Arxodas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θέλω να πάρω κάποια χρήματα από το εξωτερικό και να μπουν κατ' ευθείαν στον λογαριασμό μου. Τον έχω στην Εθνική. Γνωρίζω ότι πρέπει να τους πω το IBAN μου και το SWIFT/BIC κωδικό μου αλλά δεν γνωρίζω πως να τους γράψω το όνομά μου. Στο βιβλιάριο φαίνεται με κεφαλαία σαν: ΕΠΏΝΥΜΟ - ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ - ΌΝΟΜΑ ΠΑΤΈΡΑ (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΓΡΆΦΩΣ). Στην κάρτα που έχω, έχουν στα αγγλικά το αρχικό γράμμα του ονόματος μου μετά το αρχικό γράμμα του ονόματος του πατέρα μου και το επώνυμο ολόκληρο... Πως θα το δεχτούν; Όπως είναι στην κάρτα ή πρέπει να τους το γράψω όπως το έχω στο βιβλιάριο ολογράφως αλλά στα αγγλικά; Χρειάζονται κι άλλα στοιχεία για μεταφορές μέχρι 500 ευρώ; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Arxodas
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 το καλυτερο θα ηταν να ρωτησεις την τραπεζα.συνηθως ειναι iban,swift bic το ονομα σου σε τι νομισμα θα γινει ,ποιος θα πληρωσει τα εξοδα.κτλ.ισως να σε συμφερει να το κανεις με αλλη εταιρεια πχ moneygram ,western union. 1
Superuser Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δεν παίζει τόσο ρόλο το όνομα Τα λεφτά μεταφέρονται με βάση το iban/swift Γράψε απλά ονοματεπώνυμο σου με αγγλικούς χαρακτήρες 1
cb_papi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Όπως είναι στο βιβλιάριο, στα αγγλικά. Εμένα έχει τύχει να μου επιστραφεί έμβασμα επειδή στην αρχή του ονόματος είχα βάλει "Mr." (έτσι μου έστειλαν το όνομα). 1
johnmegarythmos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 συμφωνω χρειαζεται ο iban ο swift code τις τραπεζας και το ονομα σου γραψτω με λατινικους χαρακτηρες τιποτα αλλο τοσο απλο ειναι. για να εισαι σιγουρος δοκιμασε απο internet banking αλλης τραπεζας να στειλεις χρηματα στην εθνικη στον λογαριασμο σου καλυτερα μεσω iris payment με υψηλη προτεραιοτητα για να μπουνε σε εως 5 λεπτα στον λογαριασμο σου και καθαρα χωρις αλλη προμηθεια. νομιζω 2,50 ευρω πανω κατω πρεπει να ειναι εξτρα κοστος . ρωτα στην τραπεζα σου για τις ωρες που μπορεις να χρησιμοποιησεις την υψηλη προτεραιοτητα νομιζω μεχρι τις 4μμ πρεπει να δουλευει. 1
Arxodas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά... θα του το δώσω με λατινικούς χαρακτήρες όπως είναι στο βιβλιάριο και βλέπουμε... να είστε καλά και καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 On 26/12/2018 at 18:24, johnmegarythmos said: συμφωνω χρειαζεται ο iban ο swift code τις τραπεζας και το ονομα σου γραψτω με λατινικους χαρακτηρες τιποτα αλλο τοσο απλο ειναι. για να εισαι σιγουρος δοκιμασε απο internet banking αλλης τραπεζας να στειλεις χρηματα στην εθνικη στον λογαριασμο σου καλυτερα μεσω iris payment με υψηλη προτεραιοτητα για να μπουνε σε εως 5 λεπτα στον λογαριασμο σου και καθαρα χωρις αλλη προμηθεια. νομιζω 2,50 ευρω πανω κατω πρεπει να ειναι εξτρα κοστος . ρωτα στην τραπεζα σου για τις ωρες που μπορεις να χρησιμοποιησεις την υψηλη προτεραιοτητα νομιζω μεχρι τις 4μμ πρεπει να δουλευει. παντως οι τραπεζες χρεωνουν κανα 10 ευρω αν θες να γινει γρηγορα το εμβασμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα