Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Και αν πάει η ΔΕΗ και του ξηλώσει τη χελώνα θα κράζει! Κλασικος ελληναρας ειναι ο συγκεκριμενος δεν πληρωνει τιποτα εχει τσαμπα ρευμα εχει και κολλημενο χαρτι του σωρρα πανω στη χελωνα και ολα μελι γαλα κανουμε ζωαρα και εμεις οι μαλακες πληρωνουμε τα αντερα μας αλληλεγγυης 7% επιτηδευματος 650 ευρω + 55% φορο + προκαταβολη + ενφια +++. Αλλα ειπαμε Ελλαδα οι μαλακες πληρωνουν και οι εξυπνοι κυκλοφορανε χωρις ασφαλειες στα αμαξια ζουνε με κλεμμενο ρευμα και ενα σωρο χαζομαρες. Για αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα. Να δω μεχρι ποτε θα εχουμε και εμεις να πληρωνουμε τις μαλακιες των αλλων. 2 1
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Κλασικος ελληναρας ειναι ο συγκεκριμενος δεν πληρωνει τιποτα εχει τσαμπα ρευμα εχει και κολλημενο χαρτι του σωρρα πανω στη χελωνα και ολα μελι γαλα κανουμε ζωαρα και εμεις οι μαλακες πληρωνουμε τα αντερα μας αλληλεγγυης 7% επιτηδευματος 650 ευρω + 55% φορο + προκαταβολη + ενφια +++. Αλλα ειπαμε Ελλαδα οι μαλακες πληρωνουν και οι εξυπνοι κυκλοφορανε χωρις ασφαλειες στα αμαξια ζουνε με κλεμμενο ρευμα και ενα σωρο χαζομαρες. Για αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα. Να δω μεχρι ποτε θα εχουμε και εμεις να πληρωνουμε τις μαλακιες των αλλων. Εδω χρωστανε τα κομματα σε τραπεζες και ΔΕΗ.. Βουλευτες κυκλοφορουν με πλαστες πινακιδες γιατι τις κανονικες τις ειχαν παραδωσει.... 2
SB_1957 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Κλασικος ελληναρας ειναι ο συγκεκριμενος δεν πληρωνει τιποτα εχει τσαμπα ρευμα εχει και κολλημενο χαρτι του σωρρα πανω στη χελωνα και ολα μελι γαλα κανουμε ζωαρα και εμεις οι μαλακες πληρωνουμε τα αντερα μας αλληλεγγυης 7% επιτηδευματος 650 ευρω + 55% φορο + προκαταβολη + ενφια +++. Αλλα ειπαμε Ελλαδα οι μαλακες πληρωνουν και οι εξυπνοι κυκλοφορανε χωρις ασφαλειες στα αμαξια ζουνε με κλεμμενο ρευμα και ενα σωρο χαζομαρες. Για αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα. Να δω μεχρι ποτε θα εχουμε και εμεις να πληρωνουμε τις μαλακιες των αλλων. Και κατά διαόλου πάμε και τα παιδιά μας έφυγαν και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν, όσο η κατάσταση παραμένει ίδια.
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Εδω χρωστανε τα κομματα σε τραπεζες και ΔΕΗ.. Βουλευτες κυκλοφορουν με πλαστες πινακιδες γιατι τις κανονικες τις ειχαν παραδωσει.... Οι βουλευτες ειναι οι χειροτεροι σε αυτη τη χωρα οι πιο απατεωνες που εχουν κλεψει αρκετα δις του κοσμου και ουτε γατα ουτε ζημια. Το ρευμα αν σκεφτεις ειναι 1000-1500 ευρω το χρονο και ειναι κατι που χρησιμοποιουμε συνεχεια. Το ενφια που ειναι 2 χιλιαρικα και πανε σε αερα στην κυριολεξια? Το εφκα που ειναι 3500k που επισης ειναι αερας? Γενικα ρευμα-νερο-τηλεφωνο/ιντερνετ ειναι τα μικροτερα παγια σε ενα σπιτι. Τα μεγαλα ποσα που πανε σε αερα στην κυριολεξια μας τα περνουν θελουμε δεν θελουμε. 1 λεπτό πριν, SB_1957 είπε Και κατά διαόλου πάμε και τα παιδιά μας έφυγαν και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν, όσο η κατάσταση παραμένει ίδια. Οσοι εφυγαν αξιζουν μπραβο αυτοι που ειμαστε εδω τι κανουμε. 1
ELMastas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, k_w_t είπε Εδω χρωστανε τα κομματα σε τραπεζες και ΔΕΗ.. Βουλευτες κυκλοφορουν με πλαστες πινακιδες γιατι τις κανονικες τις ειχαν παραδωσει.... Μα αυτά τα κόμματα και οι εγκάθετοι τους στα ΜΜΕ είναι που είναι στήν βάση της σαπίλας και της διαφθοράς,εδω και τόσα χρόνια,ενώ θα έπρεπε να είναι φυλακή οι περισσότεροι,όμως κατά κάποιο τρόπο έχουν ποτίσει τόσο την κοινωνία που ακόμα κρατιούνται στίς καρέκλες που έχουν γίνει προέκταση του πισινού τους ! Φυσικά είναι θέμα παιδείας και νοοτροπίας του καθενός όμως,αυτό το παράδειγμα όταν βλέπει ο Περισσότερος κόσμος,σου λέει αφού είναι τέτοια λαμόγια αυτοί που ηγούνται,γιατί να μην κάνω και γω την λαμογιά μου όπου μπορώ... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από ELMastas
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, ELMastas είπε Μα αυτά τα κόμματα είναι που είναι στήν βάση της σαπίλας και της διαφθοράς εδω και τόσα χρόνια,θα έπρεπε να είναι φυλακή οι περισσότεροι,όμως κατά κάποιο τρόπο έχουν ποτίσει τόσο την κοινωνία που ακόμα κρατιούνται στίς καρέκλες που έχουν γίνει προέκταση του πισινού τους ! Φυσικά είναι θέμα παιδείας και νοοτροπίας του καθενός όμως,αυτό το παράδειγμα όταν βλέπει ο Περισσότερος κόσμος,σου λέει αφού είναι τέτοια λαμόγια αυτοί που ηγούνται,γιατί να μην κάνω και γω την λαμογιά μου όπου μπορώ... Οσοι δεν μπορουμε να κανουμε τη λαμογια και πληρωνουμε ειμαστε μαλακες η οχι?
ELMastas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό το θέμα όμως όπως είπα είναι κυρίως θέμα παιδείας και αντίληψης εγω γενικά,δεν θεωρώ μαλάκα κάποιον που είναι σωστός και εντάξει στίς υποχρεώσεις του,απο κει και πέρα,νομίζω πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο,εξαρτάται και απο το τι χαρακτηρίζουμε ως λαμογιά εγω πχ δεν έχω μεγαλώσει με το να σκέφτομαι πως θα κλέψω τους άλλους,όμως απο κει και πέρα,δεν θα βοηθήσω κιόλας,στο να διευκολύνω και τον κλέφτη που θέλει να με κλέβει 2
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, ELMastas είπε Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό το θέμα όμως όπως είπα είναι κυρίως θέμα παιδείας και αντίληψης εγω γενικά,δεν θεωρώ μαλάκα κάποιον που είναι σωστός και εντάξει στίς υποχρεώσεις του,απο κει και πέρα,νομίζω πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο,εξαρτάται και απο το τι χαρακτηρίζουμε ως λαμογιά εγω πχ δεν έχω μεγαλώσει με το να σκέφτομαι πως θα κλέψω τους άλλους,όμως απο κει και πέρα,δεν θα βοηθήσω κιόλας,στο να διευκολύνω και τον κλέφτη που θέλει να με κλέβει Θα συμφωνησω σε ολα απλα το θεμα ειναι οτι θες να εισαι σωστος και βλεπεις τον διπλα σου να ειναι τελειως παρταλι και λαμογιο και να κανει ζωαρα χωρις να τον ακουμπαει κανεις. Δηλαδη οκ σωστοι υπαρχουν και τα πληρωνουμε ολα αλλα προσωπικα νιωθω λιγο μαλακας οταν βλεπω να φευγουν εκατονταδες ευρω καθε μηνα στο κρατος για να γεμισω τις τσεπες των βουλευτων η να δωσω βοηθημα σε ατομα που ενω εχουν πολλα χρηματα ειναι μαυρα και δηλωνουν κατω απο τα ορια της φτωχιας. Σε τρωει το δικιο πολλες φορες και νιωθεις και μαλακας. 2 1
nightwalker1990 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, momotis είπε Περιμενε τον εκκαθαριστικο πριν ανοιξεις τις πυλες της κολασεως. Επισης με ποια λογικη ζητας στο φορουμ να κριθεις ως προς την καταναλωση,οταν ουδεις ειναι σε θεση να γνωριζει τι χρηση συσκευων εκανες; Το να αλλαξεις παροχο,ειναι μια λυση. Υπαρχουν πλειστες αλλες οικονομιας για να μην πληρωνεις εκκαθαριστικους 680 . το να αλλαξει παροχο θα τον συμφερει η συμφερε μονο στην περιπτωση που καταναλωνει καποιο οριο kw και πανω... Εγω πχ που εχω νυχτερινο και κοινωνικο τιμολογιο δεν με συμφερει να παω σε εταιρια.... λυση θα βρεθει με ηρεμια... και το παλικαρι απλα ανοιξε θεμα για να συζητησουμε δεν νομιζω να εγραψε κατι παραλογο..
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε το να αλλαξει παροχο θα τον συμφερει η συμφερε μονο στην περιπτωση που καταναλωνει καποιο οριο kw και πανω... Εγω πχ που εχω νυχτερινο και κοινωνικο τιμολογιο δεν με συμφερει να παω σε εταιρια.... λυση θα βρεθει με ηρεμια... και το παλικαρι απλα ανοιξε θεμα για να συζητησουμε δεν νομιζω να εγραψε κατι παραλογο.. Απλα θα του ερθει ο εκκαθαριστικος μηδενικος η ακομα και χρηματα μπορει να παρει πισω. Ο εναντι παντα ερχεται αναλογικα με τον εκκαθαριστικο. Δεν ειναι να πεις οτι μετρησαν λαθος μιας και μια φορα μετρανε το τετραμηνο στον εκκαθαριστικο.
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Απλα θα του ερθει ο εκκαθαριστικος μηδενικος η ακομα και χρηματα μπορει να παρει πισω. Ο εναντι παντα ερχεται αναλογικα με τον εκκαθαριστικο. Δεν ειναι να πεις οτι μετρησαν λαθος μιας και μια φορα μετρανε το τετραμηνο στον εκκαθαριστικο. Θα αλλαξω σιγουρα παροχο γιατι κανω καταναλωση πανω 1500kw /4μηνο.. Κανω την ερευνα μου τωρα.. Το θεμα ειναι το εκβιαστικο της ΔΕΗ γιατι εχω μια ρυθμιση η οποια εαν δεν πληρωσω τον λογαριασμο στην ωρα του χανεται....
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Θα αλλαξω σιγουρα παροχο γιατι κανω καταναλωση πανω 1500kw /4μηνο.. Κανω την ερευνα μου τωρα.. Το θεμα ειναι το εκβιαστικο της ΔΕΗ γιατι εχω μια ρυθμιση η οποια εαν δεν πληρωσω τον λογαριασμο στην ωρα του χανεται.... Δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες μεχρι τις 2000kw με εναλλακτικους ομως απο οσο εχω δει. Απο εδω https://allazorevma.gr/ αν βαλω 1300kw μερας και 600kw νυχτας με εκπτωση 15% με βγαινει 47 ευρω το χρονο πιο φθηνα απο τον πιο φθηνο παροχο. Δηλαδη 4 ευρω το μηνα διαφορα λιγοτερη απο ΔΕΗ. Επειδη εχεις κοινωνικο δεν γνωριζω τι γινεται με εναλλακτικους σε τετοιες περιπτωσεις. 1
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Arkin είπε Δεν ειναι μεγαλες οι διαφορες μεχρι τις 2000kw με εναλλακτικους ομως απο οσο εχω δει. Απο εδω https://allazorevma.gr/ αν βαλω 1300kw μερας και 600kw νυχτας με εκπτωση 15% με βγαινει 47 ευρω το χρονο πιο φθηνα απο τον πιο φθηνο παροχο. Δηλαδη 4 ευρω το μηνα διαφορα λιγοτερη απο ΔΕΗ. Επειδη εχεις κοινωνικο δεν γνωριζω τι γινεται με εναλλακτικους σε τετοιες περιπτωσεις. Δεν εχω νυχτερινο τιμολογιο.... Σκεφτομαι να παω σε ELPEDISON νυχτερινο 24/7. Το κοινωνικο τιμολογιο ισχυει κανονικα και στους εναλλακτικους παροχους.. 1
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Δεν εχω νυχτερινο τιμολογιο.... Σκεφτομαι να παω σε ELPEDISON νυχτερινο 24/7. Το κοινωνικο τιμολογιο ισχυει κανονικα και στους εναλλακτικους παροχους.. Ναι σε συμφερει τοτε το νυχτερινο ειναι μεγαλη εκπτωση. 1
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Ναι σε συμφερει τοτε το νυχτερινο ειναι μεγαλη εκπτωση. Δευτερα στελνω τα χαρτια για να φυγω. Απλα εχω μπερδευτει με ΟΤΣ ... Τι τρεχει με αυτο μπορει σε καποια φαση να βγει ο λογαριασμος μεγαλυτερος απο της ΔΕΗ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα