Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μπορεί να έχει ξανά γίνει αυτή η ερώτηση αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι μέσα στο site 

Λοιπόν αρχικά γνωρίζω ότι πλέον για να κάνεις paysafe λογαριασμό στην ΕΛΛΑΔΑ σου ζητάει πάρα πολλά στοιχεία που είναι τα παρακάτω 

https://my.paysafecard.com/mypins-psc/registration/startRegistration.xhtml

image.png.81600bf428c27afffd3bbde329f0a1ee.png

Όμως υπάρχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα εδώ και πάρα πολλούς μήνες (πριν το καλοκαίρι το εντόπισα) δεν έχει να επιλέξεις ελληνική υπηκοότητα και έτσι δεν μπορείς να προχωρήσεις την διαδικασία ... Μας έχουν διαγράψει τελείως πια από τον χάρτη ή νομίζουν ότι στην Ελλάδα κανείς δεν έχει ελληνική υπηκοότητα ? χαχαχα 

Στο μεταξύ όποια άλλη χώρα και να βάλεις δεν ζητάει σχεδόν τίποτα για στοιχεία μόνο στην Ελλάδα ζητάει τόσα .. Έχει φτιάξει κανείς λογαριασμό τελευταία ? Μήπως εγώ έχω το πρόβλημα και δεν μπορώ να το εντοπίσω ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.6af945a5a9c1d52c1acad8beeb1b4747.png

Όλα αυτά τα στοιχεία τα ζητάει στην Ελλάδα γιατί το απαιτεί η ελληνική νομοθεσία εδώ και αρκετό καιρό.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Οχι δεν εχεις εσυ το προβλημα.πριν λιγο καιρο και εγω προσπαθησα και μολις ειδα τη στοιχεια χρειαζοταν ξενερωσα

Δημοσ.

Αν σας πω πως δεν έβρισκα τόσο καιρο το hellas στην υπηκοότητα δεν πήγαινε το μυαλο μου ότι θα ήταν αυτό χαχα 

Ναι πολύ ξενερα τόσα στοιχεία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...