Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω ακόμα και σε χέρι χέρι συναλλαγή

ρωτάω προηγούμενες αγωραστές τι φάρα ηταν ο ανθρωπος...

εχω κάνει και μου εχουν κάνει καταθέσεις. δυστηχώς ειναι ποιο covenient.

Επεξ/σία από γροσερισοπ
  • Like 2
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, divo είπε

Πουλας; χωρις αξιολογήσεις; ....μ αρεσεις. Γι αυτο δημιουργουνται ξαφνικα 200 προφιλ τη μερα....

Τώρα πλάκα μας κάνεις;;;;  χαχαχαχαχαχαχα!!!

Ωραία… Θα φτιάξω μέσα σε 2 μήνες 60 ψεύτικους λογαριασμούς (έναν κάθε μέρα), και σε κάθε λογαριασμό 60 εικονικές αγγελίες… όπου θα αφήνω μόνος μου Μόνο Θετικές αξιολογήσεις….

Μέσα σε 2 μήνες θα έχω και στους 60 ψεύτικους λογαριασμούς, 59 τουλάχιστον θετικές αξιολογήσεις…!!!!!

Και θα αρχίζω να θερίζω ένα σορό θύματα κάνοντας μεγάλη μπάζα…

Και μετά έλα εσύ να εξηγήσεις στον εαυτό σου, πως άτομο με 59 θετικές αξιολογήσεις σου έφαγε τα χρήματα…

• Like 4
Δημοσ.

Γ αυτό δεν κοιτάμε μόνο αξιολογήσεις αλλά και την φυσική παρουσία στο φόρουμ 😉

Έχω κάνει άπειρες συναλλαγες όλα αυτά τα χρόνια (όχι μόνο insomnia) και στραβή δεν έκατσε,μάλλον είτε έκανα καλό συντονισμό,είτε ήμουν τυχερός .....

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, divo είπε

Σε ολους μας εχει γινει, και παντα ειναι ρισκο. Μηπως ομως κουβαλας στη πλατη σου και καποιες Χ αξιολογήσεις;; Οποτε το ρισκο ειναι πολυ μικρο μεχρι καθολου;

Πες μου ομως θα διακυνδυνευες ενα λογαριασμο με 10, 20 αξιολογισεις για να δωσεις μια σαβουρα και να παρεις 50€, οταν αυριο ξερεις οτι μπορεις να δωσεις πραγματα 100πλασιας αξιας;

Ακριβώς. Και πες ότι του κλέβω τα 75 που μου έστειλε; Θα γίνω πλούσιος; 

είναι πάντα ρίσκο σε ποιον θα πέσεις.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, divo είπε

και πιστεύεις οτι δεν μπορω να δω οτι οι αξιολογητές οι δικοι σου ειναι οι διοι και οι ιδιοι; Ή οτι δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι κομπινα αυτο που πουλας ή οχι; Εξαλου γι αυτο λεμε ολοι χερι με χερι. Διαφωνεις σε αυτο;

Εσύ, λέμε τώρα, ότι θα καθίσεις και θα κάνεις ενδελεχή έλεγχο στο προφίλ του άλλου… θα ψειρίσεις την μαϊμού…

Προφανώς ο απατεώνας Δεν προσπαθεί να κλέψει από εσένα χρήματα…

Αλλά η πληθώρα μέσα στο φόρουμ θα δει ωραιότατα 59 Θετικές αξιολογήσεις και θα πει: Εδώ είμαστε!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Εσύ, λέμε τώρα, ότι θα καθίσεις και θα κάνεις ενδελεχή έλεγχο στο προφίλ του άλλου… θα ψειρίσεις την μαϊμού…

Προφανώς ο απατεώνας Δεν προσπαθεί να κλέψει από εσένα χρήματα…

Αλλά η πληθώρα μέσα στο φόρουμ θα δει ωραιότατα 59 Θετικές αξιολογήσεις και θα πει: Εδώ είμαστε!!!

Δεν χρειάζεται να κάνει "ενδελεχή" έλενχο απλά θα κάνει 2-3 κλίκ σε κάποιους απο αυτούς που έκαναν την αξιολόγηση και απο κει θα δείς αμέσως αν είναι bots αφού αυτός που ενδιαφέρεται  θα δεί αμέσως πόσο καιρό είναι εδω και πότε γράφτηκαν στο site,σύν το βασικότερο οτι δεν θα έχουν μύνηματα σχολιασμούς κλπ όταν αυτός που σχολιάσει θετικά δεν έχει κανένα πόστ και καμμία συναλλαγή,κάνει μπάμ οτι δεν είναι κανονικός λογαριασμός.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά πέρα από το νούμερο των θετικών που κάλλιστα μπορεί να είναι πλασματικό, κοιτάμε και από ποιους έχει πάρει θετικές (ενεργά μέλη. μέλη με 0 ποστ, κλπ) και το βασικότερο όταν αγοράζουμε, αν οι θετικές είναι από πωλήσεις του ή αγορές του.

Απο αγορές και εγω μαζεύω 50 αύριο απο μαλακιούλες.

Κατά τα άλλα είναι πως τον κόβεις και τον άλλο, μέλος από εδώ από άλλη πόλη μου έστειλε κινητό πριν του βάλω τα λεφτά επειδή με "έκοψε" κομπλέ, εχω βάλει και εγώ πρώτα λεφτά (της τάξεως των 20e) σε ενεργό μέλος από άλλη πόλη μιας και κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή, με το σκεπτικό ότι είναι λίγες οι πιθανότητες να γίνε μλκια και αν 1% γίνει κλαιν για 20e.

Τωρα κάτι ποσά κατά καιρούς που διαβάζω, 150-200-300e δε μπορώ να καταλάβω πως τα στέλνει κόσμος σε μέλη φαντάσματα...

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Δεν χρειάζεται να κάνει "ενδελεχή" έλενχο απλά θα κάνει 2-3 κλίκ σε κάποιους απο αυτούς που έκαναν την αξιολόγηση και απο κει θα δείς αμέσως αν είναι bots αφού αυτός που ενδιαφέρεται  θα δεί αμέσως πόσο καιρό είναι εδω και πότε γράφτηκαν στο site,σύν το βασικότερο οτι δεν θα έχουν μύνηματα σχολιασμούς κλπ 

2 λεπτά πριν, divo είπε

Εγω πρωτα απο ολα θα κοιταξω οτι θελω να το παρω χερι με χερι και αν ειναι δυνατον να το δοκιμασω κιολας ή αν γινεται να ειναι σε εγγυηση. Καρτες ας πουμε που πηρα προσφατα ηταν σε εγγυηση οποτε και να ειχε κατι καθαριζει το καταστημα. Case που πηρα δεν ειχε εγγυηση. τι να εχει το case που δε φαινεται; Ισως καμενη πλακετα usb. οκ θα την παταγα. Κοστος 7€ απο την μαμα εταιρεια. 

Ειμαι στην αγορα 30 χρονια εχω δει παμπολα απο κομπινες. οσο ζεις μαθαίνεις...

Το έγραψα και λίγο πριν…

Ο απατεώνας Δεν έχει καμία όρεξη να ασχοληθεί για να κλέψει ένα άτομο «ενημερωμένο» ή καλυτέρα «πονηρεμένο»…

Ο απατεώνας στοχεύει στο μπούγιο… εκεί είναι η μεγάλη κονόμα… και με κράχτη πολλές ψεύτικες θετικές αξιολογήσεις, θα βγάλει σίγουρα ένα καλό μεροκάματο!

• Super Moderators
Δημοσ.
33 minutes ago, divo said:

Μη με βαζεις στη πριζα... Πουντες??

Περιμένεις να σου linkάρει το account με το οποίο βάζει τις αγγελίες για να δεις τις αξιολογήσεις? Θα φάει ban αν το παραδεχτεί. 😛

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, divo είπε

Γι αυτο λεμε ΧΕΡΙ ΜΕ ΧΕΡΙ ή ψαχτε το πριν βαλετε χρηματα καπου. Ή για τους πιο ψαγμενους να εχεται ετοιμες τις άκριες για τα περαιτερω.......μια και στο τραπεζικο λογαριασμο εχει ονομα διευθυνση και αφμ....

Όλα είναι σχετικά…

Πχ εγώ είμαι στο ινσομνια από το 2007…

Και πρώτη φορά φέτος έβαλα μια αγγελία… Δεν έχω όπως φαντάζεσαι ούτε μια θετική αξιολόγηση…

Και όπως είναι φυσικό, το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου θα αγοράσει κάτι από έναν ψεύτικο λογαριασμό με πολλές θετικές αξιολογήσεις και όχι από εμένα…

• Like 1
Δημοσ.

που να δεις τι γλυτωσα περσi με τις  gtx 1080..............................

ακομα θα τραβαγα τα ......... αυτια μου...........................

λεφτα ποτε σε λογαριασμο και ας εχει 1500 θετικες και 18 μυρια συμμετοχη...............................

εχω διαβασει αλλο ενα καλο,ενας με κατι hdd's και θετικες και απ'ολα και μετα τους εκανε πακετο..................

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, divo είπε

αυτο που εβαλες το εδωσες; χερι με χερι ή με καταθεση; του ζητησες ολο το ποσο ή μονο τα μεταφορικα αν ειναι απο αποσταση;

Με όποιον τρόπο θέλει.. είτε με κατάθεση, είτε χέρι με χέρι…

Δεν το έχω δώσει ακόμη… Αν κάνω κανέναν ψεύτικο λογαριασμό και αρχίσω να μου δίνω ψεύτικες θετικές αξιολογήσεις θα φύγει σε χρόνο dt..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, divo είπε

Η καταθεση ειναι ρισκο. Παντα ηταν. Με πιθανότητες παιζεις...

ρε εδω δεν παιζω ουτε προπο...........θα παιξω insomnia?????????

με τπτ,ασχετα που καμια φορα με μπριζωνουν τρελα τελικα κρατιεμαι........................

πιο καλα να μεινω χωρις καρτα παρα χωρις λεφτα...........

Δημοσ.

Στις ποσες φορες που θα γραφει εδω μεσα «δεν κανουμε καταθεση σε αγνωστους», υπαρχει περιπτωση να το εμπεδωσει καποιος;;;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MegalosVeziris είπε

ποτε δεν πουλαω χερι με χερι γιατι μου πριζουν τα @@ αν δεν τους αρεσει κατι και εχουν και τα μουτρα να σου κανουν εξτρα παζαρια ή ακομα μου εχει τυχει να τον περιμενω 1 ωρα και μετα να μη του αρεσει και να μη το παρει!

απο αποσταση πολυ καλυτερα ολα.

Θεωρητικά μαλλον το λες . Γιατί νομίζω ότι δεν εχεις αξιολογήσεις 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...