SB_1957 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Arwindan είπε Για αυτό ρώτησα και εγώ. Ο Σκλαβενίτης είναι πολύ πίσω σε τέτοια θέματα. Επίσης ο Σκλαβενίτης δεν βγάζει ούτε φυλλάδια, οπότε και εκεί είναι δύσκολο να κάνεις συγκρίσεις. Βέβαια υπάρχουν τρόποι να δεις τα προϊόντα που έχει σε προσφορά, όπως πχ το Pockee. Ναι πράγματι, στο Pockee έχει τις προσφορές από όλα. Πάντως η άποψή μου είναι ότι γενικά οι τιμές είναι παρόμοιες. Δηλαδή για να κάνεις πράγματι οικονομία θα πρέπει να παρακολουθείς όλα τα φυλλάδια να κάνεις λίστα με ό,τι χρειάζεσαι σημειώνοντας από ποιον θα το πάρεις κ.λπ. κ.λπ. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν αλλά εγώ πάω εκεί που με βολεύει περισσότερο τη μέρα που θα πρέπει να πάω για ψώνια. Αλλοτε στον ΑΒ, άλλοτε στον Σκλαβενίτη, άλλοτε στο Lidl κ.λπ. 1
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 4 hours ago, Diskimpex said: Εχω ακουσει παραπονα οτι ο ΑΒ δεν βαζει ποντους καποια στιγμη αν δεν εχεις προθεσμιακη καταθεση με την alpha bank. Επισης στον Κωτσοβολο δεν εξαργυρωνεις ολους τους ποντους με alpha bank.Σε πανε με βαση τι πηρες. οι ποντοι στην alpha καρτα απο τον βασιλοπουλο μπαινουν απευθειας απευθειας και ειναι αμεσα διαθεσιμοι.τσεκαρισμενο. 2
tigergreg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο αβ εχει τις μπονους της αλφα που χρησιμοποιω δεκαπεντε χρονια τωρα. Ξεκινησα με αμερικαν εξπρες και με τους ποντους που μαζευω βαζω βενζινη χωρις φπα. Στον σκλαβενιτη χρησιμοποιω βιζα γιουρομπανκ επιστροφη και οταν μαζευονται 5 ευρω τα εξαργυρωνω. Τωρα μαζεψα 150 ευρω εξ αιτιας μιας προσφορας του γερμανου 20% την μαυρη παρασκευη. Αγορασα 2 μεγαλες τιβι για σπιτι φιλου με 24 ατοκες. Αν ασχοληθει καποιος λιγο υπαρχει οφελος. Τους ποντους τους βλεπω ηλεκτρονικα στα σαιτ των δυο τραπεζων. Φυσικα οι καρτες ειναι χωρις συνδρομη και τις εξοφλω καθε μηνα ωστε να μην πληρωνω σεντς για τοκους. 11 λεπτά πριν, poulinos είπε οι ποντοι στην alpha καρτα απο τον βασιλοπουλο μπαινουν απευθειας απευθειας και ειναι αμεσα διαθεσιμοι.τσεκαρισμενο. Ακριβως. Αν εχεις και την δικη του καρτα παιρνεις 6 ευρω επιταγη καθε 200 ποντους οπως ειπωθηκε σωστα παραπανω. Σε γενικες γραμμες παντως ο σκλαβενιτης ειναι πιο φτηνος απο τον αβ. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2018 από tigergreg 2
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 4 minutes ago, tigergreg said: Σε γενικες γραμμες παντως ο σκλαβενιτης ειναι πιο φτηνος απο τον αβ. αν και εχω παει λιγες φορες σκλαβενιτη αλλα και εμενα αυτο μου φανηκε.
Alessionew Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 ΑΒ Βασιλόπουλος 1 ευρώ ισούται με 4 bonus πόντους με κάρτες πιστωτικές-χρεωστικές (που συμμετέχουν στο πρόγραμμα) της Αlpha(περίπου 1,2% ανάλογα που πραγματοποιείται εξαργύρωση). Σε κάποιες πιστωτικές 1 ευρώ ισούται με 8 πόντους. 3% με την πιστωτική της Alpha Dynamic. Σκλαβενίτης 3% με την πιστωτική της Alpha Dynamic 1% με κάρτες της Eurobank 1% με χρεωστικές κάρτες της Πειραιως 2% με πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς Μασούτης 3% με την πιστωτική της Alpha Dynamic 2% με κάρτες της Eurobank 1% με χρεωστικές κάρτες της Πειραιως 2% με πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς 3% με τη Μασούτης Visa Market in-Γαλαξίας-Lidl-My Market-Bazaar 3% με την πιστωτική της Alpha Dynamic 3 1
mylo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Επί εποχών παχουλων αγελάδων, ευμάρειας και πλουτοκτρατειας γέμιζες το καρότσι πλερωνες cash και αδιαφορούσες για πόντους προσφορές κλπ. Τα του ερωτηματος τα ανέλυσε ο από πάνω. 3
papoys1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Θα βγω λίγο οφτόπιτς ,γιατί με μπόνους κ.λ.π. καρτών δεν έχω ασχοληθεί ούτε με ενδιαφέρει αν και έχω κάρτες διότι δεν θέλω να γίνω υποχείριό τους και θα ψωνίζω από εκεί που με συμφέρουν οι τιμές και όχι από εκεί που δίνουν πιο πολύ μπόνους. Το είχα μέρες στο αρχείο έλεγα δεν αξίζει τον κόπο αλλά ας το παρουσιάσω έτσι να μη λέω ότι το απέκρυψα. Είμαι γλυκατζής μου αρέσει να φτιάχνω μόνος γλυκά στα οποία η ακρίβεια των υλικών είναι απαραίτητη.Είχα πάρει από mart πρώην makro 10 κιλά ζάχαρη,λόγω φτηνότερης τιμής και κάτι δεν μου πήγαινε καλά στο ζύγισμα αλλά λέω κάπου δεν έχω τοποθετήσει καλά τη ζυγαριά αλλά έγινε 2-3 φορές οπότε αποφάσισα να ζυγίσω τα 2 κιλά ζάχαρη που είχαν απομείνει.Αποτελέσματα παρακάτω. Από περιέργεια πήγα και πήρα από 1 κιλό από AB ένα από ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στον οποίο ανήκει και το Mart . Του lidl είχα ένα κιλό στο ντουλάπι και τα ζύγισα όλα όπως δείχνω παρακάτω.Υπόψη ότι όλα γράφουν απέξω καθαρό βάρος (εκτός της σακούλας φυσικά) 1 κιλό. Νομίζω πως ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ όχι ότι το κάνει επίτηδες έχει χάσει τη μπάλα γιατί δεν έχει κοντά του ικανούς ανθρώπους. 1 1
mylo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Θα το τσεκάρω σε επόμενη αγορά από Σκλαβενίτη παππού...
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, papoys1 said: Θα βγω λίγο οφτόπιτς ,γιατί με μπόνους κ.λ.π. καρτών δεν έχω ασχοληθεί ούτε με ενδιαφέρει αν και έχω κάρτες διότι δεν θέλω να γίνω υποχείριό τους και θα ψωνίζω από εκεί που με συμφέρουν οι τιμές και όχι από εκεί που δίνουν πιο πολύ μπόνους. Το είχα μέρες στο αρχείο έλεγα δεν αξίζει τον κόπο αλλά ας το παρουσιάσω έτσι να μη λέω ότι το απέκρυψα. Είμαι γλυκατζής μου αρέσει να φτιάχνω μόνος γλυκά στα οποία η ακρίβεια των υλικών είναι απαραίτητη.Είχα πάρει από mart πρώην makro 10 κιλά ζάχαρη,λόγω φτηνότερης τιμής και κάτι δεν μου πήγαινε καλά στο ζύγισμα αλλά λέω κάπου δεν έχω τοποθετήσει καλά τη ζυγαριά αλλά έγινε 2-3 φορές οπότε αποφάσισα να ζυγίσω τα 2 κιλά ζάχαρη που είχαν απομείνει.Αποτελέσματα παρακάτω. Από περιέργεια πήγα και πήρα από 1 κιλό από AB ένα από ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στον οποίο ανήκει και το Mart . Του lidl είχα ένα κιλό στο ντουλάπι και τα ζύγισα όλα όπως δείχνω παρακάτω.Υπόψη ότι όλα γράφουν απέξω καθαρό βάρος (εκτός της σακούλας φυσικά) 1 κιλό. Νομίζω πως ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ όχι ότι το κάνει επίτηδες έχει χάσει τη μπάλα γιατί δεν έχει κοντά του ικανούς ανθρώπους. ισχυει και ειχε γινει καποτε ρεπορταζ αυτο.δεν φταιει το supermarket αλλα η εταιρεια που ταφτιαχνει.η μια θα βαλει 1000 η αλλη 980 κτλ.μπορει να φαινεται ελαχιστη ποσοτητα τα 10 γραμμαρια αλλα οταν αυτο γινεται σε 50000 συσκευασιες τοτε η εταιρεια κερδιζει πολλα.δεν ειναι καινουριο αυτο και ισχυει για ολα τα προιοντα.
papoys1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, poulinos είπε ισχυει και ειχε γινει καποτε ρεπορταζ αυτο.δεν φταιει το supermarket αλλα η εταιρεια που ταφτιαχνει.η μια θα βαλει 1000 η αλλη 980 κτλ.μπορει να φαινεται ελαχιστη ποσοτητα τα 10 γραμμαρια αλλα οταν αυτο γινεται σε 50000 συσκευασιες τοτε η εταιρεια κερδιζει πολλα.δεν ειναι καινουριο αυτο και ισχυει για ολα τα προιοντα. Συνήθως οι εταιρείες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι ίδιες για όλους.Γιατί δεν γίνεται και στους άλλους δύο.Και δε μιλάμε για 10 γραμμάρια. 35-37 στο ένα 20 στο άλλο και γιατί σε κανένα δεν διαπίστωσα έστω 5 γραμμάρια προς τα πάνω;;;; Για μένα είναι αδικαιολόγητος ο υπεύθυνος για την αγορά της ζάχαρης και αν ήμουν Σκλαβενίτης θα τον είχα απολύσει σήμερα.Αφήνοντάς τον φαίνεται ότι το ήξερα. 3
SB_1957 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, poulinos είπε ισχυει και ειχε γινει καποτε ρεπορταζ αυτο.δεν φταιει το supermarket αλλα η εταιρεια που ταφτιαχνει.η μια θα βαλει 1000 η αλλη 980 κτλ.μπορει να φαινεται ελαχιστη ποσοτητα τα 10 γραμμαρια αλλα οταν αυτο γινεται σε 50000 συσκευασιες τοτε η εταιρεια κερδιζει πολλα.δεν ειναι καινουριο αυτο και ισχυει για ολα τα προιοντα. Αν δεν φταίει το σούπερ μάρκετ γιατί του Lidl και του ΑΒ είναι παραπάνω και όχι λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί ελέγχουν τους προμηθευτές τους ενώ οι άλλοι αδιαφορούν ή μπορεί και να γίνεται εν γνώσει τους? 2
papoys1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, SB_1957 είπε Αν δεν φταίει το σούπερ μάρκετ γιατί του Lidl και του ΑΒ είναι παραπάνω και όχι λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί ελέγχουν τους προμηθευτές τους ενώ οι άλλοι αδιαφορούν ή μπορεί και να γίνεται εν γνώσει τους? Δεν είναι παραπάνω γράφει καθαρό βάρος 1 κιλό και τα παραπάνω είναι η σακούλα.Του ΑΒ μάλλον είναι λίγο πιο χοντρή ή το lidl κλέβει 2 γραμμάρια ζάχαρη. 1
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 3 minutes ago, papoys1 said: Συνήθως οι εταιρείες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι ίδιες για όλους.Γιατί δεν γίνεται και στους άλλους δύο.Και δε μιλάμε για 10 γραμμάρια. 35-37 στο ένα 20 στο άλλο και γιατί σε κανένα δεν διαπίστωσα έστω 5 γραμμάρια προς τα πάνω;;;; Για μένα είναι αδικαιολόγητος ο υπεύθυνος για την αγορά της ζάχαρης και αν ήμουν Σκλαβενίτης θα τον είχα απολύσει σήμερα.Αφήνοντάς τον φαίνεται ότι το ήξερα. δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικα απο τον ιδιο εργοστασιο.μπορει ναι μπορει και οχι. ποτε δεν βαζουν προς τα πανω και αυτο ειναι γνωστο. ο αλλος αγοραζει ζαχαρη.δεν προκεται να μπει στον κοπο να τα ζυγιζει.και ακομα και αν το κανει τωρα ποιος το λεει οτι θα το κανει σε ενα μηνα ξανα απο την επομενη παρτιδα.και θα ζυγισει ολα τα προιοντα.το ξερεις οτι δεν προκειται να γινει αυτο.τωρα αν το κανουν επιτηδες η οχι ειναι αλλη ιστορια. μπορει να το κανει και επιτηδες η εταιρεια που τα συσκευαζει κτλ. 4 minutes ago, SB_1957 said: Αν δεν φταίει το σούπερ μάρκετ γιατί του Lidl και του ΑΒ είναι παραπάνω και όχι λιγότερο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί ελέγχουν τους προμηθευτές τους ενώ οι άλλοι αδιαφορούν ή μπορεί και να γίνεται εν γνώσει τους? μπορει να μην τους ελεγχουν μπορει να ειναι στην παρτιδα.παρα πολλα μπορει και για να βγει σιγουρο αποτελεσμα θελει ελεγχο και σε πολλα τεμαχια και σε πολλες παρτιδες και σε πολλα προιοντα.μπορει σε αλλο super market τα μακαρονια να βγαινουν περισσοτερο αλλα η ζαχαρη λιγοτερο.
anikologr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Alpha dynamic express 3% σε όλα τα σούπερ μάρκετ.. Εξαργύρωση σε βασιλόπουλο σίγουρα. 1
BritGreek Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Συνήθως οι εταιρείες που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι ίδιες για όλους.Γιατί δεν γίνεται και στους άλλους δύο.Και δε μιλάμε για 10 γραμμάρια. 35-37 στο ένα 20 στο άλλο και γιατί σε κανένα δεν διαπίστωσα έστω 5 γραμμάρια προς τα πάνω;;;; Για μένα είναι αδικαιολόγητος ο υπεύθυνος για την αγορά της ζάχαρης και αν ήμουν Σκλαβενίτης θα τον είχα απολύσει σήμερα.Αφήνοντάς τον φαίνεται ότι το ήξερα. Ο Σκλαβενίτης δύσκολα απολύει και είναι εξαιρετικός εργοδότης, ακόμα και πέραν των υποχρεώσεών του ως εταιρεία. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπει κανείς ως υπάλληλος στον Σκλαβενίτη, αν δεν έχει γνωστό, γιατί είναι σαν το δημόσιο. Δεν φεύγεις ποτέ, εκτός αν κάνεις χοντρή πατάτα. Γι' αυτό και στα μεγάλα του καταστήματα συναντάς υπαλλήλους με πολύ μεγάλη ηλικία, οι οποιοι είναι μέσα δεκαετίες ολόκληρες. Έχει όμως και μια βασική ιδιότητα ως εταιρεία. Αν πάρεις εσύ ως πελάτης τηλέφωνο στο Περιστέρι στα κεντρικά τους, όχι μόνο θα το ψάξουν, αλλά θα κάνουν και ολόκληρη ιστορία για να μην επαναληφθεί, και θα σε πάρουν και 10 τηλέφωνα για να σε ενημερώσουν σχετικά με το τι έκαναν. Δοκιμασμένο αυτό που λέω. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από BritGreek 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις