Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Έκανα το λάθος και δήλωσα τα ονόματα στα ελληνικά με την ryanair. Όταν έκανα το τσεκ ιν μου έβγαλε μόνο του το boarding pass στα αγγλικά με διαφορετικούς χαρακτήρες από αυτούς που βγάζει η ταυτότητα μου. Γνωρίζει κανείς αν θα έχω θέμα? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Τρόπος επικοινωνίας με ryanair? Help!! Έχω αγχωθεί μην πάει στράφι ένα ταξίδι, με όλα πληρωμένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, malthampoukos είπε

Καλησπέρα σας.

Έκανα το λάθος και δήλωσα τα ονόματα στα ελληνικά με την ryanair. Όταν έκανα το τσεκ ιν μου έβγαλε μόνο του το boarding pass στα αγγλικά με διαφορετικούς χαρακτήρες από αυτούς που βγάζει η ταυτότητα μου. Γνωρίζει κανείς αν θα έχω θέμα? Τι μπορώ να κάνω τώρα? Τρόπος επικοινωνίας με ryanair? Help!! Έχω αγχωθεί μην πάει στράφι ένα ταξίδι, με όλα πληρωμένα

Το ειχα παθει περσι ακριβως. Δεν αλλαζει τιποτα για εντος ελλαδος τουλαχιστον. Επισης εχουνε εξυπηρετηση πελατων αλλα πρεπει να ξερεις εστω τα βασικα αγγλικα. Ειναι με chat :)

Επεξ/σία από JohnConstantine
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, malthampoukos είπε

Είναι για ταξίδι στην Πολωνία. Θα έχω θέμα στο αεροδρόμιο?Εσύ τι έκανες?

Φιλε για Πολωνια ζητανε ταυτοτητες και τα παντα. Εδω δεν ζητανε για ελεγχο. Πρεπει να μπεις να το αλλαξεις το ονομα. Βασικα ρωτα αλλα για ελλαδα δεν ειχα θεμα. Θελω να πω δεν τους νοιαζει Ελληνικα-Αγγλικα στην Ελλαδα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, malthampoukos είπε

To  ξέρω, αλλά σε ποιόν να το πω? Η ryanair έχει τηλέφνο μόνο στην Ιρλανδία. Γενικά το support τους μου φαίνεται χάλια

Μονο τσατ φιλε μου , οτι κανεις απο εκει. Στειλε ενα μηνυμα και πες μας τι σου ειπανε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, malthampoukos είπε

Λογικά εδώ ε?  https://secure.livechatinc.com/licence/5665411/v2/open_chat.cgi?groups=1 Μπλέξιμο με την κ@@εταιρία. Με aegean μπορείς να συνεννοηθείς αμέσως. Έχω αγχωθεί πολύ

Ποτε ξανα μαζι τους.Με κρεμασανε ασχημα. Εκει ειναι αυτο με το τσατ.

• Like 1
Δημοσ.

Προς ενημέρωση και κλείσιμο του θεματος, το πρόβλημα λύθηκε. Επικοινώνησα στο τσατ που έχω στο λινκ παραπανω επικοινώνησα αρχικά με έναν εκπρόσωπο και το έφτιαξε εν μέρει , γιατί έλειπε ένα γράμμα. Στη συνέχεια επικοινώνησα ξανά για να διορθωθεί πλήρως και όλα φαίνονται εντάξει, χωρίς πολλά πολλά , εύκολα και χωρίς χρέωση. Απλά προσοχή γιατί διάβασα στην πολιτική ότι χωρίς χρέωση είναι το πρώτο 24ωρο . Μετά μπορεί να έχει ένα κόστος 20€ περίπου, αλλά λογικά εξαρτάται την περιπτωση

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...