katz Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Mην γυρισεις πισω. Θα φρικαρεις. Μας χωριζει το χαος με κεντρικη και βορεια ευρωπη. Καλυτερα ψαξε καμια δουλεια σε πιο ζωντανο μερος. Αμστερνταμ βερολινο αμβουργο για αρχη. Λογικο να νιωθεις ετσι χωρις οικογενεια στα λουξεμβουργα. 2 1
opcorsa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 εχω παει σε παρα πολλες χωρες ευρωπη και αμερικη λογω γνωριμιων αλλα μαλλον δεν θα αντεχα να μεινω πανω απο 10ημερο πουθενα εκτος ελλαδας... like here nowhere το λεει και ο μαζωνακης... γυρισα απο ρωμη χθες και παντου στρατος αστυνομια και κλασσικα 9 ωρα πολη φαντασμα... ελλαδαρα για παντα... αν βεβαια εχεις λεφτα να περνας και για να γινεις καλα αν αρρωστησεις/σπουδασεις παιδια κλπ πιστευω ακομα και τωρα οποιος βγαζει 1000 ελλαδα τον μηνα ειναι αρχοντας 2
vasilllis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, kourkoumpini είπε και πιο καλοι οι ελληνες γιατροι. θυμαμαι τρελα σκηνικα στην nhs. δεν δινανε ουτε παρακεταμολη.δεν σου κανουν μαστογραφεια αν εισαι κατω των 45. γελοιο συστημα γενικα. ευχεσαι να μην αρρωστησεις. το θεμα ειναι οτι οφειλω να γυρισω με δουλεια. το να γυρισω ανεργη δεν ειναι ουτε ηττα ουτε τπτ...απλα δεν θελω οι δικοι μου να ξοδευουν τη συνταξη τους για μενα. ειμαι λιγο περηφανη Ασχετα με το θεμα σου,καθοτι η ερωτηση σου ειναι καθαρα προσωπικη.Αν και εγω ειμαι της αποψης οτι η πατριδα μας ειναι τελευταια επιλογη σου.. Αν θες εξηγησε μας λιγο για το συστημα άθλιο συστημα υγειας τους.Παρακεταμολη δεν δινουν ουτε στα δικα μας νοσοκομεια ( τι ειναι η nhs).Eπισης και η μαστογραφια(καθοτι και πολλες αλλες προληπτικες εξετασεις) εχουν καποια ορια ηλικιας ωστε να ξεκινησεις να τις κανεις γιατι σου φαινεται αθλιο το συστημα τους?Νοσησες και δεν γιατρευτηκες? Καθως και καποια σχολια που διαβασα οτι επιλεγουν την ελλαδα για να κανουν την θεραπεια τους.Οποιοσδηποτε ανθρωπος που δεν θελει να ξοδεψει επιλεγει φτηνοτερους προορισμους.Εμεις παμε βουλγαρια(ειδικα οι Β.ελλαδιτες) και οι ευρωπαιοι ερχονται σε εμας.
totem_lost Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Φίλη βρίσκομαι στην ίδια ακριβώς φάση, κοντεύω 10ετία στην Ολλανδία.. Μη ρωτάς τι θα έκανε ο καθένας εδώ μέσα. Όσοι ζουν Ελλάδα θα σου πούνε μείνε εκεί. Όσοι ζούνε χρόνια στο εξωτερικό θα σου πούνε γύρνα στην Ελλάδα. Το γνωστό always greener on the other side.. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που κάνουν τη ζωή σου καλή σε κάθε χώρα και καμια κατάσταση δεν είναι 100% τέλεια. Καλύτερα να το δεις με τα δικά σου μάτια και να αποφασίσεις διότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε όπως την άφησες πριν 10 χρόνια, ούτε όπως τη βρίσκεις όταν πηγαίνεις για διακοπές. Σημαντικό είναι να σκεφτείς πόσο fexible μπορείς να είσαι. Μπορείς να πάρεις sabbatical από τη δουλειά σου και να ψάξεις κάτι άλλο στην Ελλάδα; Εάν αφήσεις τη δουλειά σου στο Λουξ πόσο εύκολο είναι να βρεις κάποια άλλη σε περίπτωση που τα πράγματα δεν είναι τελικά όπως τα περιμένες; Έχεις στην άκρη κἀποιο budget για το worst case scenario; Σκέψου τα όλα αλλά στην τελική πρέπει να πάρεις κάποιο ρίσκο για να δεις αλλαγή, αλλιώς θα αφήσεις τον χρόνο να περνάει γκρινιάζοντας όπως τόσοι και άλλοι τόσοι Έλληνες του εξωτερικού.. 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, vasilllis είπε Ασχετα με το θεμα σου,καθοτι η ερωτηση σου ειναι καθαρα προσωπικη.Αν και εγω ειμαι της αποψης οτι η πατριδα μας ειναι τελευταια επιλογη σου.. Αν θες εξηγησε μας λιγο για το συστημα άθλιο συστημα υγειας τους.Παρακεταμολη δεν δινουν ουτε στα δικα μας νοσοκομεια ( τι ειναι η nhs).Eπισης και η μαστογραφια(καθοτι και πολλες αλλες προληπτικες εξετασεις) εχουν καποια ορια ηλικιας ωστε να ξεκινησεις να τις κανεις γιατι σου φαινεται αθλιο το συστημα τους?Νοσησες και δεν γιατρευτηκες? Καθως και καποια σχολια που διαβασα οτι επιλεγουν την ελλαδα για να κανουν την θεραπεια τους.Οποιοσδηποτε ανθρωπος που δεν θελει να ξοδεψει επιλεγει φτηνοτερους προορισμους.Εμεις παμε βουλγαρια(ειδικα οι Β.ελλαδιτες) και οι ευρωπαιοι ερχονται σε εμας. δεν υπαρχει οριο ηλικιας ομως στο ποτε θα νοσησει καποιος. καθε μερα πεθαινουν γυναικες. καθε μερα δεν κανουν εγχειρησεις σε καρκινοπαθεις ειτε γιατι ειναι μεγαλοι για το συστημα τους ειτε γιατι δεν εχουν να τους κανουν χημειοθεραπειες, ειτε γιατι δεν κανουν χημειοθεραπειες αν εισαι τεταρτου σταδιου. στην ελλαδα ολοι αυτοι θα ειχαν σωθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις