NikZaf Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά, Μια γρήγορη ερώτηση καθότι έχω καιρό να παρακολουθήσω τα τεκτενόμενα όσον αφορά το θέμα αυτό στο forum: Καθότι μου έληξε η Revolut που είχα συνδεδεμένη στο PayPal και βιάζομαι να κάνω μια αγορά απο e-shop του εξωτερικού. Συνέδεσα στο PayPal την Mastercard Debit της τράπεζας Πειραιώς. Θα μου δεχτεί την συναλλαγή η θα μου τη κόψει λόγω capital control;
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Τα cc εχουν χαλαρωσει παρα πολύ ή εχουν καταργηθεί .Γιατι να μην στην δεχτει ?Κανε μια δοκιμη .Το πιο απλο.
TechnoState Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 ... εγώ με τις ελληνικές πιστωτικές μου (μέσω pay pal) κάνω αγορές κανονικά...τα τελωνεία είναι το πρόβλημα μου
mpentenis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, TechnoState είπε ... εγώ με τις ελληνικές πιστωτικές μου (μέσω pay pal) κάνω αγορές κανονικά...τα τελωνεία είναι το πρόβλημα μου όλων μας...κατα τα άλλα αγοράζαμε και αγοράζουμε κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα