Προς το περιεχόμενο

Intel E 6000p Series 128GB 27 euro m.2 ssd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Περιφέρεια: Τα έξοδα αποστολής είναι €11 (με ΦΠΑ 24%) για βάρος 4 κιλών" απο εκει και μετα σταματησα να διαβαζω και εκλεισα το tab. 

• Like 5
Δημοσ.

Για οσους ειναι εκτος αθηνας, να την καταλαβω την δυσφορια τους για τα μεταφορικα. Για τους εντος, μια συγκοινωνια μεχρι το κεντρο δε νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο. Εγω προσωπικα προσπαθω να βρισκω μαγαζια που ειναι σχετικα κοντα στην περιοχη μου ωστε να παραλαβω ο ιδιος. Χωρις καμια μομφη για τον default

Δημοσ.

Παντως απο ταχυτητες αυτοι οι m2 δεν διαφερουν και πολυ απο τους κανονικους ssd που τοσο παιζουν σε τιμες σε αυτο τον χωρο.

Καλη τιμη για το εν λογω μοντελο συγκεκριμενα,αλλα γενικα τιποτα το ιδιαιτερο.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Παντως απο ταχυτητες αυτοι οι m2 δεν διαφερουν και πολυ απο τους κανονικους ssd που τοσο παιζουν σε τιμες σε αυτο τον χωρο.

Καλη τιμη για το εν λογω μοντελο συγκεκριμενα,αλλα γενικα τιποτα το ιδιαιτερο.

Κοιτα υπαρχουν m.2 sata και m.2 nvme (pci-e).Οι μεν πρωτοι μιας και ειναι σε sata connection θεωρητικα και πρακτικα σε ταχυτητες ειναι σαν οποιονδηποτε sata ssd ασχετου μορφης (2,5 , msata , m.2).
Οι m.2 nvme ειναι σε αλλη κατηγορια ταχυτητων και καμμια σχεση με sata ταχυτητες.Δες τον δικο μου εδω ταχυτητες.Και δεν ειναι και απο τους πιο γρηγορους.
Απλα εικαζω οτι ο συγκεκριμενος που ειναι m.2 nvme και δινει τετοιες ταχυτητες , ειναι δυσφημιση για τους υπολοιπους m.2 nvme.Ισως και για αυτο βγηκε σε τετοια τιμη...

Δημοσ.

Αυτο που βλεπω ειναι οτι γενικα αυτοι οι m2 με 120gb χωρου παιζουν σε αυτες τις τιμες.

Το μονο θετικο που μπορω να βρω ειναι τα 5χρονια εγγυηση απο τον αντιστοιχο πχ Western digital

https://www.skroutz.gr/s/14094486/Western-Digital-Green-M-2-120GB-WDS120G2G0B.html

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο που βλεπω ειναι οτι γενικα αυτοι οι m2 με 120gb χωρου παιζουν σε αυτες τις τιμες.

Το μονο θετικο που μπορω να βρω ειναι τα 5χρονια εγγυηση απο τον αντιστοιχο πχ Western digital

https://www.skroutz.gr/s/14094486/Western-Digital-Green-M-2-120GB-WDS120G2G0B.html

o WD ειναι m.2 sata.Eξ'ου και οι ταχυτητες γυρω στο 500αρικο.Εξ'ου και αυτο που λεω οτι ο ΙΝΤΕΛ του θεματος ειναι δυσφημιση για τους m.2 nvme.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιαυτο και λεω οτι δεν μου δειχνει για φοβερη προσφορα.

Οχι τιποτα αλλο μην δει κανεις nvme σε αυτη την τιμη και νομιζει οτι αγοραζει samsung evo.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Υπάρχει και το σενάριο να τον πάρετε για την virtual RAM ή για κάποια εφαρμογή που κάνει intensive usage temporary files (e.g photoshop)

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιαυτο και λεω οτι δεν μου δειχνει για φοβερη προσφορα.

Οχι τιποτα αλλο μην δει κανεις nvme σε αυτη την τιμη και νομιζει οτι αγοραζει samsung evo.

Δεν νομίζω ότι πιστεύει κανείς ότι με αυτά τα λεφτά αγοράζει EVO. Το θέμα είναι ότι με τα ίδια λεφτά που παιρνεις έναν δίσκο όχι nvme αγοράζεις αυτόν που σίγουρα απο απλό είναι πιο γρήγορος και δεν είναι noname. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ανοίγει το λινκ σημερα ...βρωμαγε η μούφα προσφορά από μακριά

Ελπίζω να μην ταλαιπωρειθειτε όσοι παραγγείλατε 

Επεξ/σία από gianniskou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...