Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα κι απο μενα. εκανα αποστολη χρηματων μεσω paypal σε λαθος email . η συναλλαγη εμφανιζεται σε εκκρεμοτητα αλλα  δεν υπαρχει πουθενα η δυνατοτητα να το ακυρωσω. τι μπορω να κανω? help.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

friends and family. ημουν απο το κινητο. σκεφτηκα οτι ισως απο το κινητο δεν φαινονται οι επιλογες ακυρωσης και μπηκα απο pc κι οντως εκει ειχε για ακυρωση και την εκανα. βεβαια κατι ελεγε οτι το ατομο που εστειλα τα χρηματα ηταν unregistered και αν καταλαβα καλα ειχε γινει κατι σαν ακυρωση αυτοματα ( βεβαια το κουμπι της ακυρωσης υπηρχε και την εκανα κι εγω. σε ποσες μερες λετε να τα παρω πισω? αντι για hotmail εγραψα gmail.

Ποια η διαφορα αναμεσα friends and family και πληρωμης? και γενικα συμφερει μεσω paypal?γνωριζετε τις χρεωσεις στο περιπου?

ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.

Επεξ/σία από elenaki_82
Δημοσ.

Τυχερός εισαι, το unregistered σημαινει ή οτι το εμαιλ δεν υφίσταται ή υφίσταται και δεν έχει PayPal

Σε ~10 μερες  θα επιστρέψουν τα χρήματα, αν ολα έγιναν σωστά.

Δημοσ.

ουφ ευχαριστω.... γραφει οτι τα χρηματα εχουν επιστραφει στη καρτα μου αρα θεωρω ειναι θεμα χρονο πλεον...

να εισαι καλα και καλες γιορτες.

• Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα! χρειαζομαι τα φωτα σας. εστειλα χρηματα σε mail με paypal και τα εστειλα σαν αγορα οχι friends and family οπως τα θελανε!!.δεν μπορω να ακυρωσω τη συναλλαγη γιατι εγινε.πως μπορω να παρω πισω τα χρηματα μου ειναι 120$??ισως αν ελεγα στην PayPal οτι το ποσο ηταν 12$ και εγω απο λαθος εστειλα 120$?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω.

Παρε τηλέφωνο το ππ μήπως ...και

τι να τους πω...οτι εκανα μαλ****?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...