Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα γυρνουσατε Ελλαδα και κατω απο ποιες συνθηκες? Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 ΕΣΥ τι θες να κάνεις; ΑΥΤΟ μονο μετράει. Γνώμη μου : Κάτσε εκεί που εισαι και να ερχεσαι ελλαδα για διακοπές 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω? θα γυριζα Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
isay Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Άρα αφου εσυ θες να γυρίσεις, η γνώμη οποιουδηποτε αλλου περισσεύει.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 μα ρωταω γενικα.........δεν θελω απλα να πω τη γνωμη μου. θελω να δω πως το βλεπουν και οι υπολοιποι....
zio10 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Είναι πολύ υποθετικό αυτό που ρωτάς. Αν θες ρώτα και αν θα φεύγανε αν οι συνθήκες εδώ ήταν καλύτερες.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Ξεκίνησε να βλέπεις ελληνικά ριαλιτι θα αλλάξεις γνώμη και δεν θα γυρίσεις ποτέ πίσω.
Donovan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Αφού το συνήθισες,καλύτερα μείνε εκεί.Στην Ελλάδα χωρίς δουλειά τί να έρθεις να κάνεις;Να σε συντηρούν οι γονείς;Άσε που και δουλειά να έχεις,εαν είναι για 400 και 500 το μήνα,δεν μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Donovan είπε Αφού το συνήθισες,καλύτερα μείνε εκεί.Στην Ελλάδα χωρίς δουλειά τί να έρθεις να κάνεις;Να σε συντηρούν οι γονείς;Άσε που και δουλειά να έχεις,εαν είναι για 400 και 500 το μήνα,δεν μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. δεν το συνηθισα. δεκα χρονια ειμαι εξω αλλα τα τελευταια τρια προσπαθω να γυρισω πισω. χωρις οικογενεια και στηριγματα ειναι δυσκολα εξω
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Που είσαι; λουξεμβουργο
Thulogur Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς που έφυγαν πριν χρόνια δεν σκέφτονται να έρθουν πισω, ουτε για αστειο. Οι περισσότεροι έκαναν οικογένεια εξω, καινούριες παρέες, φίλους κλπ, οπότε παίζει και αυτο ενα ρόλο
Donovan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, kourkoumpini είπε δεν το συνηθισα. δεκα χρονια ειμαι εξω αλλα τα τελευταια τρια προσπαθω να γυρισω πισω. χωρις οικογενεια και στηριγματα ειναι δυσκολα εξω Αν μιλάμε για Ευρώπη,δεν είσαι και στην άκρη του κόσμου.2-3 ώρες με το αεροπλάνο είναι όλες σχεδόν οι χώρες.Δεν μπορείς να έρχεσαι Ελλάδα έστω 1 φορά το μήνα;Ή να έρχονται εκεί οι δικοί σου;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Donovan είπε Αν μιλάμε για Ευρώπη,δεν είσαι και στην άκρη του κόσμου.2-3 ώρες με το αεροπλάνο είναι όλες σχεδόν οι χώρες.Δεν μπορείς να έρχεσαι Ελλάδα έστω 1 φορά το μήνα;Ή να έρχονται εκεί οι δικοί σου; οχι. δεν μπορω να δινω 300ε το μηνα σε εισητηρια. και οι δικοι δεν μπορουν..εχουν σοβαρα θεματα υγειας 1 λεπτό πριν, Thulogur είπε Φίλοι, γνωστοί και συγγενείς που έφυγαν πριν χρόνια δεν σκέφτονται να έρθουν πισω, ουτε για αστειο. Οι περισσότεροι έκαναν οικογένεια εξω, καινούριες παρέες, φίλους κλπ, οπότε παίζει και αυτο ενα ρόλο παιζει μεγαλο ρολο. εγω δεν εκανα οικογενεια. και οι φιλοι που ειχα εδω εχουν ολοι παει σε αλλες χωρες. οποτε ειναι λιγο μοναχικα και δυσκολα ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις