Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Τι διαφορα εχουν απο τα cloud II? 

Οσο για τα sennheiser hd598 τοσο καλα ειναι? ψάχνομαι για headset στα 100ε 

Ειναι απιστευτα ακομα και χωρις καλη πηγη, συντομα σκεφτομαι να αγορασω dac amp

1 λεπτό πριν, Themiss2000 είπε

Μερικοί εδώ μέσα έχετε μπερδευτεί.  Πώς μπορεί να συγκρίνονται ένα ζευγάρι ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο και κλειστού τύπου,  με ένα ζευγάρι ακουστικά τα οποία είναι ανοιχτού τύπου χωρίς μικρόφωνο. Το μεν πρώτο έχει πολύ καλύτερα μπάσα και καλή ηχομόνωση, το δεύτερο σου δημιουργεί ποιο πολύ την αίσθηση του Surround και ο δίπλα σου ακούει τα πάντα. Καλό και κακό δεν υπάρχει, όλα είναι γούστα. 

Υπαρχουν εκδοσεις cs ( κλειστα ) και sr ( ανοιχτα )

Δημοσ.

Έχω hyper x εδώ και 2 χρόνια δεν θυμάμαι αν είναι αυτά , ο ήχος είναι πάρα πολύ καλός , το μικρόφωνο επίσης με πολύ καλό noise reduction από ότι μου λένε και είναι πραγματικά ξεκούραστα.

Είχα δοκιμάσει ένα κάρο και μουδιαζαν τα αυτιά μου στο 10λεπτο , αυτά τα φοράω κανά 5ωρο και είμαι μπόμπα.

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά ίδιας τάξης χρημάτων αλλά αν τα πάρετε θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, είναι πάρα πολύ καλή αγορά , πολύ καλή ποιότητα δεν έχουν πάθει τίποτα και πολύ ξεκούραστα σε αυτιά και στο κεφάλι.

Συν ότι το μικρόφωνο είναι αποσπώμενο , τα έχω στην on board και είναι μια χαρά έχουν και ωραίο μπασακι για μουσική και αρκετά καλό surround.

Αυτά από έναν απλό gamer

Δημοσ.
12 ώρες πριν, MessatsuRoku είπε

Με 25 ευρω παιρνεις απο αμαζον το v moda boom mic, οπου εχει καλυτερο ηχο απο τα υπολοιπα μικροφωνα, και κανεις οποιοδήποτε ακουστικα headset

Λινκ;

Δημοσ.
20 minutes ago, MessatsuRoku said:

Ή αλλιώς 41.50€ με τα μεταφορικά, οπότε μιλάμε για άλλη κατηγορία τιμής.

Τέλος πάντων δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση ανοικτού με κλειστού τύπου ακουστικά ή σύγκριση με  "gaming" ακουστικά. Όλα κάπου κερδίζουν και όλα κάπου χάνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Eξ αρχης παραταιρη ηταν η οποια συγκριση με τα 598 και τα 579. Μονο με τα gamer one θα ειχε νοημα. Σε καθε περιπτωση τα Alpha ειναι εξαιρετικα gaming ακουστικα, το ιδιο και τα Cloud και τα καταφερνουν αρκετα καλα και για λοιπες χρησεις. Το οτι υπαρχουν ποιοτικοτερες προτασεις απο εταιρειες κολοσσους στο χωρο οπως οι AKG, Sennheiser, Bayern Dynamics κλπ, ποσως ενδιαφερουν το μεσο gamer που θελει ενα headset να κανει καλα τη δουλεια του. Στην πλειονοτητα τους δε, κοιταζουν σε πιο χαμηλης τιμης και αξιας ακουστικα οι gamers στη χωρα μας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...