Προς το περιεχόμενο

Mls η εξαπάτηση δεν έχει όρια


SPIROS1010

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα την ατυχια να αγοράσω ένα ταμπλετ της συγκεκριμένης εταιρείας από την πρώτη στιγμή παρουσίαζε μια θαμπαδα στην οθόνη λόγω δυσκολίας μετακίνησης μου μετά από ατύχημα δεν  το επέστρεψα ούτε καν το ανέφερα .μετά από 7 μήνες από δικη μου υπαιτιότητα έσπασε η οθόνη το πήγα στην ΜΛΣ για επισκευή και ταυτόχρονα Αγόρασα ένα άλλο ταμπλετ το οποίο από την πρώτη στιγμη δεν λειτουργούσε σωστά .σε άμεση τηλ επαφή που είχα με την εταιρεία μου υποδείχθηκε να τους το πάω να το επισκευασουν και οτι δεν γίνεται επιστροφη χρημάτων ούτε αντί κατάσταση με άλλο νέο .μετά από  ένα δεκαήμερο έλαβα την ενημέρωση ότι το παλιό είχε επισκευαστεί οποτε τους πήγα και το καινούργιο να το δουν και να μου το αντικαταστήσουν.δυστυχώς όμως το παλιό ειχε επιστραφεί χωρίς να έχουν λύσει το πρόβλημα οποτε τους  επιστράφηκε μαζί με το νέο μου έδωσαν μάλιστα και ένα δικό τους να εξυπηρετηθω το οποίο περιτο να αναφέρω οτι ηταν  σε άθλια εξωτερική εμφάνιση κσι παρουσιαζε ένα σωρο προβλήματα με αποκορύφωμα να μην  φορτίζεται τους το επεστρεψα και μου ζήτησΑν αποζημίωση γιατι ειχα χαλάσει τη θύρα φόρτισης ενώ αυτη ηταν σε αθλια κατασταση και μου ειχε καταστρεψει και το φορτιστη τους ζήτησα να μου πουν πότε το ταμπλετ της εξυπηρέτησης τους ειχε περάσει από έλεγχο και πιστοποιήθηκε ότι λειτουργε σωστά .φυσικά καμία απάντηση .Επειδή είναι πολύς ο κόσμος με παράπονα για την συγκεκριμένη εταιρεια μηπως θα έπρεπε να επέμβει κάποιος εισαγγελέας ;

Επεξ/σία από SPIROS1010
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο εισαγγελέας δεν επεμβαίνει για κακή εξυπηρέτηση. Απλά μιας και έχεις ίντερνετ ένα απλό search κάνε πριν αγοράσεις οτιδήποτε. 

Τα MLS είναι για κλωτσιές, πέτα το, πουλα το και πάρε κάτι πιο αξιόπιστο να κάνεις τη δουλειά σου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, *Kopanos* είπε

 

Μακριά από MLS δυστυχώς ipad μονόδρομος σε Tablet.

Έχω ένα Huawei των 100 ευρώ και είναι πάρα πολύ τίμιο.Εχω και ipad και είναι σκυλί. Στο παρελθόν όμως είχα το σονι ζ4 και θερίζει άνετα οποιοδήποτε ταμπλετ ακόμη και σήμερα. 

 

Spiros μπορείς να ανοίξεις θέμα στο συνήγορο. Από ότι διαβάζω εδώ υπάρχουν αρκετοί σαν εσένα. 

Αλλά ρε μαν το απόλυτο χάος η περίπτωση σου. Έχεις παρταλι ταμπλετ από αυτή την εταιρεία και πας και αγοράζεις νέο? Άσε που τα προϊόντα της είναι ευρέως γνωστές 3ης κατηγορίας κινεζικές αηδίες που ξαναβαπτιζουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ είχα αγοράσει πρίν χρόνια ένα τάμπλετ mls από γνωστή μεγάλη αλυσίδα(ανίδεος τότε από ηλεκτρονικές αγορές/σκρουτζομάγαζα/εξωτερικό κτλ).Τήν πρώτη μόλις εβδομάδα το άνοιγα και η οθόνη έμενε μπλέ,ρόζ,πράσινη......δεν θυμάμαι ακριβώς μετά από 5-6 χρόνια.Το πάω πίσω ζητώντας αντικατάσταση.Μου λένε απο το service.....δέν γίνεται,πρέπει να το στείλουμε στήν mls να το δούν.Μετά απο 10 μέρες είνα έτοιμο...αλλαγή μητρικής.Σε 6 μέρες....πάλι τα ίδια....πάλι 10 μέρες αναμονής....έτοιμο...λόγος...αλλαγή μπαταρίας!!!!!Ρέ φίλε με δουλεύουν από την mls...λέω στό παιδί του service(χαμογελάει,ήξερε πού έμπλεξα).Μέτα από 15 μέρες περίπου ξανά τα ίδια.Πάω φορτωμένος στο κατάστημα και τούς λέω....Τι θα γίνει ρε παιδιά,πήρα τάμπλετ εδώ και 1 μήνα και τάμπλετ δέν έχω.Μόυ λέει το παιδί,το ξαναστέλνω ζητώντας γραπτά αντικατάσταση αλλά να ξέρεις ότι η πολιτική τις εταιρίας τούς είναι...ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΒΗ!!την οποία βλάβη όπως καταλαβαίνετε οι ίδιοι κρίνουν,άρα δέν σου δίνουν καινούργιο η χρήματα πίσω ποτέ.Οπότε το πετάω στόν κάδο και ησυχάζω.
Τράγική ειρωνεία;;;;;
Αγοράζω για πρώτη φορά από  σκρουτζομάγαζο ένα κινητό sony M2 γιά την κοπέλα μου με αντικαταβολή(μή ξέροντας,φοβούμενος απάτη και χίλια δύο άλλα...καταλαβαίνετε).Έρχεται την επομένη...ανοίγοντάς το...κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις μόνο του.Πω ρε π...στη σκέφτηκα....άντε να βγάλεις άκρη τώρα,πάνε τα λεφτά μου.Επικοινωνώ με το κατάστημα και ευγενέστατα μου λέει η υπάλληλος,δέν υπάρχει πρόβλημα,στείλτε το με δικά μας έξοδα και σας στέλνουμε άλλο.και συγνώμη για τη ταλαίπωρια.Όπως και έγινε,σε 2 μέρες είχα το καινούργιο στα χέρια μου και όλα καλά.Και σκέφτομαι....Πόσο μ.λ..κ..ς ήμουν τόσο καιρό πού ψώνιζα ακριβότερα πιστεύοντας ότι στα μεγάλα καταστήματα είναι πολύ καλύτερα. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από όπου και να το πάρεις έχουν υποχρέωση αν το ανοίξεις άμεσα και δε μπουταρει να στο αντικαταστησουν άμεσα ΑΥΤΟΙ όχι να σε στέλνουν MLS . Ουτε service ουτε μλκιες για να σου φανε το δικαίωμα περιμένοντας .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. 

Για χρόνια δούλευα σε μια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών. Περιττό να σας πω ότι το service της εταιρίας μας κατά το 80% ήταν γεματο από MLS κινητά και tablets.Τα παράπονα ατελείωτα κυρίως γιατί με το που πήγαιναν σπίτι οι πελάτες και άνοιγαν το προϊόν δεν δούλευε σωστά. Ακόμα και τα προϊόντα που κάναμε αντικατάσταση εντός 14 ημερών είχαν και αυτά πρόβλημα!! Αν του χάλαγε το προϊόν μετά τις 14 μέρες που έχει δικαίωμα για αντικατάσταση, το στέλναμε στο service τους για έλεγχο και το κράταγαν κατά μέσο όρο 30 μέρες!! 

Η ταλαιπωρία τους επίσης ατελείωτη, από το service της MLS σε μας και από μας στο service της MLS. 

Σαν συμβουλή σας λέω απλά μακριά από οτιδήποτε είναι MLS. Μπορει κάποιος να σκεφτεί ότι κάνω μια οικονομική αγορά, αλλά τα προβλήματα η ταλαιπωρία και ο χρόνος που θα σπαταλησει δεν ισοσταθμιζεται σε καμία περίπτωση με τη χαμηλή τιμή!!! 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

18 ώρες πριν, costacurta είπε

Στο παρελθόν όμως είχα το σονι ζ4 και θερίζει άνετα οποιοδήποτε ταμπλετ ακόμη και σήμερα

Μεγάλη αλήθεια. Z4 δεν είχα ποτέ αλλά είχα το z3 compact, το οποίο το έδωσα γιατί ήθελα μεγαλύτερο. Έχουν περάσει από τα χέρια μου καμιά 30ρια tablet. Μπροστά στο sony όλα μου φαίνονται δευτερότριτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...