Προς το περιεχόμενο

Καινούργια Rx570 και πρόβλημα


mike^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σε ολους. Αγορασα προσφατα μια rx 570 asus expedition απο το Caseking που υπηρχε σε προσφορα. Η καρτα έφθασε προχτες την εβαλα πανω στον υπολογιστη την δοκιμασα κανενα  δυωρο και ηταν ολα κοπλε. Εχτες το βραδυ μετα απο ένα τρίωρο παιχνιδιου ξαφνικα μαυριζει η οθονη. Ουτε error ουτε τιποτα. Ουτε με restart εδειξε κατι. Να μην τα πολυλογω δεν διαβαζει την καρτα. Η onboard δουλευει κανονικα. Αφαιρεσα τα drivers με ddu, εβαλα την 270x που ειχα δουλεψε,την εβαλα σε αλλο pc παλι τιποτα. Θα στειλω email να τους πω απλως επειδη ειναι η πρωτη φορα που παραγγελω εξαρτηματα του pc υπαρχει κατι που πρεπει να ξερω? Επειδη οταν την παραγγειλα νομιζα οτι με dhl θα ερχόταν σε 2-3 μερες και τελικα εκανε 3 εβδομαδες.

Θενκς

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, kyriakidis είπε

Δοκίμασε και ένα τροφοδοτικό μήπως δεν επαρκεί . Απο γερμαρνια η dhl είναι και απλό ταχυδρομείο όχι courier όποτε ναι έχει καθυστέρηση 

Για την dhl αυτο ειναι που με μπερδεψε. Την εχω δοκιμασει σε 2 pc με αλλα τροφοδοτικα με αλλη motherboard και αλλα windows. Και τα 2 αναγνωριζουν την 270x αλλα κανενα την 570. Επισης πανω στην καρτα εχει ενα power led. Οταν συνδεσω το οκταπινο αναβει ασπρο ενω σε αλλη περιπτωση ειναι κοκκινο.

Επεξ/σία από mike^^
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...