crom251 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν έχει υπογραφεί συμβόλαιο ακόμα per se, γιατί θα πρέπει να λυθεί το ζήτημα του φιλοξενούμενου, το οποίο θα γίνει παράλληλα με την υπογραφή των συμβολαίων. Για την ώρα υπάρχει συναίνεση από όλα τα μέρη, παρόλο που κανένας δεν εμπιστεύεται κανέναν. Έχει δοθεί προκαταβολή, τα έχουν βρει ο αγοραστής με τον πωλητή και λοιπά. Αφου πηγε σε δικηγορο ας του πει αυτος αν ειναι καλυμμένος ωστε να προχωρησει. Εγω προσωπικα, σαν ασχετος με το αντικειμενο φυσικα, δεν τον βλεπω να ειναι καλυμμενος εφοσον ο ΄''φιλοξενουμενος'' αρχισει να τσιναει... 1
SB_1957 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν έχει υπογραφεί συμβόλαιο ακόμα per se, γιατί θα πρέπει να λυθεί το ζήτημα του φιλοξενούμενου, το οποίο θα γίνει παράλληλα με την υπογραφή των συμβολαίων. Για την ώρα υπάρχει συναίνεση από όλα τα μέρη, παρόλο που κανένας δεν εμπιστεύεται κανέναν. Έχει δοθεί προκαταβολή, τα έχουν βρει ο αγοραστής με τον πωλητή και λοιπά. Δηλαδή ο "φιλοξενούμενος" τι θέλει? Να συνεχίσει να είναι "φιλοξενούμενος"? Ο φίλος που τον "φιλοξενούσε" ας τον πάρει ξανά ως "φιλοξενούμενο" στο άλλο σπίτι. Εκτός αν σκοπεύει κι αυτός να γίνει "φιλοξενούμενος" κάποιου άλλου.
Zerg13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φιλοξενουμενος δηλωμενος στο taxis; Για ποιο λογο το κανατε αυτο; Γιατι οχι καθολου δηλωμενος; εχετε κανει ψευδη δηλωση και οι 2 πλευρες. τωρα ποιος θα πιστολιασει ποιον...καλυτερα να συνεννοηθειτε. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13
PantelisKapa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Παιδια ειμαι 20 ετων.. το post ειναι τρολλια ή οντως συμβαίνουν αυτα στην Ελλαδα; 1
georgeγ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ που δεν έχω διαβάσει το θέμα διαβάζοντάς τον τίτλο καταλαβαίνω ότι πουλήθηκε ένα σπίτι μαζί με έναν φιλοξενούμενο που έμενε μέσα 2 σε 1
deathblade Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από deathblade
tigergreg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Απο την στιγμη που αλλαζει το ιδιοκτησιακο καθεστως ο νεος ιδιοκτητης ειναι υποχρεωμενος να σεβαστει τυχον συμβολαιο ενοικιαστου. Εφοσον δεν υπαρχει συμβολαιο ερχεται σε συνεννοηση μαζι του οπου του δινει 2-3 μηνες καιρο να βρει αλλο σπιτι. Αν δυστροπει -και ειναι φυσικο εφοσον αυτοπροσδιοριζεται ως ενοικιαστης- του στελνεις εξωδικο. Με την ληξη οποιας διοριας του κανεις αγωγη εξωσης για ιδιοκατοικηση οποτε σε 6 μηνες εχεις καθαρισει. Εν τω μεταξυ εχεις επισκεφτει τις ΔΕΚΟ με το συμβολαιο αγορας στο χερι και κοβεις τις παλιες παροχες. Μονο αστεγος θα παρεμενε μεσα......
TriLoBiTe Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, georgeγ είπε Εγώ που δεν έχω διαβάσει το θέμα διαβάζοντάς τον τίτλο καταλαβαίνω ότι πουλήθηκε ένα σπίτι μαζί με έναν φιλοξενούμενο που έμενε μέσα 2 σε 1 Πώληση σπιτιού με δώρο έκπληξη... Κάτι σαν αυγό kinder που το ανοίγεις και λες τι θα βρω και βρίσκεις τον Spoiler και μετά πρέπει να ζήσετε και μαζί... Πραγματικά ΔΕ ΧΏΡΟΡ
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν μένω σε σπίτι χωρίς μισθωτήριο και το αποδείξω επειδή με πετάνε έξω, όσο κι αν φταίω κι εγώ που το δέχτηκα, ο ιδιοκτήτης τρέχει. Και τρέχει άσχημα. Πρέπει επιτέλους να πετάξουμε από επάνω μας τη νοοτροπία του κλασσικού Ελληναρά που κοιτάει πώς θα γλιτώσει φόρους εις βάρος των υπολοίπων. Φιλοξενούμενος σε σπίτι που δεν μένεις εσύ ως ιδιοκτήτης, δεν υφίσταται ως όρος, νομίζω. Το τηλέφωνο στο σπίτι, σε ποιανού το όνομα είναι; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από BritGreek
aspirini Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Ακομη μια φορα που κουνανε ολοι το δαχτυλο στον ελληναρα που ειναι κλεφτης αλητης κ τομαρι. Ολοι φυσικα καθαροκοιλιες κ νομιμοτατοι μεχρι να δημιουργηθει προβλημα στην δικη τους περιπτωση παρατυπιας - παρανομιας αλλα μην μας κραξουν κιολας που κουνουσαμε το δαχτυλο σε αλλους. Κανουν νεο προφιλ για να ρωτησουν γνωμες και συμβουλες πως θα ξεφυγουν οι ιδιοι .. Στο τι αυτα τωρα. Ο νεος ιδιοκτητης δεν οφειλει σε κανενα τιποτα αν βρει ατομο μεσα στο σπιτ ΤΟΥ , απλα καλει την αστυνομια και τον βγαζει εξω , αλλαζει κλειδαριες και τελειωσε. Ο ενοικιαστης εαν εχει χρονο-χρημα-διαθεση να ζημιωσει τον εαυτο του και τον παλιο ιδιοκτητη ,παει στον δικηγορο του , του δινει τις αποδειξεις απο την τραπεζα οτι πληρωνε καθε μηνα (εαν τα εδινε εκτος τραπεζης δεν μπορει να κανει απολυτως τιποτα) και καποια αλλα στοιχεια που πιθανως υπαρχουν πχ γειτονες κλπ και καει τον εαυτο του και τον παλιο ιδιοκτητη ..μια υποθεση lose-lose !καλα ξεμπερδεματα να χετε φιλε μου καλη χρονια
NobodyRankXV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Όποιος έχει δει two and a half men 😂
BritGreek Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, aspirini είπε Ακομη μια φορα που κουνανε ολοι το δαχτυλο στον ελληναρα που ειναι κλεφτης αλητης κ τομαρι. Ολοι φυσικα καθαροκοιλιες κ νομιμοτατοι μεχρι να δημιουργηθει προβλημα στην δικη τους περιπτωση παρατυπιας - παρανομιας αλλα μην μας κραξουν κιολας που κουνουσαμε το δαχτυλο σε αλλους. Κανουν νεο προφιλ για να ρωτησουν γνωμες και συμβουλες πως θα ξεφυγουν οι ιδιοι .. Εγώ είμαι σε όλα νομοταγής και νομότυπος. Και το "σε όλα" το εννοώ, και το πληρώνω κανονικότατα, είτε μου αρέσει είτε δεν μου αρέσει. Ένα σκασμό φόρους και κρατήσεις. Άρα φίλε μου, μπορώ να λέω ό,τι θέλω να να κουνάω το δάχτυλο σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι είναι έξυπνοι εις βάρος των υπολοίπων. Μηδενική ανοχή σε τέτοια σκηνικά από εμένα. Ειλικρινά. Στο θέμα, αν το σπίτι ήταν νόμιμα νοικιασμένο, δεν κούναγε κανένας νέος ιδιοκτήτης τον ενοικιαστή μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από BritGreek 10 3
fredd0 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, BritGreek είπε Φιλοξενούμενος σε σπίτι που δεν μένεις εσύ ως ιδιοκτήτης, δεν υφίσταται ως όρος, νομίζω. Το τηλέφωνο στο σπίτι, σε ποιανού το όνομα είναι; καλα μην υπερβαλλουμε τωρα, χιλιαδες φοιτητες μενουν ως φιλοξενουμενοι σε σπιτια που νοικιαζουν οι γονεις σε διαφορετικες πολεις. 1
tigergreg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, aspirini είπε Ο νεος ιδιοκτητης δεν οφειλει σε κανενα τιποτα αν βρει ατομο μεσα στο σπιτ ΤΟΥ , απλα καλει την αστυνομια και τον βγαζει εξω , αλλαζει κλειδαριες και τελειωσε. Η αστυνομια δεν κανει εξωσεις. Συνδραμει σε εξωση μονο αν υπαρχει τελεσιδικη δικαστικη αποφαση. Και παλι αν δυστροπει ο "ενοικιαστης" (ασχετα αν ειναι νομιμος η παρανομος) ερχεται εισαγγελεας υπηρεσιας με κλειδαρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα