pavloa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Βλέπω ένα βίντεο στο youtube, ααπο κάτω γράφω ένα σχόλιο. Το πρόβλημα είναι οτι το εμφανίζει μόνο αν είμαι με τον λογαριασμό μου. αν πατήσω αποσύνδεση δεν το εμφανίζει. Τι μπορεί να φταίει?
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Το YouTube το θεώρησε spam και θα πρέπει να το εγκρίνει ο δημιουργός του βίντεο για να εμφανίζεται.
Comic maniak Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικο ειναι. Οταν εισαι απο τον λογαριασμο σου στο δειχνει καπου πανω πανω επειδη ειναι δικο σου. Αν εισαι απο αλλο λογαρισμο ή εκτως λογαρισμου απλα πρεπει να το βρεις. Δεν χανεται 😑 . 9 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Το YouTube το θεώρησε spam και θα πρέπει να το εγκρίνει ο δημιουργός του βίντεο για να εμφανίζεται. Σε παρακαλω πες μου οτι κανεις πλακα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Comic maniak
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 4 hours ago, Comic maniak said: Σε παρακαλω πες μου οτι κανεις πλακα. Γιατί να κάνω πλάκα; Δεν έχεις ξανακούσει τον όρο «shadowban»;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα