christos4 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Νομίζω ότι "όλα" τα μεγάλα σουπερ μαρκετ συμμετέχουν σε κάποιο προωθητικό πρόγραμμα τραπεζών (yellows, επιστροφή κλπ) Με τι χρεωστική κάρτα συμφέρει περισσότερο σε κάθε σουπερ μάρκετ; στην οικογένεια έχουμε κάρτες από πειραιώς, alpha, εθνική και eurobank και ψωνίζουμε συνήθως στον σκλαβενίτη.. εκεί συμφέρει περισσότερο η πειραιώς ή η eurobank? στα άλλα σουπερ μαρκετ; 1
AristidisZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Το ενδεχόμενο να καθόσουν να υπολογίσεις μόνος σου τα bonus από κάθε κάρτα για τον Σκλαβενίτη είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο να φανταστώ ε ; 2 1
SB_1957 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, christos4 είπε Νομίζω ότι "όλα" τα μεγάλα σουπερ μαρκετ συμμετέχουν σε κάποιο προωθητικό πρόγραμμα τραπεζών (yellows, επιστροφή κλπ) Με τι χρεωστική κάρτα συμφέρει περισσότερο σε κάθε σουπερ μάρκετ; στην οικογένεια έχουμε κάρτες από πειραιώς, alpha, εθνική και eurobank και ψωνίζουμε συνήθως στον σκλαβενίτη.. εκεί συμφέρει περισσότερο η πειραιώς ή η eurobank? στα άλλα σουπερ μαρκετ; Μπαίνεις στα σάιτ των τραπεζων και βλέπεις με ποια σούπερ μάρκετ συνεργάζονται και διαλέγεις. 1
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 βασιλοπουλος και alpha bonus ισον ποντοι επι τεσσερα αυτο θυμαμαι μονο
AristidisZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Αφού για Σκλαβενίτη ρωτάει... Η eurobank έχει 1% επιστροφή, για τις άλλες δε ξέρω ποσο έχει...
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 23 minutes ago, AristidisZ said: Αφού για Σκλαβενίτη ρωτάει... Η eurobank έχει 1% επιστροφή, για τις άλλες δε ξέρω ποσο έχει... ναι αλλα ισως να τον συμφερει και απο αλλου αμα εχει αλλη καρτα
AristidisZ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι αλλα ισως να τον συμφερει και απο αλλου αμα εχει αλλη καρτα Aν μπούμε σε αυτή τη λογική γίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη η εξίσωση 1
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 53 minutes ago, AristidisZ said: Aν μπούμε σε αυτή τη λογική γίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη η εξίσωση ναι θελει ψαξιμο γενικα μπορει πχ καπου να παιρνεις παραπανω ποντους αλλα και οι τιμες να ειναι πιο ακριβες plus o topic starter ρωταει και για τα αλλα super market
antbyron Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Για το σκλαβενίτη σύμφερε η πειραιώς με τα yellows(*10), όταν τα είχα υπολογίσει ήταν γύρω στο 2%. Τώρα μου φαίνεται συμφέρει περισσότερο ο ΑΒ αν έχει κάποιο πρόγραμμα επιστρόφής + τους πόντους του ιδίου.
Diskimpex Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Εχω ακουσει παραπονα οτι ο ΑΒ δεν βαζει ποντους καποια στιγμη αν δεν εχεις προθεσμιακη καταθεση με την alpha bank. Επισης στον Κωτσοβολο δεν εξαργυρωνεις ολους τους ποντους με alpha bank.Σε πανε με βαση τι πηρες. 1
SB_1957 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Diskimpex είπε Εχω ακουσει παραπονα οτι ο ΑΒ δεν βαζει ποντους καποια στιγμη αν δεν εχεις προθεσμιακη καταθεση με την alpha bank. Επισης στον Κωτσοβολο δεν εξαργυρωνεις ολους τους ποντους με alpha bank.Σε πανε με βαση τι πηρες. Οι πόντοι στα ΑΒ με την κάρτα μέλους, όχι πιστωτική, μπαίνουν κανονικά, ανάλογα το πρόγραμμα που τρέχει και παίρνεις επιταγή 6 ευρώ μόλις συμπληρώσεις 200 πόντους. Όσο για το ποιος είναι ακριβός ή φθηνός έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και ο ΑΒ και ο Σκλαβενίτης, οπότε συγκρίνεις άμεσα. Αν κι εγώ δεν έχω δει τρομερές διαφορές τουλάχιστον στα προϊόντα που αγοράζω σε σταθερή βάση. 1
berny Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 36 λεπτά πριν, Diskimpex είπε Εχω ακουσει παραπονα οτι ο ΑΒ δεν βαζει ποντους καποια στιγμη αν δεν εχεις προθεσμιακη καταθεση με την alpha bank. Επισης στον Κωτσοβολο δεν εξαργυρωνεις ολους τους ποντους με alpha bank.Σε πανε με βαση τι πηρες. https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/megaloi-sunergates/kotsovolos Μια χαρά εξαργυρωνεις ολο το ποσο στον κοτσο με ποντους και στον αβ αν πληρώσεις με χρεωστικές αλφα μπαίνουν οι πόντοι απευθείας
Arwindan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, SB_1957 είπε Όσο για το ποιος είναι ακριβός ή φθηνός έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και ο ΑΒ και ο Σκλαβενίτης, οπότε συγκρίνεις άμεσα. Έχει ηλεκτρονικό κατάστημα ο Σκλαβενίτης; 1
SB_1957 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Arwindan είπε Έχει ηλεκτρονικό κατάστημα ο Σκλαβενίτης; Όχι ακριβώς. Εδώ δεν έχει σάιτ. Αλλά αγοράζοντας τον Μαρινόπουλο αγόρασε και το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο κάποια στιγμή πούλησε. Αλλά υπάρχουν σάιτ που έχουν όλα τα φυλλάδια με τις προσφορές από όλα τα σουπερ μάρκετ.
Arwindan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Όχι ακριβώς. Εδώ δεν έχει σάιτ. Αλλά αγοράζοντας τον Μαρινόπουλο αγόρασε και το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο κάποια στιγμή πούλησε. Αλλά υπάρχουν σάιτ που έχουν όλα τα φυλλάδια με τις προσφορές από όλα τα σουπερ μάρκετ. Για αυτό ρώτησα και εγώ. Ο Σκλαβενίτης είναι πολύ πίσω σε τέτοια θέματα. Επίσης ο Σκλαβενίτης δεν βγάζει ούτε φυλλάδια, οπότε και εκεί είναι δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις. Βέβαια υπάρχουν τρόποι να δεις τα προϊόντα που έχει σε προσφορά, όπως πχ το Pockee. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις