dimitris_sal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 19/12/2018 μεσημέρι παρέδωσα σε κατάστημα της ACS δέμα για αποστολή εντός πόλης(χρέωση παραλήπτη) Το δέμα αναχώρησε απο το κατάστημα αυθημερόν Τελικά παραδόθηκε στον παραλήπτη σήμερα 28/12/2018!! Και μάλιστα με διαφορετική χρέωση απο αυτην που αναγράφει ο κατάλογος τους! Σχεδόν 10 μέρες για μια παράδοση εντος πόλης! Προσπαθώ εδω και πόση ωρα να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικώς αλλα η "φωνητική πύλη" τους οταν πάει να με συνδέσει με υπάλληλο με ξανασυνδέει με την "φωνητική πύλη" και πάλι απο την αρχή Απαράδεκτοι! Τι εμπειρίες εχετε οι υπόλοιποι με την ACS? Έτυχε σε μένα; 1
Getta Robo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Υπαρχει θεμα για την συγκεκριμενη εταιρειουλα. Ναι ειναι ισως η χειροτερη στην Ελλαδα και τους αποφευγω οπως και πολλοι αλλοι. Παρε τηλεφωνο στα κεντρικα η στειλε μηνυμα, θα βγαλεις πιο γρηγορα ακρη σε σχεση με το υποκαταστημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 10 μέρες? Έρποντας θα το είχες πάει μόνος σου γρηγορότερα... 😛
RedPriest Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Έχει να κάνει παντα με το κατάστημα της περιοχής. Εμάς εδώ η χειρότερη με διαφορα ειναι η γενική ταχυδρομική και η speedex. Ενώ η καλύτερη η ΕΛΤΑ κούριερ. Σε άλλη περιοχή απο την αλλη ακουω τα χειρότερα για την συγκεκριμένη κτλπ.
Kostasspil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ειχα ποτε θεμα, αλλα ειναι αναλογα το υποκαταστημα. Το μονο μου "παραπονο" με τα courier γενικοτερα ειναι οταν τους λεω, θελω να παραλαβω εγω γιατι θα μαι στη δουλεια και πανε παρολαυτα πρωτα απ το σπιτι, χτυπανε κουδουνι και μετα με καλουν και ξαναλεω στο παιδι πως θα παω εγω να το παρω. Ισως δεν ειναι εφικτο αυτο που ζηταω, αλλα just sayin' Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Kostasspil
citelis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ και με την συγκεκριμένη και με τα ΕΛΤΑ έχω απαίσιες εμπειρίες με αποτέλεσμα να αποφεύγω όσο μπορώ τα ταχυδρομεία γενικότερα!
DYEL Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 είναι ανάλογα το υποκατάστημα. αυτό ισχύει για κάθε εταιρία,ακόμα και τα απλά ΕΛΤΑ (ναι υπάρχουν εξαιρέσεις) δεν είχα ποτέ θέμα με την ACS. μια φορά άργησε ένα δέμα μια μέρα σε περίοδο γιορτών και ήταν απολογητικοι και ευγενεστατοι στο τηλέφωνο. ειδικά η ACS της περιοχής μου πάντα έρχεται την ίδια ακριβώς ώρα.
nikko_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δέμα έφυγε με ACS στις 17/12 από Κοζάνη, έφτασε στις 18/12 στην Αθήνα και μου παραδόθηκε χθες. Τουλάχιστον σου λένε την αλήθεια, ότι δεν πρόλαβαν να παραδώσουν λόγω φόρτου εργασίας. Η Γεν. Ταχυδρομική δεν κάνει καν προσπάθεια παράδοσης, πρέπει να πας στο κατάστημα τους για να παραλάβεις. 2
marmagia Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ζω σε παράλληλο σύμπαν. διαβάζω οτι η acs ΚΑΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΔΕ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ? οταν μου στελνουν κατι με αυτους (μαυρη ωρα) ξερω οτι απλα θα νευριασω, θα τσακωθω και ΔΕΝ θα παραλάβω. 1,5 στις 2 φορές ισχυρίζονται οτι δεν ήμουν σπίτι. οταν τους καλώ λένε εεεεε ναι δεν ειχε χρονο το παιδιιιιιιι πολλές οι διανομές. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ. Αν λοιπόν δεν μπορούν να παραδώσουν είτε να προσλάβουν προσωπικό είτε να δουν τι δεν μπορούν να παραδώσουν και να πάρουν κανενα τηλέφωνο. Μπορεί να είναι κατι επείγον και απλά να προτιμω να ερθω να το παρω απο το καταστημα. Οταν 'ομως ανεβαζουν το status οτι δεν ημουν σπιτι 20.00 ε δεν προλαβαίνω να πάω να το παραλάβω και να θελω. είναι δε τραγικοί γιατί πολλές φορες τυγχάνει να έχω παραγγείλει ηλεκτρονικά απο διάφορα μαγαζια και να είναι πχ 3 αποστολές την ίδια ημέρα στο ιδιο κατάστημα της acs προσ διανομή. Τους παίρνω τηλ μια μερα πριν και το ίδιο πρωι στο ανοιγμα και τους λεω αυτοι ειναι οι αριθμοι αποστολης δωστε τα σε εναν ανθρωπο ολα και εσεις να ξεμπερδευετε και εγω να μην περιμενω 3 διαφορετικους διανομεις. Ε ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Μου είπαν (2 φορές εγινε αυτό) με υφάκι οτι κατι τετοιο δεν μπορεί να γίνει. Λες και τους ζητάω χάρη που τους μειώνω και τα λειτουργικά κόστη Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από marmagia 5 3
dimitris_sal Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις μίλησα με τα κεντρικά Τους ανέφερα και το θέμα με την καθυστέρηση παράδοσης και το θέμα με την κοστολόγηση (έπρεπε να χρεώσουν 5.70 που ειναι point to door και χρεώσανε 6.80 που ειναι door to door) Παραδέχθηκαν το λάθος τους και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι θα με καλέσει ενας υπευθυνος Το υποτίθεται το εχω με κεφαλαία γιατι ακόμα περιμένω να με καλέσει ο (ίδιος μάλλον) υπεύθυνος απο την προηγούμενη Παρασκευή που πήρα να μάθω γιατι δεν εχει παραδωθεί το δέμα! Το θέμα ειναι του υποκαταστήματος, όπως ειπώθηκε απο συμφορουμίτη, γιατι με το κατάστημα της acs στην περιοχή μου δεν ειχα ποτέ πρόβλημα...
γροσερισοπ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 εμένα μολις μου ηρθε δέμα από ACS ζωγράφου μια χαρά. με πήρε και τηλ. ειναιθ απο κατάστημα σε κατάστημα νομιζω. 2
vasilllis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καταρχην παρακαλω για διορθωση του τιτλου του θεματος ,γιατι οι εν λογω εταιριες μονο courier δεν λεγονται. Θεωρω οτι εισαι απαραδεκτος που περιμενες 10 μερες.Εγω 2-3 μερες μετα παω και το παραλαμβανω μονος . Στο σπιτι ,σπανια εχω παραλαβει δεμα.Τις περισσοτερες φορες υπαρχει αυτοκολλητο οτι ηρθαν και δεν βρηκανε κανεναν-που να χτυπανε κουδουνια-πολλες φορες εχω λαβει και ειδοποιητηριο οτι θα σταλει το δεμα πισω χωρις καμια αλλη ειδοποιηση-ειναι ανηφορα το σπιτι μου οντως-) Με τις ιδιωτικες εταιριες στην εδρα της εργασιας παραλαμβανω κανονικα(με την αναλογω καθυστερηση).Απο Ελτα πλεον,ουτε λογος .Ουτε καν μπαινουν στον κοπο να αφησουν χαρτι. ΥΓ Παντως ,περα του χαβαλε,ειναι απαραδεκτη αυτη η κατασταση με ολες τις εταιριες γενικα.Τα μεταφορικα στα υψη-ειδικα για αγορες εντος αττικης-λες και πηγαινει ταξι να τα φερει προσωπικα,και η καθυστερηση απιστευτη.
babality Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Η χειροτερη εταιρεια κουριερ στην ελλαδα
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 δε νομιζω να ναι η acs η χειροτερη, αλλα δε μπορω να ξερω και σιγουρα. αυτο που ξερω εχοντας δουλεψει καμποσες φορες ως ταχυδρομος ειναι οτι εξαρταται απο το υποκαταστημα και τον ταχυδρομο. οποτε και με τη καλυτερη εταιρεια να εκανες δουλεια, αμα ειναι να πεσεις στη περιπτωση... βραστα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις