aspirini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Θα ηθελα τα φωτα σας για μια περιπτωση εδω στο insomnia .Ο αδερφος μου αγορασε απο ενα μελος ενα samsung s8 gia 260 ευρω νομιζω κ ο τυπος το εδινε γιατι υποτιθεται θα εφευγε εξωτερικο κ ηθελε τα λεφτα. Εφοσον εγινε η καταθεση των χρηματων ο τυπος εχθες εστειλε μηνυμα και λεει οτι τρακαρε με το μηχανακι κ εσπασε το κινητο και θα πρεπει να περιμενει ο αδερφος μου τελη ιανουαριου να του επιστρεψει τα χρηματα .Επισης εχασε την πτηση για εξωτερικο που ειχε κλεισει και γιαυτο το αφεντικο του απο κει δεν του στελνει χρηματα . Προφανως ο τυπος ειναι απατεωνας και θελει να κανει πρωτοχρονια με ξενα λεφτα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης , που θα γινει η καταγγελια ?διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος ? Καταθετεται μηνυτηρια αναφορα επι πληρωμης η ειναι αυτεπαγγελτα επειδη προκειται για διαδικτυακη απατη ? Εγω νομιζω πως μετα την καταγγελια και την καταθεση στοιχειων ειναι αυτοφωρο ,Κανω λαθος ? ΟΙ γνωστοι αγνωστοι με τα τρολοποστ ας περιοριστουν σε μια απαντηση μπας και μεινει λιγο καθαρο το θεμα .Ευχαριστω 8
txcellas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν θές τρολοποστ πάρε στο ηλεκτρονικό έγκλημα για σιγουριά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Καταγγελία δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και αμφισβήτηση συναλλαγής στη τράπεζα.
torq Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 σενάρια που γράφουν πάντως μερικοί.... καλύτερα να έλεγε ότι έπεσε στον υπόνομο το κινητο και προσπαθεί να το βγάλει. 2
~mxls~ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Ποιο προφίλ είναι; Πόσες αξιολογήσεις έχει; 1
mylo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άλλη μια φορά το γράφω να το βλέπουν οι συμφορουμιστες. Ποτέ δε στέλνουμε λεφτά έτσι αέρα πατέρα. Για σιγουριά συναλλαγή χέρι με χέρι. Εννοείται πας αστυνομία και αμφισβητείς τη συναλλαγή στη τράπεζα Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από mylo 9 2
ougxar Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Εχω ενα καλο νιγηριανο δικηγορο να σου συστησω,λεφτα πληρωνεται μπροστα... 4 1
MegalosVeziris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mylo είπε Άλλη μια φορά το γράφω να το βλέπουν οι συμφορουμιστες. Ποτέ δε στέλνουμε λεφτά έτσι αέρα πατέρα. Για σιγουριά συναλλαγή χέρι με χέρι. Εννοείται πας αστυνομία και αμφισβητείς τη συναλλαγή στη τράπεζα ποτε δεν πουλαω χερι με χερι γιατι μου πριζουν τα @@ αν δεν τους αρεσει κατι και εχουν και τα μουτρα να σου κανουν εξτρα παζαρια ή ακομα μου εχει τυχει να τον περιμενω 1 ωρα και μετα να μη του αρεσει και να μη το παρει! απο αποσταση πολυ καλυτερα ολα. 1
HateMe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, MegalosVeziris είπε ποτε δεν πουλαω χερι με χερι γιατι μου πριζουν τα @@ αν δεν τους αρεσει κατι και εχουν και τα μουτρα να σου κανουν εξτρα παζαρια ή ακομα μου εχει τυχει να τον περιμενω 1 ωρα και μετα να μη του αρεσει και να μη το παρει! απο αποσταση πολυ καλυτερα ολα. Ισχύει, έχει τέτοιους αρκετούς. 3
MegalosVeziris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, divo είπε Πουλας; χωρις αξιολογήσεις; ....μ αρεσεις. Γι αυτο δημιουργουνται ξαφνικα 200 προφιλ τη μερα.... οχι εδω
katman2000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 ας προσεχε ποιος στελνει λεφτα χωρις να ξερει τον αλλον εν ετοι 2018 κλαφτα τωρα 3
MegalosVeziris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, divo είπε οχι εδω...... φυσικα στο car...😂😂😂😂 Για να παρει καποιος κατι ειναι πρoυποθεση να το δεις και να σου κανει. Αν εσυ δεν του εχεις πει για ελλατωματα που εχει αυτο που πουλας και τα ανακαλυπτει οταν τα δει τοτε τι περιμενεις να το αγορασει επειδη στο ειπε. Μου εχει τυχει κατι παρομιο με case το 932 που το ξερω σαν κουτι πολυ καλα οπως και ξερω και που ποναει. οταν λοιπον πηγα να παρω απο εναν τυπο στο αιγαλεω κατι τετοιο που του λείπανε 2 απο τις 5 θεσεις δίσκων, ειχε σπασμενα τα 2 απο τα 4 usb και ελειπε και ο ενας απο τους 3 23 αριδες ανεμιστηρες τι θα επρεπε να του πω; Ναι, επειδη σου ειπα οτι το θελω θα το παρω; Τον ειχα ρωτησει κιολας "το κουτι ειναι οπως το δινει η CM ή εχει σπασμενα πλαστικα ή λειπουν πραγματα? εγω ειμαι σωστος, λεω ξεκαθαρα τι πουλαω χωρις κολπακια και εχω καλες αξιολογησεις. δεν θελω χερι με χερι να ερχομαι σε επαφη με τον καθε ακυρο. 1 1
Mr^Robot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δυστυχως δεν λεει να εξαλειφθεί το φαινομενο απο οτι βλεπω , περισυ τετοιο καιρο μου εκλεψαν το προφιλ με 50+ θετικες αξιολογησης και εξαπατησαν κοσμακη παλι με την ιδια μπιζνα ! Τσεκαρετε εις διπλουν οταν κανετε καταθεση μεγαλα ποσα . Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2018 από Mr^Robot
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, katman2000 είπε ας προσεχε ποιος στελνει λεφτα χωρις να ξερει τον αλλον εν ετοι 2018 κλαφτα τωρα μόλις πριν από λίγο μου κατέθεσε άγνωστο εντελώς άτομο χρήματα στο λογαριασμό μου για μια τηλέοραση που πουλούσα στο insomnia. Ναι, προφανώς υπάρχουν και τέτοιοι τύποι, αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Είναι που θα πέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις