Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μήπως είναι εκκαθαριστικός 8μήνου;;;;; Και της κόρης μου ο τελευταίος κοινωνικό τιμολόγιο έτσι της ήρθε και όντως ήταν ο πιο ακριβός από όλους.

Ενδεχομένως κάτι έγινε με τα κοινωνικά δεν μέτρησαν ή δεν πέρασαν τις ενδιάμεσες χρεώσεις και ήρθαν στον τελευταίο μαζεμένα.Δες το ρολόι αν είναι εντάξει οι ενδείξεις της μέτρησης.

Οχι ετσι μου ηρθε πρν 4μηνες και ελεγε ΕΚΤΑΚΤΟΣ

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Καλησπερα.

Μου στειλε η ΔΕΗ εχτες λογαριασμο 580€ ΕΝΑΝΤΙ....

Το θεμα ειναι οτι εχω ζητησει μηνιαιους λογαριασμους δηλαδη 3 εναντι + 1 Εκκαθαριστικος.

Ο μεγαλυτερος εκκαθαριστικος που πληρωσα περσι ηταν 680€

Με ποια λογικη στελνουν τοσο μεγαλο εναντι ?

Επισης σε ολους του εναντι λογαριασμους θυμαμαι να λεει παντα ενα ποσο ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ

σε αυτον μου εχουν βαλει και ολα τα καλουδια (ΔΕΔΔΗΕ,ΥΚΩ κτλ).

Στο τηλεφωνο κανουν την παπια.. 

Σκεφτομαι αφου εχω πληρωσει τον τελευταιο εκκαθαριστικο και αυτος δεν εχει ληξει να αλλαξω παροχο..

Καταρχην λαθος σου που αφηνεις να ερχονται Εναντι (εκτος και αν υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος), γιατι με την δεη δεν βγαζεις ακρη.Οι εναντι βγαινουν συμφωνα με παλαιοτερες καταναλωσεις της ιδιας περιοδου, φυσικα οπως ειπα με την δεη δεν υπαρχει λογικη γιατι προπερσι δεν μπορεσα να στειλω ενδειξη και μου ηρθε εναντι καπου Μαιο πανω απο 600ευρω ενω δεν ειχα ποτε τετοιες καταναλωσεις εκεινη την περιοδο.Τον πληρωσα γιατι κ γω ειχα ρυθμιση και σταδιακα στους επομενους 3 εγινε η πιστωση/αφαιρεση αφου τα μετεπειτα ποσα τριων διμηνων δεν ξεπερνουσαν τα 600 που ειχα πληρωσει.

Κατι που διαπιστωσα ομως ειναι οτι η ρυθμιση δεν χανεται ετσι ευκολα.Πριν δυο χρονια που ειχαν καλυτερεψει οι οροι ρυθμισεων αφησα επιτηδες δυο δοσεις απληρωτεςιουλιου, αυγουστου για να παω σεπτεμβρη και να κανω νεα ρυθμιση.Οταν πηγα τον σεπτεμβρη στη δεη μου ειπαν οτι ισχυει η ρυθμιση και θα επρεπε να κανω ακυρωση της παλιας πριν κανω νεα...

10 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Τωρα προσεξα οτι βαλανε καταναλωση στον εναντι .. 

2400kw  πανε καλα ?

Ο αντιστοιχος περσινος  εγραφε εναντι και καμια αλλη χρεωση ...

Καταναλωση σε Εναντι!!!!;;;;;;;Οι τυποι ειναι απιστευτοι......

Δημοσ.

Οι έναντι γράφουν πλέον και εκτιμώμενη κατανάλωση και την ανάλυση της, ο λογαριασμός δεν έχει κάποιο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Edit. Στη ΔΕΗ αν δεν εξοφλείς να πάρεις την έκπτωση του 15% δε συμφέρει αν αλλάξεις όμως πάροχο δεν είναι ανεκτικός ή ελαστικός όπως η ΔΕΗ.☺️

Ετσι κ αλλιως στα ΚΟΤ  δεν ισχυει η εκπτωση 15%.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chsam είπε

Ετσι κ αλλιως στα ΚΟΤ  δεν ισχυει η εκπτωση 15%.

Αλλο γελοιο αυτο.... Περνας τις κιλοβατορες δεν δικαιουσε ΚΟΤ. 

Πληρωνεις τον λογαριασμο στην ωρα του... δεν δικαιουσε εκπτωση 15% γιατι εισαι στο ΚΟΤ ...

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !!!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Πληρωνεις τον λογαριασμο στην ωρα του... δεν δικαιουσε εκπτωση 15% γιατι εισαι στο ΚΟΤ ...

Καθόλου γελοίο δεν είναι, πολύ σωστό είναι και από αρχής ΚΟΤ έτσι ήταν (και όριο υπήρχε και έκπτωση δεν είχε)

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AristidisZ είπε

Καθόλου γελοίο δεν είναι, πολύ σωστό είναι και από αρχής ΚΟΤ έτσι ήταν (και όριο υπήρχε και έκπτωση δεν είχε)

Οταν περασεις το οριο και πληρωνεις κανονικα γιατι να μην ισχυει η εκπτωση συνεπειας..?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τέτοιο εκκαθαριστικό 680€ ειναι δυνατόν να έχεις κοινωνικό τιμολόγιο;δεν έχει ορια σε kw; εκτός αν είναι 8μηνου και πάλι 

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Οταν περασεις το οριο και πληρωνεις κανονικα γιατι να μην ισχυει η εκπτωση συνεπειας..?

Γιατί έτσι είναι οι κανόνες, so simple 

Αν δεν συμφωνείς, βγάλτο 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k_w_t είπε

Με την δεη δεν εχουμε σταματησει να γελαμε ποτε, αυτα που εχουν φαει και τρωνε ειναι απιστευτα και τα πληρωνουμε ολα εμεις...

Για τις κιλοβατωρες δεν ειναι τραγικο οπως μεχρι προτινος που αν ξεπερνουσες το οριο χρεωνοσουν ΟΟΟΟΛΕΣ τις κιλοβατωρες με την υψηλη τιμη και αυξημενες υπολοιπες χρεωσεις (μαζι και η χρεωση για το ΚΟΤ, ειρωνικο ενω εισαι στο κοτ).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greengr21 είπε

Με τέτοιο εκκαθαριστικό 680€ ειναι δυνατόν να έχεις κοινωνικό τιμολόγιο;δεν έχει ορια σε kw?; 

Ναι εχει οριο 1700kw .. Παλιοτερα εαν εκανες 1701 τις πληρωνες ολες κανονικα . Τωρα πληρωνεις τις πανω απο 1700 κανονικα..

Μιλησα με ELPEDISON μου ειπαν να τους στειλω τελευταιο εκκαθαριστικο πληρωμενο και την ενδειξη απο το ρολοι..

Δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Το κοινωνικο εχει οριο 1500kw πανω απο 1500 στο κοβουν για το εκάστοτε τετραμηνο.

Το εναντι ερχεται αναλογικα με το προηγουμενο εκκαθαριστικο.  Ειδαν οτι ειχες πολυ και εβαλαν αναλογο εναντι. Λογικα στο επομενο εκκαθαριστικο ισως να μην πληρωσεις και τιποτα. 

Εχω 360 ευρω το τετραμηνο. Εναντι ερχεται σχεδον παντα 130 ευρω και δινω ακομα 230 στο εκκαθαριστικο. Εκπτωση συνεπειας+νυχτερινο χωρις κοινωνικο. 

Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Ναι εχει οριο 1700kw .. Παλιοτερα εαν εκανες 1701 τις πληρωνες ολες κανονικα . Τωρα πληρωνεις τις πανω απο 1700 κανονικα..

Μιλησα με ELPEDISON μου ειπαν να τους στειλω τελευταιο εκκαθαριστικο πληρωμενο και την ενδειξη απο το ρολοι..

Δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο.

1500 ηταν το οριο ποτε εγινε 1700?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Το κοινωνικο εχει οριο 1500kw πανω απο 1500 στο κοβουν για το εκάστοτε τετραμηνο.

Το εναντι ερχεται αναλογικα με το προηγουμενο εκκαθαριστικο.  Ειδαν οτι ειχες πολυ και εβαλαν αναλογο εναντι. Λογικα στο επομενο εκκαθαριστικο ισως να μην πληρωσεις και τιποτα. 

Εχω 360 ευρω το τετραμηνο. Εναντι ερχεται σχεδον παντα 130 ευρω και δινω ακομα 230 στο εκκαθαριστικο. Εκπτωση συνεπειας+νυχτερινο χωρις κοινωνικο. 

Όρια τετραμηνιαίας κατανάλωσης (120ημερών) για τιμολόγηση με ΚΟΤ Α’ και ΚΟΤ Β’:

Σύνθεση νοικοκυριού

Όρια τετραμηνιαίας κατανάλωσης

Μονοπρόσωπο νοικοκυριό

1.400 kWh

Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος

1.600 kWh

Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη και ένα ανήλικο μέλος ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη

1.700 kWh

Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και δύο ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη

1.800 kWh

Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικα και τρία ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα ανήλικα μέλη

1.900 kWh

Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και τέσσερα ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με πέντε ανήλικα μέλη

2.000 kWh

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chsam είπε

Όρια τετραμηνιαίας κατανάλωσης (120ημερών) για τιμολόγηση με ΚΟΤ Α’ και ΚΟΤ Β’:

Σύνθεση νοικοκυριού

Όρια τετραμηνιαίας κατανάλωσης

Μονοπρόσωπο νοικοκυριό

1.400 kWh

Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος

1.600 kWh

Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη και ένα ανήλικο μέλος ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη

1.700 kWh

Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και δύο ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη

1.800 kWh

Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικα και τρία ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα ανήλικα μέλη

1.900 kWh

Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και τέσσερα ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με πέντε ανήλικα μέλη

2.000 kWh

Θελει και ενα ανηλικο μελος για τα 1700. 1600 για 2 ατομα. Θυμαμαι πριν 4 χρονια που ειχαμε κοινωνικο ειχαμε καψει 1508 και μας το ειχαν κοψει 100 ευρω μειον δηλαδη το τετραμηνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...