ενσημα τριων μηνων πριν 😕 οποτε μην αγχώνεσαι!
eidikos33 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, panosno1com είπε Απ οσο ξέρω η online εφαρμογη εμφανιζει ενσημα τριων μηνων πριν 😕 οποτε μην αγχώνεσαι! μου εμφανισε τα ενσημα του οκτωβριου αλλα δεν μου εμφανισε και απο τις δυο δουλειες,συνηθως μου τα εδειχνε τα ενσημα δυο μηνων πισω απο την προηγουμενη δουλεια πχ του σεπτεμβρη μου τα εδειχνε προς τα τελη του νοεμβρη του αυγουστου μου τα εδειχνε τελη οκτωβρη κλπ κλπ
chsam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, eidikos33 είπε μου εμφανισε τα ενσημα του οκτωβριου αλλα δεν μου εμφανισε και απο τις δυο δουλειες,συνηθως μου τα εδειχνε τα ενσημα δυο μηνων πισω απο την προηγουμενη δουλεια πχ του σεπτεμβρη μου τα εδειχνε προς τα τελη του νοεμβρη του αυγουστου μου τα εδειχνε τελη οκτωβρη κλπ κλπ Παντως οπως ανεφερε και ο προηγουμενος φιλος, εγω παντα ειχα μια καθυστερηση τριων μηνων για να φανουν τα ενσημα.Ειναι πρωτογνωρη η περιπτωση σου παντως για τα ελληνικα δεδομενα.
eidikos33 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, chsam είπε Παντως οπως ανεφερε και ο προηγουμενος φιλος, εγω παντα ειχα μια καθυστερηση τριων μηνων για να φανουν τα ενσημα.Ειναι πρωτογνωρη η περιπτωση σου παντως για τα ελληνικα δεδομενα. Τι να σου πω επειδη τα παρακολουθω ολα αυτα σου λεω τι συμβαινει σε εμενα και σε εναν φιλο μου που ελεγχω και τα δικα του. Εσενα μεχρι ποιου μηνα βλεπεις αυτη την στιγμη?
chsam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, eidikos33 είπε Τι να σου πω επειδη τα παρακολουθω ολα αυτα σου λεω τι συμβαινει σε εμενα και σε εναν φιλο μου που ελεγχω και τα δικα του. Εσενα μεχρι ποιου μηνα βλεπεις αυτη την στιγμη? Παντα βλεπω και εβλεπα τρεις μηνες πριν (και στης συζυγου που τα παρακολουθω).Μην αγχωνεσαι, αν υπαρχει προβλημα θα το ανακαλυψεις τουλαχιστον αφου περασουν τρεις μηνες απο την ημερομηνια των ενσημων που δεν φαινονται.Αν δεν εχουν εμφανιστει και τοτε ψαξτο, αλλα αφου πηρες και βεβαιωση απο εργοδοτη δε νομιζω να εχεις θεμα.
eidikos33 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, chsam είπε Παντα βλεπω και εβλεπα τρεις μηνες πριν (και στης συζυγου που τα παρακολουθω).Μην αγχωνεσαι, αν υπαρχει προβλημα θα το ανακαλυψεις τουλαχιστον αφου περασουν τρεις μηνες απο την ημερομηνια των ενσημων που δεν φαινονται.Αν δεν εχουν εμφανιστει και τοτε ψαξτο, αλλα αφου πηρες και βεβαιωση απο εργοδοτη δε νομιζω να εχεις θεμα. Απλώς την βεβαίωση την έδωσα στον ΟΑΕΔ και δεν έχω αντιγραφο,το θέμα είναι αν θα λάβει υπόψη την βεβαίωση αυτη γιατί αν δει ότι φαίνονται τα ένσημα του Οκτώβρη από την μία δουλειά και από την άλλη όχι ίσως να υπάρχει θέμα εσύ τώρα δηλαδή μέχρι ποιανού μήνα βλέπεις αυτή την στιγμή? Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από eidikos33
chsam Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Σου ειπα πιο πανω τι συνεβαινε παντα, αλλα για τωρα δεν μπορω να σου πω γιατι απο τα μεσα σεπτμβρη σταματησα την δουλεια.Παντως του σεπτεμβρη τα βλεπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα