Rpanagos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Εδω και 2 εβδομαδες ειναι πολυ αργο το fb..και στο ανοιγμα μηνυματων και στο σκρολ νταουν. Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Χρησιμοποιω mozilla και win10
lek88 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μήπως θέλει κάποιο update ο Mozilla? Επίσης δοκίμασε αποσύνδεση και επανασύνδεση στον λογαριασμό σου
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) με τι ταχύτητα συγχρονίζεις στο ρούτερ; 🤨 Σε εμένα πάντως πάει σφαίρα. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Χάρης Μυλωνίδης
Rpanagos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Η ταχύτητα στο ίντερνετ μια χαρά είναι.Τα έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω.Μπας και φταίει η αλλαγή των dns που έκανα πρόσφατα;
Rpanagos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Αυτο που βλεπω ειναι οτι μονο στον firefox μου σερνεται το facebook στον edge μια χαρα παει. 🤔 Οπως και ολες οι αλλες σελιδες στον firefox πανε μπαλα!
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 update έκανες στον ff; αν όχι κάνε χειροκίνητο μήπως φταίει αυτό. Ποιους DNS έβαλες δοκίμασε να τους αλλάξεις. ρίξε και μια ματιά εδώ
Rpanagos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Το adblock εφαιγε! Δοκιμασα χωρις και παει σωστα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα