Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι "όλα" τα μεγάλα σουπερ μαρκετ συμμετέχουν σε κάποιο προωθητικό πρόγραμμα τραπεζών (yellows, επιστροφή κλπ) 

Με τι χρεωστική κάρτα συμφέρει περισσότερο σε κάθε σουπερ μάρκετ; στην οικογένεια έχουμε κάρτες από πειραιώς, alpha, εθνική και eurobank και ψωνίζουμε συνήθως στον σκλαβενίτη.. εκεί συμφέρει περισσότερο η πειραιώς ή η eurobank? στα άλλα σουπερ μαρκετ;  

• Sad 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο να καθόσουν να υπολογίσεις μόνος σου τα bonus από κάθε κάρτα για τον Σκλαβενίτη είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο να φανταστώ ε ;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, christos4 είπε

Νομίζω ότι "όλα" τα μεγάλα σουπερ μαρκετ συμμετέχουν σε κάποιο προωθητικό πρόγραμμα τραπεζών (yellows, επιστροφή κλπ) 

Με τι χρεωστική κάρτα συμφέρει περισσότερο σε κάθε σουπερ μάρκετ; στην οικογένεια έχουμε κάρτες από πειραιώς, alpha, εθνική και eurobank και ψωνίζουμε συνήθως στον σκλαβενίτη.. εκεί συμφέρει περισσότερο η πειραιώς ή η eurobank? στα άλλα σουπερ μαρκετ;  

Μπαίνεις στα σάιτ των τραπεζων και βλέπεις με ποια σούπερ μάρκετ συνεργάζονται και διαλέγεις.

• Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, AristidisZ said:

Αφού για Σκλαβενίτη ρωτάει...

Η eurobank έχει 1% επιστροφή, για τις άλλες δε ξέρω ποσο έχει...

ναι αλλα ισως να τον συμφερει και απο αλλου αμα εχει αλλη καρτα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

ναι αλλα ισως να τον συμφερει και απο αλλου αμα εχει αλλη καρτα

Aν μπούμε σε αυτή τη λογική γίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη η εξίσωση :P

• Like 1
Δημοσ.
53 minutes ago, AristidisZ said:

Aν μπούμε σε αυτή τη λογική γίνεται ιδιαίτερα περίπλοκη η εξίσωση :P

ναι θελει ψαξιμο γενικα

μπορει πχ καπου να παιρνεις παραπανω ποντους αλλα και οι τιμες να ειναι πιο ακριβες

plus o topic starter ρωταει και για τα αλλα super market

Δημοσ.

Για το σκλαβενίτη σύμφερε η πειραιώς με τα yellows(*10), όταν τα είχα υπολογίσει ήταν γύρω στο 2%. Τώρα μου φαίνεται συμφέρει περισσότερο ο ΑΒ αν έχει κάποιο πρόγραμμα επιστρόφής + τους πόντους του ιδίου.

Δημοσ.

Εχω ακουσει παραπονα οτι ο ΑΒ δεν βαζει ποντους καποια στιγμη αν δεν εχεις  προθεσμιακη καταθεση με την alpha bank. Επισης στον Κωτσοβολο δεν εξαργυρωνεις ολους τους ποντους  με alpha bank.Σε πανε με βαση τι πηρες.

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Diskimpex είπε

Εχω ακουσει παραπονα οτι ο ΑΒ δεν βαζει ποντους καποια στιγμη αν δεν εχεις  προθεσμιακη καταθεση με την alpha bank. Επισης στον Κωτσοβολο δεν εξαργυρωνεις ολους τους ποντους  με alpha bank.Σε πανε με βαση τι πηρες.

Οι πόντοι στα ΑΒ με την κάρτα μέλους, όχι πιστωτική, μπαίνουν κανονικά, ανάλογα το πρόγραμμα που τρέχει και παίρνεις επιταγή 6 ευρώ μόλις συμπληρώσεις 200 πόντους.

Όσο για το ποιος είναι ακριβός ή φθηνός έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και ο ΑΒ και ο Σκλαβενίτης, οπότε συγκρίνεις άμεσα. Αν κι εγώ δεν έχω δει τρομερές διαφορές τουλάχιστον στα προϊόντα που αγοράζω σε σταθερή βάση.

• Confused 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Diskimpex είπε

https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/megaloi-sunergates/kotsovolos

Μια χαρά εξαργυρωνεις ολο το ποσο στον κοτσο με ποντους και στον αβ αν πληρώσεις με χρεωστικές αλφα μπαίνουν οι πόντοι απευθείας

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Όσο για το ποιος είναι ακριβός ή φθηνός έχουν ηλεκτρονικό κατάστημα και ο ΑΒ και ο Σκλαβενίτης, οπότε συγκρίνεις άμεσα.

Έχει ηλεκτρονικό κατάστημα ο Σκλαβενίτης; 

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Έχει ηλεκτρονικό κατάστημα ο Σκλαβενίτης; 

Όχι ακριβώς. Εδώ δεν έχει σάιτ.

Αλλά αγοράζοντας τον Μαρινόπουλο αγόρασε και το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο κάποια στιγμή πούλησε.

Αλλά υπάρχουν σάιτ που έχουν όλα τα φυλλάδια με τις προσφορές από όλα τα σουπερ μάρκετ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Όχι ακριβώς. Εδώ δεν έχει σάιτ.

Αλλά αγοράζοντας τον Μαρινόπουλο αγόρασε και το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο κάποια στιγμή πούλησε.

Αλλά υπάρχουν σάιτ που έχουν όλα τα φυλλάδια με τις προσφορές από όλα τα σουπερ μάρκετ.

Για αυτό ρώτησα και εγώ. Ο Σκλαβενίτης είναι πολύ πίσω σε τέτοια θέματα. 

Επίσης ο Σκλαβενίτης δεν βγάζει ούτε φυλλάδια, οπότε και εκεί είναι δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις. Βέβαια υπάρχουν τρόποι να δεις τα προϊόντα που έχει σε προσφορά, όπως πχ το Pockee. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...