reddragon_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω λίγο κάτι άκυρο.. Η σύμβαση εργασίας για αυτήν την εβδομάδα λέει πως δουλεύω από 24 έως 30. Όμως στο μαγαζί που είμαι με έχουν μέχρι 28, δεν είναι παράνομο αυτό ή όχι; Να τους πω να με βάλουν μέχρι 30 γιατί μέχρι τότε λέει η σύμβαση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
bilya Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 συγνώμη αλλα απο το 24-30 τι καταλαβαίνεις λάθος?
georgeγ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 υπαρχουν συμβασεις εργασιας ορισμενου χρονου διαρκειας μιας εβδομαδας;
reddragon_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, georgeγ είπε υπαρχουν συμβασεις εργασιας ορισμενου χρονου διαρκειας μιας εβδομαδας; Ναι, για εποχική εργασία. 26 λεπτά πριν, bilya είπε συγνώμη αλλα απο το 24-30 τι καταλαβαίνεις λάθος? Τι εννοείς; Απλά λέω ότι η σύμβαση λήγει στις 30 και στο προγραμμα του μαγαζιού είμαι μέχρι τις 28. Εννοώ δεν θα έπρεπε να είμαι μέχρι 30 κανονικά;
bilya Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, reddragon_ είπε Ναι, για εποχική εργασία. Τι εννοείς; Απλά λέω ότι η σύμβαση λήγει στις 30 και στο προγραμμα του μαγαζιού είμαι μέχρι τις 28. Εννοώ δεν θα έπρεπε να είμαι μέχρι 30 κανονικά; sorry κατάλαβα ώρες κ οχι ημερομηνία
slk200gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, reddragon_ είπε Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω λίγο κάτι άκυρο.. Η σύμβαση εργασίας για αυτήν την εβδομάδα λέει πως δουλεύω από 24 έως 30. Όμως στο μαγαζί που είμαι με έχουν μέχρι 28, δεν είναι παράνομο αυτό ή όχι; Να τους πω να με βάλουν μέχρι 30 γιατί μέχρι τότε λέει η σύμβαση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Οχι δεν ειναι ,η συμβαση λεει οτι μπορουν να σε απασχολησουν εως τις 30 δεν σημαινει καθε μερα ,οταν κανεις π.χ. συμβαση για εναν χρονο δεν σημαινει οτι δουλευεις 365 μερες απλα μεχρι και εναν χρονο 1 ώρα πριν, georgeγ είπε υπαρχουν συμβασεις εργασιας ορισμενου χρονου διαρκειας μιας εβδομαδας; Ναι υπαρχει ,ακομα και για μια ημερα ,βλεπεις το πρόστιμο για αδηλωτη εργασια ειναι 10500 ε οποτε φυλαγε τα ρουχα σου 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα