Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Δεν λέω να μην υπάρχει ΚΟΤ αλλά είδες τι γίνεται.

Αυτός που δεν έχει κοτ προσέχει να σβήνει φώτα θερμοσίφωνες κουζίνες τα πάντα να μην ξεφύγει το ρεύμα.

Αυτός που έχει κοτ σου λέει δε βαριέσαι αφήνει ας πούμε και το θερμοσίφωνα μέρα νύχτα αναμμένο να έχει ζεστό νερό το πρωί για ξύρισμα (εμείς κάνουμε Σπαρτιάτικο) και μετά παραπονιέται γιατί του το έκοψαν επειδή πέρασε τις κιλοβατώρες.

Έτσι είμαστε για αυτό είμαστε πρωτοπόροι στην Ευρώπη.

Αν δε έχουν θέρμανση ThReSh ας βολευτούν με κάποια άλλη θερμαντική συσκευή (υγραερίου - κεροζάν) ώστε να ελέγχουν και τι καίνε και να μη φωνάζουν μετά.Και η κόρη μου κοινωνικό έχει αλλά πάντα ήταν πολύθ - πολύ κάτω από τις δικαιούμενες κιλοβατώρες γιατί προσέχει.

Το κοτ έχει όριο 1600 kWh / 4 μηνο . Για τα παραπάνω πληρώνει ο χρήστης κανονικά 

Το θέμα είναι ότι η κόρη σου η είναι μόνη της η αν  είχε 3 παιδιά νομίζω ότι το ίδιο όριο θα είχε 

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Κλασσικη περιπτωση βλαβης...

Για αυτο βλεπεις μερικους που οταν εχουν μαθει να ζουν με εκατομμυρια και ξαφνικα τα χανουν  ή αυτοκτονουν ή μπαινουν σε τρελαδικα...

Όντως αυτό θα κάνω όταν χάσω τα 700, θα αυτοκτονήσω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Όντως αυτό θα κάνω όταν χάσω τα 700, θα αυτοκτονήσω!

Με 700€ δικαιουσε και εσυ ΚΟΤ αλλα η περιφανεια σου μαλλον δεν σε αφηνει...

Οπως λογικα θα δικαιουσε και 2-3 αλλα επιδοματα. 

Εκτος εαν εχεις και αλλα εισοδηματα ή 3-4 σπιτια στο ονομα σου...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Μέχρι να υπογράψεις ναι. Μετά θα δεις όμως.

Να δει τι ;;;Λάσπη στον ανεμιστήρα ........θεωρίες και προπαγάνδα . Σε ελεύθερη αγορά και είναι να κάνει κάποιος έρευνα αγοράς .

30 χρόνια του πιάνουν τον ποπο στην ΔΕΗ για να έχει 17000 εργαζόμενους στην πλειοψηφία τους επιλεγμένους  με την αξιοκρατική 

μεθοδο του ποιος κόλλαγε καλύτερα αφίσες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ . 

Του ανθρώπου του στείλανε 600€ έναντι . 

Επεξ/σία από Alexandros7474
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Να δει τι ;;;Λάσπη στον ανεμιστήρα ........θεωρίες και προπαγάνδα . Σε ελεύθερη αγορά και είναι να κάνει κάποιος έρευνα αγοράς .

30 χρόνια του πιάνουν τον ποπο στην ΔΕΗ για να έχει 17000 εργαζόμενους στην πλειοψηφία τους επιλεγμένους  με την αξιοκρατική 

μεθοδο του ποιος κόλλαγε καλύτερα αφίσες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ . 

καλα χαλαρωσε, και οι εναλλακτικοι παροχοι σου πιανουν μια χαρα τον κωλο. Οριακη Τιμη Συστηματος. Τι ερευνα αγορας να κανει καποιος απλος καταναλωτης? Με την ΟΤΣ πανω απο 70 ολο το δεκεμβρη θα κλαψουνε μανουλες με τους λογαριασμους του Ιανουαριου.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fredd0 είπε

καλα χαλαρωσε, και οι εναλλακτικοι παροχοι σου πιανουν μια χαρα τον κωλο. Οριακη Τιμη Συστηματος. Τι ερευνα αγορας να κανει καποιος απλος καταναλωτης? Με την ΟΤΣ πανω απο 70 ολο το δεκεμβρη θα κλαψουνε μανουλες με τους λογαριασμους του Ιανουαριου.

Εχεις κάνει έρευνα αγοράς ; 

Εγω την άποψη μου λέω . Τα χαλάρωσε κτλ στους φίλους σου . 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Με 700€ δικαιουσε και εσυ ΚΟΤ αλλα η περιφανεια σου μαλλον δε αφηνει...

Οπως λογικα θα δικαιουσε και 2-3 αλλα επιδοματα. 

Εκτος εαν εχεις και αλλα εισοδηματα ή 3-4 σπιτια στο ονομα σου...

Ζευγάρι είμαστε και είναι 700+650, άρα είμαστε πάνω από τα 15000.

Δεν με ενοχλεί να βοηθά το κράτος αυτούς που έχουν ανάγκη.

Με ενοχλεί που δεν μπορεί να ελέγξει ποιος πραγματικά έχει ανάγκη.

Με ενοχλεί που όποιος είναι πάνω από το όριο θεωρείται πλούσιος ή/και κλέφτης.

Με ενοχλεί  όταν κάποιος που λαμβάνει βοήθεια διαμαρτύρεται ότι η βοήθεια δεν είναι αρκετή.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alexandros7474 είπε

Εχεις κάνει έρευνα αγοράς ; 

Εγω την άποψη μου λέω . Τα χαλάρωσε κτλ στους φίλους σου . 

Προσωπικα δε με νοιαζει, εχω net metering, αλλα το 'καντε ερευνα αγορας' σε κατι τελειως volatile οπως η ΟΤΣ ειναι αερολογια. Η δικια σου ερευνα εβγαλε παροχο χωρις ΟΤΣ?

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε

Με ενοχλεί  όταν κάποιος που λαμβάνει βοήθεια διαμαρτύρεται ότι η βοήθεια δεν είναι αρκετή.

Και που κολλαει αυτο στην περιπτωση του θεματος;;;;;;;Ο ανθρωπος για το μονο που διαμαρτυρηθηκε ειναι για τον φουσκωμενο, χωρις λογικη  Εναντι..........

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Μολις τωρα το κοιταζα στο allazwrevma τι παιζει με αυτο μονο voltera και WATT and Volt δινουν ψηλα ορια...

9 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Ζευγάρι είμαστε και είναι 700+650, άρα είμαστε πάνω από τα 15000.

Δεν με ενοχλεί να βοηθά το κράτος αυτούς που έχουν ανάγκη.

Με ενοχλεί που δεν μπορεί να ελέγξει ποιος πραγματικά έχει ανάγκη.

Με ενοχλεί που όποιος είναι πάνω από το όριο θεωρείται πλούσιος ή/και κλέφτης.

Μαλλον εχεις πιασει ολη την συζητηση λαθος....

Η ολη διαμαρτυρια μου ειναι "ΜΗΝΙΑΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙ 580€" 

Οταν ο μεγαλυτερος εκκαθαριστικος περσυ ηταν 680€..

Τι σημαινει αυτο οτι η ΔΕΗ μπορει να μου στειλει 3 φορες τετοιο λογαριασμο  δηλαδη 580x3 = 1740€ βαση δικη της εκτιμησης

Στο τελος θα μου βγαλει ενα εκκαθαριστικο που θα λεει πιστωτικος λογαριασμος και δεν θα πληρωσω τιποτα για τους επομενους 2 λογαριασμους...

Επισης πρωτη φορα ειδα σε ΕΝΑΝΤΙ λογαριαμο να χρεωνουν ΥΚΟ ΔΕΔΔΗΕ κτλ και να βαζουν κατεκτιμηση κιλοβατορες.. 

Για αυτο εγραψα Εξωφρενικος λογαριασμος ΔΕΗ και οχι φουσκομενος ,πανακριβος κτλ..

Το εαν εσυ οπως και στο θεμα με τις kerosun θες να κραζεις οποιον λαμβανει οποιαδηποτε επιδομα ειναι δικο σου θεμα....

Και εγω δεν γουσταρω που εχω κρατησεις και εισφορες για να παρει συνταξη καποιος που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του ...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Προσωπικα δε με νοιαζει, εχω net metering, αλλα το 'καντε ερευνα αγορας' σε κατι τελειως volatile οπως η ΟΤΣ ειναι αερολογια. Η δικια σου ερευνα εβγαλε παροχο χωρις ΟΤΣ?

4 χωρίς ΟΤΣ 

Αλλά και με οτς από την στιγμή που πλήρωνα 0,102 € στην ΔΕΗ τωρα πληρώνω 0,64€ 

και προγραμμα με οτς να είχα διαλέξει πάλι πολύ φθηνότερα θα ερχόταν . 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, k_w_t είπε

Τι σημαινει αυτο οτι η ΔΕΗ μπορει να μου στειλει 3 φορες τετοιο λογαριασμο  δηλαδη 580x3 = 1740€ βαση δικη της εκτιμησης

Το εαν εσυ οπως και στο θεμα με τις kerosun θες να κραζεις οποιον λαμβανει οποιαδηποτε επιδομα ειναι δικο σου θεμα....

Και εγω δεν γουσταρω που εχω κρατησεις και εισφορες για να παρει συνταξη καποιος που δεν εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του ...

Όπως σου είπαν επικοινωνείς με ΔΕΗ και θα βγει άκρη.

Κι εμένα μου είχαν έρθει  πριν 3 χρόνια έναντι φουσκωμένοι λογαριασμοί τους πήρα τηλέφωνο, έδωσα την μέτρηση και μου έβγαλαν καινούργιο λογαριασμό.
Δεν χρειάστηκε ούτε στη ΔΕΗ να πάω.

Ναι, κράζω όσους παίρνουν επιδόματα, γιατί βλέπω γύρω μου ανθρώπους με εισοδήματα, ακίνητα κ.λπ. να παίρνουν επιδόματα και βοηθήματα, γιατί το κράτος δεν μπορεί/δεν θέλει να ελέγξει ποιος πραγματικά έχει ανάγκη. 
Μην το πάρεις προσωπικά, δεν σε ξέρω και δεν αμφισβητώ την οικονομική σου κατάσταση.

Ακούμε για καταπολέμηση της φοροδιαφυγής αλλά είναι μόνο στα λόγια.
Και το εξοργιστικό είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνουν ρυθμίσεις και και ξανά ρυθμίσεις για όσους δεν πληρώνουν.

Και για τις εισφορές συμφωνώ και επίσης αγανακτώ που όσοι δουλεύουν πολλά χρόνια, πληρώνουν τις συντάξεις όσων δούλεψαν ίσα-ίσα να πιάσουν το όριο ή δεν δούλεψαν καθόλου.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SB_1957 είπε

Τι καίτε ρε παιδιά και έχετε πάνω από 2000 το τετράμηνο?

Δύο άτομα και πάνω από 1200 δεν πήγαμε ποτέ?

ΚΟΤ και όριο για 1 άτομο 1400?

Χρωστάτε, έχετε κοτ και διαμαρτύρεστε γιατί δεν έχετε έκπτωση όπως οι συνεπείς καταναλωτές που πληρώνουν κανονικά?

Τότε τι να πούμε εμείς που πληρώνουμε για όλους εσάς τους "αναξιοπαθούντες"?

Ειναι οντως πολλα τα 2000kw αλλα τωρα χειμωνα δεν εχουν ολοι πετρελαιο αεριο η ξυλα οποτε το παραπανω ρευμα παει εκει. Το θεμα ειναι οτι υπαρχει πολυς κοσμος που απλα δεν πληρωνει.

Εχουμε εδω εναν του εχουν κοψει το ρευμα κατι χρονια και παει και το ανεβαζει απο τη χελωνα. Ερχονται το κοβουν και ξανα τα ιδια. Εχει καινουργιο σπιτι 250τμ ουτε ξερει τι χρωσταει. Ολα απληρωτα και το παιζει ανετος. Μαλλον εμεις που τα πληρωνουμε ολα ειμαστε οι μαλακες μια ζωη.

53 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Ναι φίλε άλλαξε .

ολοι οι πάροχοι έχουν μηνιαίο λογαριασμό και δυνατότητα αν τους στέλνεις την μέτρηση να εχεις κάθε μήνα εκκαθαριστικό .

Επισης έχουν από 20-30% φθηνότερο ρεύμα 

Δεν ισχυει. Με 1900kw το τετραμηνο στη ΔΕΗ 1300 μερας 600 νυχτερινο και 15% συνεπεια εκπτωση ο πιο φθηνος παροχος μου βγαινει 45 ευρω το χρονο πιο φθηνα απο ΔΕΗ. Λιγα πραγματα δηλαδη. Τωρα δινω 360 το τετραμηνο δηλαδη 1080 το χρονο μου βγαινει χονδρικα με 5700kw.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε,για να συνεισφέρω και εγω με την εμπειρία μου όσον αφορά εταιρίες,πήγα στόν ΗΡΩΝ στο πρόγραμμα Πρόγραμμα «Νυχτερινή Χρέωση 24/7» και ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος,έχω και κοινωνικό τιμολόγιο και μπορώ μετά απο 8 περίπου μήνες να πω πως δεν έχουν καμμία σχέση οι λογαριασμοί τώραμμε αυτούς που έρχονταν απο την ΔΕΗ (με την οποία είχα αηδιάσει)ιδιαίτερα καλοκαίρι με καύσωνα εάν πέρναγε το όριο τράβαγες τα μαλλιά σου στήν ΔΕΗ,εδω οσο και να κάψεις είναι σταθερή η τιμή δεν έχει τέτοιες παπαριές να αλλάζουν οι κλίμακες έτσι και μετά να φορολογούν ξανά στήν υψηλή κλίμακα κλπ ,εγω είδα ξεκάθαρα τουλάχιστον 35% μείον στούς λογαριασμούς ! επειδή δεν είχαν στείλει ακόμη τιμολόγηση για τις κατηγορίες κοινωνικού έκανε και 5 μιση μήνες να βγεί ο πρώτος και ούτε γάτα ούτε ζημιά !εγώ τους πήρα κάνα 2-3 φορές και ρώταγα και μου έλεγαν να μην ανησυχώ και να έρθει μετά απο Χ,Ψ μήνες εάν δεν μπορώ να τον πληρώσω θα κάνουμε διακανονισμό,όμως δεν χρειάστηκε τίποτα μου έστειλαν μετά το καλοκαίρι τους 2 πρώτους μήνες και μετά άλλους 4 και ήταν λιγότερα απο οτι πλήρωνα σε έναν "ξεγυρισμένο" εκκαθαριστικό στήν ΔΕΗ ! (μαζί με την έκπτωση συνέπειας).

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ειναι οντως πολλα τα 2000kw αλλα τωρα χειμωνα δεν εχουν ολοι πετρελαιο αεριο η ξυλα οποτε το παραπανω ρευμα παει εκει. Το θεμα ειναι οτι υπαρχει πολυς κοσμος που απλα δεν πληρωνει.

Εχουμε εδω εναν του εχουν κοψει το ρευμα κατι χρονια και παει και το ανεβαζει απο τη χελωνα. Ερχονται το κοβουν και ξανα τα ιδια. Εχει καινουργιο σπιτι 250τμ ουτε ξερει τι χρωσταει. Ολα απληρωτα και το παιζει ανετος. Μαλλον εμεις που τα πληρωνουμε ολα ειμαστε οι μαλακες μια ζωη.

Και αν πάει η ΔΕΗ και του ξηλώσει τη χελώνα θα κράζει!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...