papoys1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, k_w_t είπε Ναι εχει οριο 1700kw .. Παλιοτερα εαν εκανες 1701 τις πληρωνες ολες κανονικα . Τωρα πληρωνεις τις πανω απο 1700 κανονικα.. Μιλησα με ELPEDISON μου ειπαν να τους στειλω τελευταιο εκκαθαριστικο πληρωμενο και την ενδειξη απο το ρολοι.. Δεν τους ενδιαφερει τιποτα αλλο. Μέχρι να υπογράψεις ναι. Μετά θα δεις όμως. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από papoys1 2
SB_1957 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Τι καίτε ρε παιδιά και έχετε πάνω από 2000 το τετράμηνο? Δύο άτομα και πάνω από 1200 δεν πήγαμε ποτέ? ΚΟΤ και όριο για 1 άτομο 1400? Χρωστάτε, έχετε κοτ και διαμαρτύρεστε γιατί δεν έχετε έκπτωση όπως οι συνεπείς καταναλωτές που πληρώνουν κανονικά? Τότε τι να πούμε εμείς που πληρώνουμε για όλους εσάς τους "αναξιοπαθούντες"? 10 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, SB_1957 said: Τι καίτε ρε παιδιά και έχετε πάνω από 2000 το τετράμηνο? Δύο άτομα και πάνω από 1200 δεν πήγαμε ποτέ? ΚΟΤ και όριο για 1 άτομο 1400? Χρωστάτε, έχετε κοτ και διαμαρτύρεστε γιατί δεν έχετε έκπτωση όπως οι συνεπείς καταναλωτές που πληρώνουν κανονικά? Τότε τι να πούμε εμείς που πληρώνουμε για όλους εσάς τους "αναξιοπαθούντες"? Αν δεν παίζει πετρέλαιο/αέριο και την παλεύουν με ρεύμα για θέρμανση, ειδικά με σώματα με αντιστάσεις, η κατανάλωση ανεβαίνει πανεύκολα αν το σπίτι δεν ειναι μικρό... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh 2
papoys1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δεν λέω να μην υπάρχει ΚΟΤ αλλά είδες τι γίνεται. Αυτός που δεν έχει κοτ προσέχει να σβήνει φώτα θερμοσίφωνες κουζίνες τα πάντα να μην ξεφύγει το ρεύμα. Αυτός που έχει κοτ σου λέει δε βαριέσαι αφήνει ας πούμε και το θερμοσίφωνα μέρα νύχτα αναμμένο να έχει ζεστό νερό το πρωί για ξύρισμα (εμείς κάνουμε Σπαρτιάτικο) και μετά παραπονιέται γιατί του το έκοψαν επειδή πέρασε τις κιλοβατώρες. Έτσι είμαστε για αυτό είμαστε πρωτοπόροι στην Ευρώπη. Αν δε έχουν θέρμανση ThReSh ας βολευτούν με κάποια άλλη θερμαντική συσκευή (υγραερίου - κεροζάν) ώστε να ελέγχουν και τι καίνε και να μη φωνάζουν μετά.Και η κόρη μου κοινωνικό έχει αλλά πάντα ήταν πολύθ - πολύ κάτω από τις δικαιούμενες κιλοβατώρες γιατί προσέχει. 9
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, papoys1 είπε Μέχρι να υπογράψεις ναι. Μετά θα δεις όμως. Προτεινεις καποια αλλη εταιρια παπου ? 12 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Τι καίτε ρε παιδιά και έχετε πάνω από 2000 το τετράμηνο? Δύο άτομα και πάνω από 1200 δεν πήγαμε ποτέ? ΚΟΤ και όριο για 1 άτομο 1400? Χρωστάτε, έχετε κοτ και διαμαρτύρεστε γιατί δεν έχετε έκπτωση όπως οι συνεπείς καταναλωτές που πληρώνουν κανονικά? Τότε τι να πούμε εμείς που πληρώνουμε για όλους εσάς τους "αναξιοπαθούντες"? Παλικαρι εχω μωρο στο σπιτι και η πολυκατοικια δεν εχει θερμανση... Δεν χρωσταω .... (εχω μια ρυθμιση γιατι περσυ τα εκαναν σκατα στην ΔΕΗ με το ΚΟΤ και εστειλαν εκκαθαριστικο για 10μηνες....) την οποια πληρωνω στην ωρα της... Δεν με πληρωνεις και δεν ειμαι αναξιοπαθης ... Το βασικο μισθο παιρνω εγω και η γυναικα μου και ειμαστε στο ΚΟΤ... Βουτα την γλωσσα στο μυαλο πριν κραξεις .... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 7 minutes ago, papoys1 said: Αν δε έχουν θέρμανση ThReSh ας βολευτούν με κάποια άλλη θερμαντική συσκευή (υγραερίου - κεροζάν) ώστε να ελέγχουν και τι καίνε και να μη φωνάζουν μετά.Και η κόρη μου κοινωνικό έχει αλλά πάντα ήταν πολύθ - πολύ κάτω από τις δικαιούμενες κιλοβατώρες γιατί προσέχει. Απλά ανέφερα τρόπους που ανεβαίνει η κατανάλωση, χωρίς να είναι για "καυλάντισμα"... 1
nvel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Τα κοτ δεν είναι κοινωνική παροχή του κράτους αλλά χρήματα που πληρώνουν όσοι δεν είναι στο κοτ για αυτούς που είναι, ανεξάρτητα αν θεωρούν τον εαυτό τους αναξιοπαθούντα ή μη 3 1
SB_1957 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, k_w_t είπε Προτεινεις καποια αλλη εταιρια παπου ? Παλικαρι εχω μωρο στο σπιτι και η πολυκατοικια δεν εχει θερμανση... Δεν χρωσταω .... (εχω μια ρυθμιση γιατι περσυ τα εκαναν σκατα στην ΔΕΗ με το ΚΟΤ και εστειλαν εκκαθαριστικο για 10μηνες....) την οποια πληρωνω στην ωρα της... Δεν με πληρωνεις και δεν ειμαι αναξιοπαθης ... Το βασικο μισθο παιρνω εγω και η γυναικα μου και ειμαστε στο ΚΟΤ... Βουτα την γλωσσα στο μυαλο πριν κραξεις .... Είτε σου αρέσει είτε όχι η αλήθεια είναι ότι όλοι εμείς που παίρνουμε λίγο παραπάνω από το βασικό μισθό πληρώνουμε και τα κοτ και τα επιδόματα αλληλλεγγύης και τις δωρεάν μετακινήσεις κ.λπ. και δεν παίρνουμε σε αντάλλαγμα τίποτε. Το αντίθετο, κάθε φορά που λείπουν λεφτά από το κράτος, εμάς τους "πλούσιους" χαρατσώνει για να κάνει "κοινωνική πολιτική"! Δεν περιμένουμε να μας πείτε ευχαριστώ αλλά αν διαμαρτύρεστε εσείς ότι επιβαρύνεστε οικονομικά από το κράτος τότε τι να πούμε εμείς? 13 1
cumulus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, SB_1957 είπε Είτε σου αρέσει είτε όχι η αλήθεια είναι ότι όλοι εμείς που παίρνουμε λίγο παραπάνω από το βασικό μισθό πληρώνουμε και τα κοτ και τα επιδόματα αλληλλεγγύης και τις δωρεάν μετακινήσεις κ.λπ. και δεν παίρνουμε σε αντάλλαγμα τίποτε. Το αντίθετο, κάθε φορά που λείπουν λεφτά από το κράτος, εμάς τους "πλούσιους" χαρατσώνει για να κάνει "κοινωνική πολιτική"! Δεν περιμένουμε να μας πείτε ευχαριστώ αλλά αν διαμαρτύρεστε εσείς ότι επιβαρύνεστε οικονομικά από το κράτος τότε τι να πούμε εμείς? +100000000
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Είτε σου αρέσει είτε όχι η αλήθεια είναι ότι όλοι εμείς που παίρνουμε λίγο παραπάνω από το βασικό μισθό πληρώνουμε και τα κοτ και τα επιδόματα αλληλλεγγύης και τις δωρεάν μετακινήσεις κ.λπ. και δεν παίρνουμε σε αντάλλαγμα τίποτε. Το αντίθετο, κάθε φορά που λείπουν λεφτά από το κράτος, εμάς τους "πλούσιους" χαρατσώνει για να κάνει "κοινωνική πολιτική"! Δεν περιμένουμε να μας πείτε ευχαριστώ αλλά αν διαμαρτύρεστε εσείς ότι επιβαρύνεστε οικονομικά από το κράτος τότε τι να πούμε εμείς? Μαλλον δεν το εχετε καταλαβει κυριε πλουσιε.... Οταν περασουμε και εμεις οι φτωχοι το οριο πληρωνουμε κανονικα τις ΥΚΟ,ΜΥΚΟ κτλ... Εαν θες και συ κοινωνικες παροχες ζησε με 560€ το μηνα και πες μας μετα εαν θα τα βγαλεις περα.... ΥΓ Το κοινωνικο τιμολογιο δεν θελει λιγο παραπανω απο το βασικο ... εχει οριο γυρω στις 15000€ για τριμελη οικογενεια Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t
torq Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, k_w_t είπε ΥΓ Το κοινωνικο τιμολογιο δεν θελει λιγο παραπανω απο το βασικο ... εχει οριο γυρω στις 15000€ για τριμελη οικογενεια λίγο άσχετο με το θέμα βέβαια, δε το ήξερα αυτό. Αλλά δε θεωρείτε ότι τα 15,000€ είναι ένα αρκετά καλό ποσό για να ζήσει κάποιος και κανονικά δε θα έπρεπε να δικαιούται καμία βοήθεια; 1
Alexandros7474 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Καλησπερα. Μου στειλε η ΔΕΗ εχτες λογαριασμο 580€ ΕΝΑΝΤΙ.... Το θεμα ειναι οτι εχω ζητησει μηνιαιους λογαριασμους δηλαδη 3 εναντι + 1 Εκκαθαριστικος. Ο μεγαλυτερος εκκαθαριστικος που πληρωσα περσι ηταν 680€ Με ποια λογικη στελνουν τοσο μεγαλο εναντι ? Επισης σε ολους του εναντι λογαριασμους θυμαμαι να λεει παντα ενα ποσο ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ σε αυτον μου εχουν βαλει και ολα τα καλουδια (ΔΕΔΔΗΕ,ΥΚΩ κτλ). Στο τηλεφωνο κανουν την παπια.. Σκεφτομαι αφου εχω πληρωσει τον τελευταιο εκκαθαριστικο και αυτος δεν εχει ληξει να αλλαξω παροχο.. Ναι φίλε άλλαξε . ολοι οι πάροχοι έχουν μηνιαίο λογαριασμό και δυνατότητα αν τους στέλνεις την μέτρηση να εχεις κάθε μήνα εκκαθαριστικό . Επισης έχουν από 20-30% φθηνότερο ρεύμα 2
SB_1957 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, k_w_t είπε Μαλλον δεν το εχετε καταλαβει κυριε πλουσιε.... Οταν περασουμε και εμεις οι φτωχοι το οριο πληρωνουμε κανονικα τις ΥΚΟ,ΜΥΚΟ κτλ... Εαν θες και συ κοινωνικες παροχες ζησε με 560€ το μηνα και πες μας μετα εαν θα τα βγαλεις περα.... Εχω ζήσει και με λιγότερα και τότε δεν υπήρχαν ούτε κοτ, ούτε κεα, ούτε τίποτε. Τώρα που θεωρούμαστε "πλούσιοι" με 700 είμαστε στη χλίδα γι' αυτό πληρώνουμε για άλλους, οι οποίοι μας την λένε και από πάνω. Αθάνατε ελληνάρα. Στην κλάψα και για όλα φταίνε οι άλλοι και η άτιμη κοινωνία!!! 2
chsam Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, k_w_t είπε Μαλλον δεν το εχετε καταλαβει κυριε πλουσιε.... Οταν περασουμε και εμεις οι φτωχοι το οριο πληρωνουμε κανονικα τις ΥΚΟ,ΜΥΚΟ κτλ... Εαν θες και συ κοινωνικες παροχες ζησε με 560€ το μηνα και πες μας μετα εαν θα τα βγαλεις περα.... ΥΓ Το κοινωνικο τιμολογιο δεν θελει λιγο παραπανω απο το βασικο ... εχει οριο γυρω στις 15000€ για τριμελη οικογενεια Μια ζωη να πεσει ο ενας να φαει τον αλλο. Θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις περαιτερω και απλα να ευχηθεις στους "ευεργετες" σου να μην φτασουν ποτε στο σημειο να ζουν με τετοιο μισθο. 1
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, torq είπε λίγο άσχετο με το θέμα βέβαια, δε το ήξερα αυτό. Αλλά δε θεωρείτε ότι τα 15,000€ είναι ένα αρκετά καλό ποσό για να ζήσει κάποιος και κανονικά δε θα έπρεπε να δικαιούται καμία βοήθεια; Ζευγαρι με ενα παιδι .. (ενοικιο,ΔΕΗ,Τηλεφωνο,κοινοχρηστα) με 1250€ το μηνα βγαινεις ? 1 λεπτό πριν, chsam είπε Μια ζωη να πεσει ο ενας να φαει τον αλλο. Θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις περαιτερω και απλα να ευχηθεις στους "ευεργετες" σου να μην φτασουν ποτε στο σημειο να ζουν με τετοιο μισθο. Κλασσικη περιπτωση βλαβης... Για αυτο βλεπεις μερικους που οταν εχουν μαθει να ζουν με εκατομμυρια και ξαφνικα τα χανουν ή αυτοκτονουν ή μπαινουν σε τρελαδικα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα