Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χρονια πολλα  !

Αγόρασα αυτες τις μερες ως δωρο στον εαυτο μου το istick pico 21700 με το cubis 2 της joytech(αυτα μου πρότειναν απο το μαγαζί ) για να ξεφύγω απο το παραδοσιακό τσιγάρο με την προυποθεση να το κόψω σιγα σιγα !

Εχω ομως τα εξεις θεματακια :

1ον βαρέθηκα να ξαναγεμίζω καθε 1-2 ωρες .

2ρον Νιωθω κάψιμο στο λαιμό μετα απο 2-3 τζούρες !

3ον νιωθω οτι πολλες φορες ερχεται και υγρο στην γλωσσα μου καθως ρουφάω .

Φανταζομαι λοιπον οτι θελω αλλο εξατμιστεί η υπαρχει καποια ρυθμισει στο μηχανακι(δεν ξερω και πως λενε τις συσκευες αυτες οι ατμιστες) που που θα μου φερει καλυτερο αποτελεσμα ?

Υ.Γ Στο μαγαζι ειχα ζητησει Νικοτινη 9 γιατι φανταζομαι οτι ηταν ποιο κοντα στο καπνο που εκανα Golden virginia πρασινο! 

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Άλλαξε ατμοποιητή

Αυτός είναι άθλιος..

Έπρεπε πρώτα να ρωτήσεις ή να κάνεις μια σχετική έρευνα πριν προβείς σε αγορά

Συνήθως τα μαγαζιά προτείνουν-διώχνουν ότι έχουν σε πολύ στοκ

Το μοντ είναι καλό το κρατάς

9αρα νικοτίνη είναι καλά για αρχή

Τώρα θες ένα καλό ατμοποιητή εγώ θα προτείνω τoν zenith της innokin τον 24αρι που παίρνει 3ml και γεμίζει με το ένα χέρι

Δημοσ.

Δεν θα με ένοιαζε και 5ml ατμοποιητης αλλα εχω ακουσει οτι οι μεγαλοι επειδη εχουν ποιο μεγαλη επιφανια σπανε με το παραμικρο..

Δημοσ.

Αυτόν που σου είπα να κοιτάξεις

Τρία ml υγρού είναι 300+ τζούρες στα 13- 14 watt

Όσο για το κάψιμο είναι επειδή σου έρχεται υγρό στο στόμα..

Τι αντίσταση έχεις και στα πόσα watt ρουφάς;

Δημοσ.

Ειναι της joytech στα 0.6ohm 15-28 watt ... Εγω το παιζω απο 15-20 watt . Απλα με εχει κουρασει ..Αυτος ο cubis 2 ειναι  2 ml και το γεμιζω 4-5 φορες την μερα .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dennissgr είπε

Ειναι της joytech στα 0.6ohm 15-28 watt ... Εγω το παιζω απο 15-20 watt . Απλα με εχει κουρασει ..Αυτος ο cubis 2 ειναι  2 ml και το γεμιζω 4-5 φορες την μερα .

Μπορεί από κακή χρήση να χάλασε την αντίσταση και να παίρνεις καμένο.

Για αρχή θα έλεγα άλλαξε πρώτα μία αντίσταση άστην να βραχεί καλά (δες και κανένας βιντεάκι στο youtube όπου υπάρχειο ότι θες) και μετά θα δεις.Είναι λίγο μικρούλης  αλλά καλός είναι ο ατμοποιητής  αρκεί να ξέρεις να τον χρησιμοποιήσεις.Λίγο υπομονή και αν έχεις λεφτά πάρε και κάποιον άλλο που θα δεις ότι σουταιριάζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...