malthampoukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα σας. Έκανα το λάθος και δήλωσα τα ονόματα στα ελληνικά με την ryanair. Όταν έκανα το τσεκ ιν μου έβγαλε μόνο του το boarding pass στα αγγλικά με διαφορετικούς χαρακτήρες από αυτούς που βγάζει η ταυτότητα μου. Γνωρίζει κανείς αν θα έχω θέμα? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Τρόπος επικοινωνίας με ryanair? Help!! Έχω αγχωθεί μην πάει στράφι ένα ταξίδι, με όλα πληρωμένα
JohnConstantine Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, malthampoukos είπε Καλησπέρα σας. Έκανα το λάθος και δήλωσα τα ονόματα στα ελληνικά με την ryanair. Όταν έκανα το τσεκ ιν μου έβγαλε μόνο του το boarding pass στα αγγλικά με διαφορετικούς χαρακτήρες από αυτούς που βγάζει η ταυτότητα μου. Γνωρίζει κανείς αν θα έχω θέμα? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Τρόπος επικοινωνίας με ryanair? Help!! Έχω αγχωθεί μην πάει στράφι ένα ταξίδι, με όλα πληρωμένα Το ειχα παθει περσι ακριβως. Δεν αλλαζει τιποτα για εντος ελλαδος τουλαχιστον. Επισης εχουνε εξυπηρετηση πελατων αλλα πρεπει να ξερεις εστω τα βασικα αγγλικα. Ειναι με chat Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από JohnConstantine
malthampoukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Είναι για ταξίδι στην Πολωνία. Θα έχω θέμα στο αεροδρόμιο?Εσύ τι έκανες?
JohnConstantine Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, malthampoukos είπε Είναι για ταξίδι στην Πολωνία. Θα έχω θέμα στο αεροδρόμιο?Εσύ τι έκανες? Φιλε για Πολωνια ζητανε ταυτοτητες και τα παντα. Εδω δεν ζητανε για ελεγχο. Πρεπει να μπεις να το αλλαξεις το ονομα. Βασικα ρωτα αλλα για ελλαδα δεν ειχα θεμα. Θελω να πω δεν τους νοιαζει Ελληνικα-Αγγλικα στην Ελλαδα Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από JohnConstantine
malthampoukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 To ξέρω, αλλά σε ποιόν να το πω? Η ryanair έχει τηλέφνο μόνο στην Ιρλανδία. Γενικά το support τους μου φαίνεται χάλια
JohnConstantine Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, malthampoukos είπε To ξέρω, αλλά σε ποιόν να το πω? Η ryanair έχει τηλέφνο μόνο στην Ιρλανδία. Γενικά το support τους μου φαίνεται χάλια Μονο τσατ φιλε μου , οτι κανεις απο εκει. Στειλε ενα μηνυμα και πες μας τι σου ειπανε. 1
malthampoukos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Λογικά εδώ ε? https://secure.livechatinc.com/licence/5665411/v2/open_chat.cgi?groups=1 Μπλέξιμο με την κ@@εταιρία. Με aegean μπορείς να συνεννοηθείς αμέσως. Έχω αγχωθεί πολύ 2
JohnConstantine Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, malthampoukos είπε Λογικά εδώ ε? https://secure.livechatinc.com/licence/5665411/v2/open_chat.cgi?groups=1 Μπλέξιμο με την κ@@εταιρία. Με aegean μπορείς να συνεννοηθείς αμέσως. Έχω αγχωθεί πολύ Ποτε ξανα μαζι τους.Με κρεμασανε ασχημα. Εκει ειναι αυτο με το τσατ. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2018 από JohnConstantine 1
malthampoukos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Προς ενημέρωση και κλείσιμο του θεματος, το πρόβλημα λύθηκε. Επικοινώνησα στο τσατ που έχω στο λινκ παραπανω επικοινώνησα αρχικά με έναν εκπρόσωπο και το έφτιαξε εν μέρει , γιατί έλειπε ένα γράμμα. Στη συνέχεια επικοινώνησα ξανά για να διορθωθεί πλήρως και όλα φαίνονται εντάξει, χωρίς πολλά πολλά , εύκολα και χωρίς χρέωση. Απλά προσοχή γιατί διάβασα στην πολιτική ότι χωρίς χρέωση είναι το πρώτο 24ωρο . Μετά μπορεί να έχει ένα κόστος 20€ περίπου, αλλά λογικά εξαρτάται την περιπτωση 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα