elenaki_82 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα κι απο μενα. εκανα αποστολη χρηματων μεσω paypal σε λαθος email . η συναλλαγη εμφανιζεται σε εκκρεμοτητα αλλα δεν υπαρχει πουθενα η δυνατοτητα να το ακυρωσω. τι μπορω να κανω? help.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Είναι πραγματικό το εμαιλ; Σαν τι τα έστειλες σαν πληρωμη ή σαν fiends and family;
elenaki_82 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) friends and family. ημουν απο το κινητο. σκεφτηκα οτι ισως απο το κινητο δεν φαινονται οι επιλογες ακυρωσης και μπηκα απο pc κι οντως εκει ειχε για ακυρωση και την εκανα. βεβαια κατι ελεγε οτι το ατομο που εστειλα τα χρηματα ηταν unregistered και αν καταλαβα καλα ειχε γινει κατι σαν ακυρωση αυτοματα ( βεβαια το κουμπι της ακυρωσης υπηρχε και την εκανα κι εγω. σε ποσες μερες λετε να τα παρω πισω? αντι για hotmail εγραψα gmail. Ποια η διαφορα αναμεσα friends and family και πληρωμης? και γενικα συμφερει μεσω paypal?γνωριζετε τις χρεωσεις στο περιπου? ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2018 από elenaki_82
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Τυχερός εισαι, το unregistered σημαινει ή οτι το εμαιλ δεν υφίσταται ή υφίσταται και δεν έχει PayPal Σε ~10 μερες θα επιστρέψουν τα χρήματα, αν ολα έγιναν σωστά.
elenaki_82 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 ουφ ευχαριστω.... γραφει οτι τα χρηματα εχουν επιστραφει στη καρτα μου αρα θεωρω ειναι θεμα χρονο πλεον... να εισαι καλα και καλες γιορτες. 1
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, elenaki_82 είπε καλες γιορτες Καλη χρονια και σε σενα, με προσοχή για πιο ασφαλείς συναλλαγές.
smarok Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 καλησπερα! χρειαζομαι τα φωτα σας. εστειλα χρηματα σε mail με paypal και τα εστειλα σαν αγορα οχι friends and family οπως τα θελανε!!.δεν μπορω να ακυρωσω τη συναλλαγη γιατι εγινε.πως μπορω να παρω πισω τα χρηματα μου ειναι 120$??ισως αν ελεγα στην PayPal οτι το ποσο ηταν 12$ και εγω απο λαθος εστειλα 120$?
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω. Παρε τηλέφωνο το ππ μήπως ...και
smarok Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω. Παρε τηλέφωνο το ππ μήπως ...και τι να τους πω...οτι εκανα μαλ****?
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2019 16 λεπτά πριν, smarok είπε τι να τους πω...οτι εκανα μαλ****? Ναι, οτι έκανες λάθος στο μαιλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα