Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, BritGreek said:

Ο Σκλαβενίτης δύσκολα απολύει και είναι εξαιρετικός εργοδότης, ακόμα και πέραν των υποχρεώσεών του ως εταιρεία. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπει κανείς ως υπάλληλος στον Σκλαβενίτη, αν δεν έχει γνωστό, γιατί είναι σαν το δημόσιο. Δεν φεύγεις ποτέ, εκτός αν κάνεις χοντρή πατάτα. Γι' αυτό και στα μεγάλα του καταστήματα συναντάς υπαλλήλους με πολύ μεγάλη ηλικία, οι οποιοι είναι μέσα δεκαετίες ολόκληρες.  Έχει όμως και μια βασική ιδιότητα ως εταιρεία. Αν πάρεις εσύ ως πελάτης τηλέφωνο στο Περιστέρι στα κεντρικά τους, όχι μόνο θα το ψάξουν, αλλά θα κάνουν και ολόκληρη ιστορία για να μην επαναληφθεί, και θα σε πάρουν και 10 τηλέφωνα για να σε ενημερώσουν σχετικά με το τι έκαναν. Δοκιμασμένο αυτό που λέω.

απλα αυτο με το τι ποσοτητα υπαρχει μεσα στην καθε συσκευασια ειναι γνωστο θεμα απο παλια.δεν ειναι οτι ετυχε τωρα.το ειχα ακουσει και ειχα δει και ατομο που τα ζυγιζε πριν απο 10-15 χρονια.απλα ξερουν οτι κανενας δεν θα ασχοληθει. θα σου πει η εταιρεια οτι ειναι κατα προσεγγιση και οτι συν πλην χ τις 100 ειναι φυσιολογικο.ασχετα που παντα θα ειναι πλην.οπως σε πολλα πραγματα θα δεις οτι αναφερουν οτι πχ εχει μεσα 100 γαντια με βαση το βαρος και οχι επειδη τα μετρησαν.

  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

@poulinos Σωστό, απλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν γίνεται επίτηδες από τον Σκλαβενίτη. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία, ούτε περιμένει να βγάλει από τα 10-50 γραμμάρια ζάχαρης γιατί δεν εισπράττει η εταιρεία τη διαφορά. Και ειδικά με τη ζάχαρη, το πρόβλημα είναι και οι χάρτινες συσκευασίες που πάντα τρέχουν. Ειδικά του Σκλαβενίτη, αλλά και του Γαλαξία.  

Δημοσ.
1 minute ago, BritGreek said:

@poulinos Σωστό, απλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν γίνεται επίτηδες από τον Σκλαβενίτη. Δεν είναι αυτή η φιλοσοφία, ούτε περιμένει να βγάλει από τα 10-50 γραμμάρια ζάχαρης γιατί δεν εισπράττει η εταιρεία τη διαφορά. Και ειδικά με τη ζάχαρη, το πρόβλημα είναι και οι χάρτινες συσκευασίες που πάντα τρέχουν. Ειδικά του Σκλαβενίτη, αλλά και του Γαλαξία.  

συμφωνω.αυτο ακριβως λεω και εγω.οτι δεν το κανει ο σκλαβενιτης αλλα η εταιρεια που συσκευαζει. ο σκλαβενιτης θα ηταν βλακεια να το κανει.για αυτο εφερα και το παραδειγμα με τα 10 γραμμαρια αν λειπουν απο 50000 συσκευασιες η εταιρεια εχει βγαλει αρκετα χρηματα. δεν εννοουσα το super market αλλα την εταιρεια που συσκευαζει ή αυτον που παραγει.η εταιρεια εχει πχ 30 τονους ζαχαρη να συσκευασει και αγορασε 30 τονους.αυτο υποθετικα ειναι 30000 συσκευασιας του ενος κιλου που θα αγορασει το καθε σουπερ μαρκετ.αν ομως εγω βαλω μεσα 980 γραμμαρια αντι για ενα κιλο αντι για 30000 συσκευασιες θα βγουν παραπανω οποτε θα πουλησω στο super market παραπανω πραγματα.οποτε βγαινει κερδισμενος αυτος που πακεταρει.το super market σιγα μην κατσει να ζυγιζει τα παντα.συν οτι θα πουν οτι ενα χ τις 100 επιτρεπεται για διαφορα

  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BritGreek είπε

Ο Σκλαβενίτης δύσκολα απολύει και είναι εξαιρετικός εργοδότης, ακόμα και πέραν των υποχρεώσεών του ως εταιρεία. Και είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπει κανείς ως υπάλληλος στον Σκλαβενίτη, αν δεν έχει γνωστό, γιατί είναι σαν το δημόσιο. Δεν φεύγεις ποτέ, εκτός αν κάνεις χοντρή πατάτα. Γι' αυτό και στα μεγάλα του καταστήματα συναντάς υπαλλήλους με πολύ μεγάλη ηλικία, οι οποιοι είναι μέσα δεκαετίες ολόκληρες.  Έχει όμως και μια βασική ιδιότητα ως εταιρεία. Αν πάρεις εσύ ως πελάτης τηλέφωνο στο Περιστέρι στα κεντρικά τους, όχι μόνο θα το ψάξουν, αλλά θα κάνουν και ολόκληρη ιστορία για να μην επαναληφθεί, και θα σε πάρουν και 10 τηλέφωνα για να σε ενημερώσουν σχετικά με το τι έκαναν. Δοκιμασμένο αυτό που λέω.

Δοκίμασα και με άλλη ζάχαρη μετά από 5-6 μέρες αλλά και πάλι είδα το ίδιο αποτέλεσμα.Το είπα σε κάποιον υπεύθυνο αλλά από την αντίδρασή του κατάλαβα ότι περισσότερο με κοίταξε σαν ούφο παρά μου έδωσε σημασία. Για αυτό αποφάσισα και το κοινοποίησα.

Νομίζω πως σιγά σιγά οι υπάλληλοι του Σκλαβενίτη αρχίζουν ή μάλλον συνεχίζουν να διατηρούν νοοτροπία Μαρινόπουλου.Αντί να λένε ευχαριστώ που έσωσε τις δουλειές τους κοιτάζουν πως θα τον βουλιάξουν. Θα σου πω και το άλλο.Προχτές και πριν την κοινοποίηση των φωτογραφιών , θέλω να αγοράσω μία κότα Πίνδος κατεψυγμένη για σούπα.Επειδή είναι κοντά 4 κιλά πάω στο κρεοπωλείο όπου δύο μαντράχαλοι και μία μαντάμ βαράνε μύγες και τους παρακαλώ με κορδέλα να την κόψουν στη μέση να τη μαγειρέψω 2 φορές,γιατί στην ουσία δύο άτομα είμαστε στο σπίτι.Μου λένε δεν γίνεται τους παρακάλεσα γιατί στο Σκλαβενίτη στο Χαλάνδρι μου το είχαν κάνει δύο φορές με την κορδέλα που κόβουν ψάρια, αλλά ήταν ανένδοτοι λες και τους ζητούσα τον ουρανό με τα άστρα.

Φεύγοντας να την πάω πάλι στο ψυγείο με φωνάζει ο χασάπης από δίπλα που δεν είχε δουλειά εκείνη τη στιγμή ,  άκουσε μάλλον τη στιχομυθία και μπράβο του πάει στο πίσω μέρος του κρεοπωλείου και μου την κόβει.Τον ευχαρίστησα και του είπα χρόνια πολλά.

Ναι ζήτησα κάτι που δεν ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν αλλά ο πελάτης έτσι κερδίζεται.Από απλά πράγματα.Το βάρος και η τιμή ήταν σε χαρτάκι πάνω.Δεν άλλαξε με το κόψιμο.☺️

8 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν σημαινει οτι ειναι υποχρεωτικα απο τον ιδιο εργοστασιο.μπορει ναι μπορει και οχι. ποτε δεν βαζουν προς τα πανω και αυτο ειναι γνωστο. ο αλλος αγοραζει ζαχαρη.δεν προκεται να μπει στον κοπο να τα ζυγιζει.και ακομα και αν το κανει τωρα ποιος το λεει οτι θα το κανει σε ενα μηνα ξανα απο την επομενη παρτιδα.και θα ζυγισει ολα τα προιοντα.το ξερεις οτι δεν προκειται να γινει αυτο.τωρα αν το κανουν επιτηδες η οχι ειναι αλλη ιστορια. μπορει να το κανει και επιτηδες η εταιρεια που τα συσκευαζει κτλ.

 

Ναι αυτοί μπορεί να μην βάζουν προς τα πάνω για να κερδίσουν.Το s/m όμως μπορεί στην ποιότητα να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει έλεγχο αλλά στο βάρος άνετα μπορεί να ζυγίσει δειγματοληπτικά και να διαπιστώσει την παρατυπία. Για να μην το κάνει το ξέρει και το δέχεται.

Εγώ όμως για ποιο λόγο να το δεχτώ.

  • Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, papoys1 said:

 

Ναι αυτοί μπορεί να μην βάζουν προς τα πάνω για να κερδίσουν.Το s/m όμως μπορεί στην ποιότητα να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει έλεγχο αλλά στο βάρος άνετα μπορεί να ζυγίσει δειγματοληπτικά και να διαπιστώσει την παρατυπία. Για να μην το κάνει το ξέρει και το δέχεται.

Εγώ όμως για ποιο λόγο να το δεχτώ.

δεν διαφωνω απλα

α.ξερουν οτι σχεδον κανενας δεν θα δωσει σημασια.

β.μπορουν πολυ ευκολα να σου πουν ετσι μας ερχεται +- κατι οποτε να ειναι καλυμμενοι.τωρα γιατι δεν ειναι ποτε + και ειναι - αυτο ειναι αλλη ιστορια.

γ.θα πρεπει να γινονται συνεχεια δειγματοληπτικοι ελεγχοι οι οποιοι ειναι κοστος και χρονος.

  • Like 1
Δημοσ.

offtopic:

Γιατί συζητάμε εδώ και τρείς ολόκληρες σελίδες οτι η συσκευασία της ζάχαρης βγαίνει 14 γραμμάρια πιο ελαφριά? Αν ο βασικός προβληματισμός πίσω απο αυτό είναι πως βγαίνουν λιγότερα τα μπισκότα τότε η λύση είναι απλή. Φτιάξε λιγότερα μπισκότα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...