Προς το περιεχόμενο

Η Honor ανακοίνωσε το V20 (View 20) με κύρια κάμερα 48 Megapixels


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, jnt77 είπε

"Ποιο ειναι το συμπερασμα? 
Μην αγοραζεται κινητα για την καμερα. Ειναι το τελευταιο που πρεπει να σας ενδιαφερει. Αγοραστε με βαση την επεξεργαστικη ισχυ, τις λειτουργιες, την αυτονομια ή οτι αλλο ειναι πραγματικα χρησιμο σε καθημερινη βαση. Υπαρχουν πολλοι που στα χρηματα που περνεις κατι με SD845 περνουν πολυ υποδιεστερα για να εχει καλη καμερα. Με τοσα χρηματα που εχετε δωσει απο τις αλλαγες για να παρετε καλυτερη φωτογραφικη ποιοτητα απο τα κινητα θα ειχατε παρει μια καλη ML και 2-3 φακους και θα ειχατε σταματησει να ασχοληστε με το ποσα MP εχει και ποσο το ΑΙ μπορει να σας σωσει απο τα τεχνικα σας λαθη"

Ως καταγραφέας μικρών αναπάντεχων γεγονότων (που αδυνατεί να κουβαλά την dslr-ml προικα του παντου) δεν θα συμφωνήσω με το παραπάνω. 

θα πρότεινα ακριβώς το αντίθετο.  Αν έχετε φωτογραφικές απαιτήσεις απο το κινητό επενδύστε σε κάποιο με καλό αισθητήρα.

Μπορεί να σας δώσει ενα αξιοπρεπές αποτέλεσμα που είναι πολύ καλύτερο απο το τίποτα.

Υπαρχουν και ελαφριες λυσεις αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα εγω μιλαγα για την ταση του να συγκρινεις με DSLR κλπ...το οτι μπορεις να παρεις καλες ληψεις με κινητο γινεται...αυτο που λες γινεται αλλα υπαρχει compromise παντα... εδω εχει ξεκινησει marketing και συγκριση οτι με ενα κινητο θα μπορεις να υποκαταστησεις ολες τις οπτικες διαταξεις....ε αυτο δεν γινεται ουτε στο 20%. Ειναι αναλογα την χρηση που κανεις.
Εγω παντως δεν βλεπω καποιον να κανει σοβαρη δουλεια ΜΟΝΟ με κινητο για φωτογραφική μηχανη. Συνηθως θα παρατηρησεις οτι οσοι μπορουν να το κανουν (να βγαλουν καλες ληψεις με ενα τηλεφωνο) εχουν και την προικα που αναφερες. Μαλιστα πολυ συνχα γινεται και το αντιθετο πολλοι που εχουν και τα δυο και δεν μπορουν να βγαλουν καλες ληψεις.
Τι να πω μπορει να εισαι η εξαιρεση και να ειναι η χρυση τομη για σενα το καλο τηλεφωνο ως φωτογραφικη μηχανη. Παντως μαζικα βλεπωντας οι ακριβες υλοιποησεις δεν φερνουν το αποτελεσμα που υποσχονται, η καλυτερα οι προσδοκιες των αγοραστων ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που πραγματικα μπορει να αποδοσει το συστημα. Εγω δεν βλεπω κανενα να αρχισε να τραβαει καλυτερες φωτογραφιες μολις πηρε καλυτερο τηλεφωνο.

25 λεπτά πριν, kirileman είπε

Μην αγοράζετε σουβλάκια ή μπέργκερς. Να μάθετε να μαγειρεύετε και να πάτε σπίτι να φτιάξετε ραβιόλι με φουά γκρα τρούφας και σάλτσα φράουλας.

Δεν εννοω αυτο. Τα σουβλακια εχουν μια τιμή, και οπως ολα εχουν VFM και αυτα...στα πολυ φτηνα περιμενεις οτι δεν θα ειναι καλα...υπαρχει ενα σημειο που αξιζουν την τιμή τους και αυτα.
Ομως δεν μπορεις να ζητας τα σουβλακια να ειναι το ιδιο πραγμα με ενα καλο φαι σε ενα καλο εστιατοριο. Δεν εχει νοημα να προσπαθεις να κανεις τα σουβλακια τοσο καλυτερα ωστε να αντικαταστησεις το εστιατοριο, γιατι παντα θα ειναι καλυτερο και παντα θα εχει μεγαλυτερη ποικιλια. Αντι λοιπον να σπονσοναρεις καποιον που πουλα σουβλακια στην τιμή ενος κανονικου φαγητου, πηγαινε σε ενα σωστο εστιατοριο ή αν δεν θελεις να πληρωσεις το κοστος μαγειρεψε..
Δεν ταιριαζει ακριβως η παρομοιωση γιατι τα σουβλακια ειναι μια χαρα γευστικα εδω και δεκαετιες και δεν εχουν πεσει τοσες εταιριες να τα κανουν καλυτερα ουτε πεφτει τοση συζητηση για την ποιοτητα τις πιτας και διαστασεις της ντοματας...απλα για να καταλαβεις τι εννοω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, mants118 είπε

πλέον με παντόφλα κινητό πάλι ζόρικο και άβολο είναι..

αυτή η συσκευή πάντως με την 6,4" οθόνη που είναι και σαν σοκοφρέτα είναι εξίσου άβολη με μια compact camera. Επίσης δε χρειάζεται να κάνεις πολλές ρυθμίσεις σε μια dslr αφού μπορείς και να τη δουλεύεις κυρίως στο αυτόματο και αν σου έρθει η όρεξη να παίξεις να κάτσεις να τη ψάξεις και να πειραματιστείς!

Ισχύει αυτό στάνταρ και για μένα - και το κάνω ενεργά - ότι η καλύτερη κάμερα είναι αυτή που έχεις μαζί σου αλλά για κατανάλωση σε social media, δε πας διακοπές που να θέλεις να έχεις ωραίες φωτογραφίες μετά χωρίς μια κλασική φωτογραφική.

άλλο να κουβαλάς μαζι σου μια παντόφλα που τα κάνει όλα και είναι και πολύ λεπτη

και άλλο να κουβαλάς μια χοντρή φωτογραφική μαζί σου.....

 

και εγώ έχω μια βαρβάτη mirorless αλλά είναι μόνο για ταξίδια το να την κουβαλάω ολη μέρα και καθε μέρα μαζι σου απλα δεν παιζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει και ελαφριά λύση με φακο pancake αλλα δυστυχως απαιτει μια ξεχωριστή θήκη.

Δεν μίλησα για σοβαρή δουλειά με κινητό . Για τον μεσο μη καταρτισμένο χρήστη που η φωτογραφική μηχανή εχει μπεί στην ζωή του μέσω του κινητού , δεν μπορώ να του προτείνω να αγοράσει μια πραγματική φωτογραφική μηχανη και να καθίσει να μάθει τα βασικά της φωτογραφίας.

Δεν τον ενδιαφέρουν με αποτέλεσμα να μην εχει την όρεξη . Και για αυτον τον χρήστη εχει αξία μια καλή κάμερα στο κινητό για να απαθανατίζει τις προσωπικές του στιγμές.

Εχω τέτοιον, μεσο μη καταρτισμένο χρήστη, στο σπίτι και ξέρω... Κάθε φορά που κοιτάζω τα αρχεία που έχει τραβηξει με την mirrorless φρίττω, ειναι κατά 80% εκτός εστίασης παρά τις φιλότιμες μου προσπάθειες. Ετσι αγοράστηκε φτηνο κινητό με imx258 και ολα καλά σε φωτο και βίντεο.

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνω και εγω με τα υπολοιπα μελη που εχουν την αποψη οτι αν χρειαζεσαι επαγγελματικη φωτογραφια δεν μπορει να σου κανει την δουλεια ενα smartphone οπως θα στο κανει μια επαγγελματικη καμερα px sony,nikon οποτε καλο ειναι τα κινητα να εξελισονται σε θεματα μπαταριας,ταχυτητας δικτυου,ταχυτητας επεξεργαστων 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...