Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.

Θα ηθελα τα φωτα σας για μια περιπτωση εδω στο insomnia .Ο αδερφος μου αγορασε απο ενα μελος ενα samsung s8 gia 260 ευρω νομιζω κ ο τυπος το εδινε γιατι υποτιθεται θα εφευγε εξωτερικο κ ηθελε τα λεφτα.

Εφοσον εγινε η καταθεση των χρηματων ο τυπος εχθες εστειλε μηνυμα και λεει οτι τρακαρε με το μηχανακι κ εσπασε το κινητο και θα πρεπει να περιμενει ο αδερφος μου τελη ιανουαριου να του επιστρεψει τα χρηματα .Επισης εχασε την πτηση για εξωτερικο που ειχε κλεισει και γιαυτο το αφεντικο του απο κει δεν του στελνει χρηματα .

Προφανως ο τυπος ειναι απατεωνας και θελει να κανει πρωτοχρονια με ξενα λεφτα.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης , που θα γινει η καταγγελια ?διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ?

Καταθετεται μηνυτηρια αναφορα επι πληρωμης η ειναι αυτεπαγγελτα επειδη  προκειται για διαδικτυακη απατη ?

Εγω νομιζω πως μετα την καταγγελια και την καταθεση στοιχειων ειναι αυτοφωρο ,Κανω λαθος ?

ΟΙ γνωστοι αγνωστοι με τα τρολοποστ ας περιοριστουν σε μια απαντηση μπας και μεινει λιγο καθαρο το θεμα .Ευχαριστω 

• Sad 8
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καταγγελία δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και αμφισβήτηση συναλλαγής στη τράπεζα.

Δημοσ.

σενάρια που γράφουν πάντως μερικοί....

καλύτερα να έλεγε ότι έπεσε στον υπόνομο το κινητο και προσπαθεί να το βγάλει.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη μια φορά το γράφω να το βλέπουν οι συμφορουμιστες. Ποτέ δε στέλνουμε λεφτά έτσι αέρα πατέρα. Για σιγουριά συναλλαγή χέρι με χέρι. 

Εννοείται πας αστυνομία και αμφισβητείς τη συναλλαγή στη τράπεζα 

Επεξ/σία από mylo
  • Like 9
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mylo είπε

Άλλη μια φορά το γράφω να το βλέπουν οι συμφορουμιστες. Ποτέ δε στέλνουμε λεφτά έτσι αέρα πατέρα. Για σιγουριά συναλλαγή χέρι με χέρι. 

Εννοείται πας αστυνομία και αμφισβητείς τη συναλλαγή στη τράπεζα 

ποτε δεν πουλαω χερι με χερι γιατι μου πριζουν τα @@ αν δεν τους αρεσει κατι και εχουν και τα μουτρα να σου κανουν εξτρα παζαρια ή ακομα μου εχει τυχει να τον περιμενω 1 ωρα και μετα να μη του αρεσει και να μη το παρει!

απο αποσταση πολυ καλυτερα ολα.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε

ποτε δεν πουλαω χερι με χερι γιατι μου πριζουν τα @@ αν δεν τους αρεσει κατι και εχουν και τα μουτρα να σου κανουν εξτρα παζαρια ή ακομα μου εχει τυχει να τον περιμενω 1 ωρα και μετα να μη του αρεσει και να μη το παρει!

απο αποσταση πολυ καλυτερα ολα.

Ισχύει, έχει τέτοιους αρκετούς. 

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, divo είπε

οχι εδω...... φυσικα στο car...😂😂😂😂

Για να παρει καποιος κατι ειναι πρoυποθεση να το δεις και να σου κανει. Αν εσυ δεν του εχεις πει για ελλατωματα που εχει αυτο που πουλας και τα ανακαλυπτει οταν τα δει τοτε τι περιμενεις να το αγορασει επειδη στο ειπε. Μου εχει τυχει κατι παρομιο με case το 932 που το ξερω σαν κουτι πολυ καλα οπως και ξερω και που ποναει. οταν λοιπον πηγα να παρω απο εναν τυπο στο αιγαλεω κατι τετοιο που του λείπανε 2 απο τις 5 θεσεις δίσκων, ειχε σπασμενα τα 2 απο τα 4 usb και ελειπε και ο ενας απο τους 3 23 αριδες ανεμιστηρες τι θα επρεπε να του πω; Ναι, επειδη σου ειπα οτι το θελω θα το παρω; Τον ειχα ρωτησει κιολας "το κουτι ειναι οπως το δινει η CM ή εχει σπασμενα πλαστικα ή λειπουν πραγματα?

εγω ειμαι σωστος, λεω ξεκαθαρα τι πουλαω χωρις κολπακια και εχω καλες αξιολογησεις. δεν θελω χερι με χερι να ερχομαι σε επαφη με τον καθε ακυρο.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως δεν λεει να εξαλειφθεί το φαινομενο απο οτι βλεπω , περισυ τετοιο καιρο μου εκλεψαν το προφιλ με 50+ θετικες αξιολογησης και εξαπατησαν κοσμακη παλι με την ιδια μπιζνα ! Τσεκαρετε εις διπλουν οταν κανετε καταθεση μεγαλα ποσα . 

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, katman2000 είπε

ας προσεχε ποιος στελνει λεφτα χωρις να ξερει τον αλλον εν ετοι 2018 κλαφτα τωρα 

μόλις πριν από λίγο μου κατέθεσε άγνωστο εντελώς άτομο χρήματα στο λογαριασμό μου για μια τηλέοραση που πουλούσα στο insomnia.

Ναι, προφανώς υπάρχουν και τέτοιοι τύποι, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Είναι που θα πέσεις. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...