KaterinaTz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Ξέρει κανείς ποιες είναι οι πιο νόστιμες κατεψυγμένες πίτες παιδιά? Θέλω να αγοράσω αλλά δε τις έχω δοκιμάσει και φοβάμαι μη πάρω και μου βγει μάπα.
papoys1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, KaterinaTz είπε Ξέρει κανείς ποιες είναι οι πιο νόστιμες κατεψυγμένες πίτες παιδιά? Θέλω να αγοράσω αλλά δε τις έχω δοκιμάσει και φοβάμαι μη πάρω και μου βγει μάπα. Σαν εμπορικό μεγάλο όνομα θα έλεγα τη Χρυσή Ζύμη. Βέβαια υπάρχουν και μικρότερες οικογενειακές επιχειρήσεις αλλά εκεί είναι μεγάααααααααααααααλη κουβέντα οπότε πήγαινε Χρυσή Ζύμη να είσαι σίγουρη. Οικονομικές έχει και το lidl (να ευλογούμε και τα γένια μας) αλλά σε ποιότητα δεν είναι όπως οι παραπάνω. 3
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 το τι αρεσει στον καθενα ειναι και υποκειμενικο.σε καθε περιπτωση μπορεις να παρεις μια δυο και να τις δοκιμασεις.ειναι σχετικα μικρο το κοστος και το κοβω δυσκολο να παρεις καποια που να μην τρωγεται με τιποτα.ας απαντηαουν και αλλοι αλλα ο καθενας θα πει και προσωπικη αποψη.σε μερικα supermarket εχω πετυχει να ειναι εκει ατομο απο καμια εταιρεια και να δινει μικρα κομματακια που εψηνε για δοκιμη 7 1
archimidis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Όλες τρώγονται δεν είναι αυτό το θεμα. Αν θες ποιότητα ψάξε τα συστατικά να δεις τι σου φαίνεται πιο "καθαρό" . Πχ όλες οι μεγάλες μάρκες έχουν φοινικέλαιο. Σε πιο μικρές εταιρείες ή σε παντοπωλείο θα βρεις καλύτερη αλλά και πιο ακριβή! 1
lek88 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε την πατσαβουροπιτα Νάξου από Ροδούλα. Είναι με γραβιέρα και φέτα. Είναι η αγαπημένη μου αυτό το διάστημα. Θα την βρεις σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Αν θες οπωσδήποτε στριφτη, δοκίμασε την στριφτη τυρόπιτα Καρδίς. Θα την βρεις στα lidl. Είναι κ αυτη πολύ καλή αλλά όχι σαν την πατσαβουροπιτα. Επίσης είναι φοβερή και η μπουγάτσα Ροδούλα. Ρίχνεις στο τέλος και λίγη κανέλα και άχνη ζάχαρη όσο είναι ζέστη και είναι σούπερ. Από χορτοπιτες δεν έχω να προτείνω κάτι γιατί δεν τις τρώω και δεν έχω άποψη. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από lek88 3
Froskeas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Οπως λέει κι ένας φίλος, τυρόπιτα και πίτσα πρέπει να εισαι πολύ άσχετος για να μην την πετύχεις. παρολαυτα, χρυσή ζύμη φαινεται πως κάνει τη διαφορά. εννοείται παίρνουμε ΠΑΝΤΑ όταν εχει προσφορά -30% και ορισμένες φορές και -40% 5
Torasu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Προτείνω ΑΛΦΑ http://www.alfapastry.com/el και επίσης αυτό: 23 minutes ago, Froskeas said: εννοείται παίρνουμε ΠΑΝΤΑ όταν εχει προσφορά -30% και ορισμένες φορές και -40% Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Torasu 1
vrwmiaris Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, KaterinaTz είπε Ξέρει κανείς ποιες είναι οι πιο νόστιμες κατεψυγμένες πίτες παιδιά? Θέλω να αγοράσω αλλά δε τις έχω δοκιμάσει και φοβάμαι μη πάρω και μου βγει μάπα. Κατερίνα χρόνια πολλά, δεν έχεις καμία γιαγιά εν ζωή ή έστω μια δεξιοτεχνισα γνωστή να σε δείξει; οι χειροποίητες είναι οι καλύτερες 3 2
Diskimpex Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Ειχα διαβασει καπου, αλφα και χρυση ζυμη ειναι οι μεγαλυτερες εταιριες στις καταψυγμενες πιτες
Vassilis_24 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Άλφα δε νομίζω να'χω φάει κάτι που να μου αρέσει. Επίσης μην προτείνετε καρδίς στην κοπέλα. Χρυσή ζύμη και ροδούλα, είναι απ'τις νόστιμες, το καλύτερο είναι να πάρεις φύλλο χρυσή ζύμη ή pillsburry(ακόμα καλύτερο να φτιάξεις και φύλλο), να το γεμίσεις με φέτα και μπεσαμέλ και να φτιάξεις τη δική σου νοστιμότερη τυρόπιτα. 1
lek88 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί τι έχει ο Καρδίς;; Μόνο η στριφτη του αξίζει γι αυτό την προτείνω. Οι άλλες πίτες του δεν μου άρεσαν. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από lek88
papoys1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε Άλφα δε νομίζω να'χω φάει κάτι που να μου αρέσει. Επίσης μην προτείνετε καρδίς στην κοπέλα. Χρυσή ζύμη και ροδούλα, είναι απ'τις νόστιμες, το καλύτερο είναι να πάρεις φύλλο χρυσή ζύμη ή pillsburry(ακόμα καλύτερο να φτιάξεις και φύλλο), να το γεμίσεις με φέτα και μπεσαμέλ και να φτιάξεις τη δική σου νοστιμότερη τυρόπιτα. Μπουγάτσα γλυκιά που μου αρέσει έχω φάει από όλες και τελευταία παίρνω μόνο Καρδίς από το lidl. Βγάζει μεγάλη και την πιο μικρή κάπου στο 1,50 ευρώ νομίζω (όταν την έχει προσφορά κοντά στο ευρώ) και δεν έχω διαπιστώσει καμία διαφορά στη γεύση από τις υπόλοιπες. Επίσης βολεύει και το μέγεθος αν θέλεις λίγη βάζεις μία αν θέλεις παραπάνω βάζεις 2 ώστε δεν πάει χαμένη.Μία δοκιμή θα σας πείσει δεν θα χάσετε παρά 1,5 ευρώ.☺️ 2
Froskeas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Μπουγάτσα γλυκιά που μου αρέσει έχω φάει από όλες και τελευταία παίρνω μόνο Καρδίς από το lidl. Βγάζει μεγάλη και την πιο μικρή κάπου στο 1,50 ευρώ νομίζω (όταν την έχει προσφορά κοντά στο ευρώ) και δεν έχω διαπιστώσει καμία διαφορά στη γεύση από τις υπόλοιπες. Επίσης βολεύει και το μέγεθος αν θέλεις λίγη βάζεις μία αν θέλεις παραπάνω βάζεις 2 ώστε δεν πάει χαμένη.Μία δοκιμή θα σας πείσει δεν θα χάσετε παρά 1,5 ευρώ.☺️ 1,5 ευρώ και πολύ περισσότερο χρόνο περιμένοντας μαζί με τα παππούδια στην ουρα για το ταμείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα