Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Δευτερα στελνω τα χαρτια για να φυγω. Απλα εχω μπερδευτει με ΟΤΣ ... Τι τρεχει με αυτο μπορει σε καποια φαση να βγει ο λογαριασμος μεγαλυτερος απο της ΔΕΗ ? Δεν γνωριζω να σου πω. Το καλυτερο ειναι να εξοφλησεις οτι εχεις στη ΔΕΗ και μετα να πας οπου θελεις.
ELMastas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα σου έρθει ένας λογαριασμός μετά απο κάνα μήνα περίπου που θα λέει τελικός και θα έχει πάνω το αν χρωστάς κάτι αν έχεις δώσει εγγύηση που την αφαιρούνε κλπ μπορείς να ξεκινήσεις την διαδικασία αλλαγής και εαν μπορείς να εξοφλήσεις τα χρωστούμενα όμως μπορείς να κάνεις το ένα παράλληλα με το άλλο,απλά θα έρθει κάποιος όταν κανονίσεις για να κάνει το συμφωνητικό για το πρόγραμμα σου και να υπογράψεις και να δεί τον μετρητή τι γράφει ώστε για να κάνουν την "μεταφορά" του στόν καινούργιο πάροχο και να δούν απο ποιά ημερομηνία θα ξεκινήσει η καταγραφή με τον καινούργιο πάροχο.Εγώ όταν πήγα στόν ΗΡΩΝ και μου έκαναν τηλεφωνική προσφορά,μου έκαναν και δωρεάν αλλαγή η διόρθωση ονόματος γιατί ήταν ακόμα στο όνομα του συνχωρεμένου του πατέρα μου,όλα αυτά χωρίς να πάω εγω να στήνομαι σε ουρές στήν ΔΕΗ και να πληρώνω για την αλλαγή Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από ELMastas 1
adsl2+ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δευτερα στελνω τα χαρτια για να φυγω. Απλα εχω μπερδευτει με ΟΤΣ ... Τι τρεχει με αυτο μπορει σε καποια φαση να βγει ο λογαριασμος μεγαλυτερος απο της ΔΕΗ ? Ενημερώσου από εδώ https://allazorevma.gr/main/post/215 1
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ELMastas είπε Θα σου έρθει ένας λογαριασμός μετά απο κάνα μήνα περίπου που θα λέει τελικός και θα έχει πάνω το αν χρωστάς κάτι αν έχεις δώσει εγγύηση που την αφαιρούνε κλπ μπορείς να ξεκινήσεις την διαδικασία αλλαγής και εαν μπορείς να εξοφλήσεις τα χρωστούμενα όμως μπορείς να κάνεις το ένα παράλληλα με το άλλο,απλά θα έρθει κάποιος όταν κανονίσεις για να κάνει το συμφωνητικό για το πρόγραμμα σου και να υπογράψεις και να δεί τον μετρητή τι γράφει ώστε για να κάνουν την "μεταφορά" του στόν καινούργιο πάροχο και να δούν απο ποιά ημερομηνία θα ξεκινήσει η καταγραφή με τον καινούργιο πάροχο.Εγώ όταν πήγα στόν ΗΡΩΝ και μου έκαναν τηλεφωνική προσφορά,μου έκαναν και δωρεάν αλλαγή η διόρθωση ονόματος γιατί ήταν ακόμα στο όνομα του συνχωρεμένου του πατέρα μου,όλα αυτά χωρίς να πάω εγω να στήνομαι σε ουρές στήν ΔΕΗ και να πληρώνω για την αλλαγή Στην ELPEDISON μου ειπαν να τους πω απο το τηλεφωνο την ενδειξη του μετρητη... Επομενη καταμετρηση ειναι στις 21/02/2019. 2 ώρες πριν, Arkin είπε Δεν γνωριζω να σου πω. Το καλυτερο ειναι να εξοφλησεις οτι εχεις στη ΔΕΗ και μετα να πας οπου θελεις. Στην ΔΕΗ δεν εχω ληξιπροθεσμο τιποτα.. Ενα διακανονισμο 400€ εχω ο οποιος πληρωνεται στην ωρα του.. Λογικα απο αυτον θα μου αφαιρεσουν τα 130€ της εγγυησης .. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t
greengr21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Φίλε χωρίς παρεξήγηση κάτσε στη ΔΕΗ αφού έχεις διακανονισμό κτλπ οι ιδιώτες δεν παίζουν με τέτοια.Αν ζοριζεσαι τόσο δώσε μέτρηση στη ΔΕΗ να σου βγάλουν εκκαθαριστικό και να ακυρωθει ο έναντι. 1 1
k_w_t Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, greengr21 είπε Φίλε χωρίς παρεξήγηση κάτσε στη ΔΕΗ αφού έχεις διακανονισμό κτλπ οι ιδιώτες δεν παίζουν με τέτοια.Αν ζοριζεσαι τόσο δώσε μέτρηση στη ΔΕΗ να σου βγάλουν εκκαθαριστικό και να ακυρωθει ο έναντι. Ο διακανονισμος εγινε μια φορα και αυτο γιατι περσυ οσοι ηταν στο κοινονικο τιμολογιο πηραν εκκαθαριστικο 10μηνου και μου εκατσε λιγο βαρυς... Δευτερα πρωι θα παρω ΔΕΔΔΗΕ να δωσω μετρηση για να δω τι θα μου πουν.. Ετσι και αλλιως θα παρω την μετρηση για την ELPEDISON... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t
stathisp Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Εδώ χρωστάνε τα κόμματα σε τράπεζες και ΔΕΗ.. 3 ώρες πριν, k_w_t είπε Βουλευτές κυκλοφορούν με πλαστές πινακίδες... 3 ώρες πριν, Arkin είπε Οι βουλευτές είναι οι χειρότεροι... 3 ώρες πριν, ELMastas είπε Μα αυτά τα κόμματα και οι εγκάθετοι τους στα ΜΜΕ... Οπότε δικαιολογούμαστε και εμείς οι υπόλοιποι... 1 1
takoulou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα... Θα παρεις τηλεφωνο στην Δεη και θα τους πεις το προβλημα... Μπορεις να τους στειλεις και την μετρηση απο το ρολοι με φωτογραφια.. Στην Δεδδηε δεν μπορουν κανουν κατι... Στον εναντι λογαριασμο μπαινει μια τυπικη ενδειξη απο το μηχανογραφικο κεντρο συμφωνα με τις προηγουμενες καταναλωσεις... Θα εξηγησεις οτι θα εγινε καποιο λαθος... Και αν μπορουν σου εκδωσουν παλι το λογαριασμο... Η αλλαγη παροχου γινεται μεσα απο την Δεδδηε... Θα περασει καποιος τεχνικος να παρει την μετρηση και μετα θα γινει η αλλαγη αυτη... Και να της δωσεις εσυ στον παροχο δεν ισχυει... Να ξερεις κατι οτι οταν αλλαζεις παροχο και εχει ληξει το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου θα πρεπει να βγαλεις μεσα σε ενα εξαμηνο νεο πιστοποιητικο... Ειμαι πολυ γνωστης σε αυτο το θεμα.. Και ισως λογω δουλειας!!!! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από takoulou 1
k_w_t Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπερα... Θα παρεις τηλεφωνο στην Δεη και θα τους πεις το προβλημα... Μπορεις να τους στειλεις και την μετρηση απο το ρολοι με φωτογραφια.. Στην Δεδδηε δεν μπορουν κανουν κατι... Στον εναντι λογαριασμο μπαινει μια τυπικη ενδειξη απο το μηχανογραφικο κεντρο συμφωνα με τις προηγουμενες καταναλωσεις... Θα εξηγησεις οτι θα εγινε καποιο λαθος... Και αν μπορουν σου εκδωσουν παλι το λογαριασμο... Η αλλαγη παροχου γινεται μεσα απο την Δεδδηε... Θα περασει καποιος τεχνικος να παρει την μετρηση και μετα θα γινει η αλλαγη αυτη... Και να της δωσεις εσυ στον παροχο δεν ισχυει... Να ξερεις κατι οτι οταν αλλαζεις παροχο και εχει ληξει το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου θα πρεπει να βγαλεις μεσα σε ενα εξαμηνο νεο πιστοποιητικο... Ειμαι πολυ γνωστης σε αυτο το θεμα.. Και ισως λογω δουλειας!!!! Ακριβως το αναποδο μου ειπαν απο την ΔΕΗ.. Οτι αρμοδια για τις μετρησεις ειναι η ΔΕΔΔΗΕ. Αυτοι τους εστειλαν την ενδεικτικη μετρηση. Το πιστοποιητικο ισχυει για 14χρονια και το κατεθεσα το 2014 οποτε εχει 10 χρονια ακομα... Απο την ELPEDISON μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να περασει καποιος για την μετρηση.. Γιατι και ψευτικη να δωσεις θα φανει η διαφορα στην πρωτη μετρηση.Ασε που αμα δωσεις μικροτερη τους συμφερει γιατι θα χρεωθει η διαφορα σε αυτους και οχι στον προηγουμενο παροχο.. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από k_w_t 1
nvel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Άμα δίνεις εσύ την μέτρηση μηναία δεν θα έχεις προβλήματα, άμα την εκτιμά το σύστημα θα επαφίεται στον αλγόριθμο τους η χρέωση. Η ένδειξη της εκτιμώμενης κατανάλωσης και η ανάλυση της θα υπάρχει και στους επόμενους έναντι λογαριασμούς της δεη γιατί αυτό δεν είναι λάθος του συστήματος αλλά ο κανονικός τρόπος έκδοσης λογαριασμού για όλους
axe3d Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, ELMastas είπε Είναι μεγάλη κουβέντα αυτό το θέμα όμως όπως είπα είναι κυρίως θέμα παιδείας και αντίληψης εγω γενικά,δεν θεωρώ μαλάκα κάποιον που είναι σωστός και εντάξει στίς υποχρεώσεις του,απο κει και πέρα,νομίζω πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο,εξαρτάται και απο το τι χαρακτηρίζουμε ως λαμογιά εγω πχ δεν έχω μεγαλώσει με το να σκέφτομαι πως θα κλέψω τους άλλους,όμως απο κει και πέρα,δεν θα βοηθήσω κιόλας,στο να διευκολύνω και τον κλέφτη που θέλει να με κλέβει Αυτό με το '' θέμα παιδείας΄΄ πρέπει να είναι η μεγαλύτερη μ&λ@κια που λέμε ... Ένας που στην Ελλάδα πετάει σκουπίδια όπου θέλει ,παρκάρει όπου θέλει ,κτλπ..κτλπ ο ίδιος σε άλλη σοβαρή χώρα είναι Παναγία .... 1
cumulus Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 29 λεπτά πριν, axe3d είπε Αυτό με το '' θέμα παιδείας΄΄ πρέπει να είναι η μεγαλύτερη μ&λ@κια που λέμε ... Ένας που στην Ελλάδα πετάει σκουπίδια όπου θέλει ,παρκάρει όπου θέλει ,κτλπ..κτλπ ο ίδιος σε άλλη σοβαρή χώρα είναι Παναγία .... Επειδή απλά ξέρει ότι οι νόμοι εκεί τηρούνται 1
tsipakis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, torq είπε λίγο άσχετο με το θέμα βέβαια, δε το ήξερα αυτό. Αλλά δε θεωρείτε ότι τα 15,000€ είναι ένα αρκετά καλό ποσό για να ζήσει κάποιος και κανονικά δε θα έπρεπε να δικαιούται καμία βοήθεια; OXI
Γιαούρτι Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, axe3d είπε Αυτό με το '' θέμα παιδείας΄΄ πρέπει να είναι η μεγαλύτερη μ&λ@κια που λέμε ... Ένας που στην Ελλάδα πετάει σκουπίδια όπου θέλει ,παρκάρει όπου θέλει ,κτλπ..κτλπ ο ίδιος σε άλλη σοβαρή χώρα είναι Παναγία .... ο ανθρώπινος χαρακτήρας επηρεάζεται από το περιβάλλον που ζει και τα ερεθίσματα που δέχεται από αυτό. Κοινώς, όσο σωστός και να είσαι, ό,τι παιδεία και να έχεις αν είσαι σε ένα περιβάλλον που όλοι κλέβουν, ε θα κλέψεις κι εσύ. Στην ελλάδα όμως το περιβάλλον βοηθάει τέτοιες συμπεριφορές. Ο άνθρωπος επίσης είναι ζώο με άγρια ένστικτα. Σκατά πολιτισμό και παιδεία έχουμε. Οι νόμοι και ο φόβος της τιμωρίας είναι που μας κρατάει από το να κάνουμε αυτό που θέλουμε και να δείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Έτσι λοιπόν, όπου δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. και ο πιο πολιτισμένος αν έρθει εδώ ή πάει με μια αφρικάνικη χώρα θα παίξει με τους εκεί κανόνες του παιχνιδιού 2
dimpa16 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, cumulus είπε Επειδή απλά ξέρει ότι οι νόμοι εκεί τηρούνται Ακριβώς αυτό. Μια χαρά κάφροι είναι και οι του εξωτερικού. Επειδή ξέρουν οτι οι νόμοι τηρούνται. Όταν πάνε κάπου αλλού,δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα