Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε φάση που κάνω διδακτορικό αλλά μάλλον θέλω να κάνω ξανά ένα άλλο μεταπτυχιακό (σε κάτι χρήσιμο γιατί ψιλομάπα είναι αυτό που έκανα) και σκεφτόμουν κάτι σε ορθοδοντική (μάλλον). Σκεφτόμουν για Γαλλία λόγω κάποιων προσωπικών λόγων, αλλά επειδή είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα να σε πάρουν εκεί είμαι ανοικτός και σε άλλες χώρες. Βέβαια Γερμανικά δεν μιλάω, μόνο αγγλικά γαλλικά αλλά και Σκανδιναβία θα πήγαινα και Ισραήλ που έχουν καλά στον τομέα μου  (και Αμερική αλλά την θεωρώ απλησίαστη για οικονομικούς λόγους). Δεν έχω υπάρξει πότε σε ξένο πανεπιστήμιο και το θέλω πάρα πολύ, νιώθω ότι είναι μεγάλο μείον μου αυτό και θέλω να το αντιμετωπίσω. Οπότε θα ήθελα κάποιον να μου προτείνει κάποιο πανεπιστήμιο ή/και χώρα από την εμπειρία του ακόμα και να είναι σε άλλον κλάδο να μου πει μια γνώμη. Επίσης όσον αφορά τα δίδακτρα, ξέρω κάποιους γνωστούς μου που δεν είχαν οικονομικό υπόβαθρο, δούλεψαν κανά χρόνο και βγάλαν τα λεφτά τους. Αλλά έχω δει κάτι απίστευτα ποσά για δίδακτρα που για να βγάλεις τον πρώτο χρόνο διευθυντή πρέπει να σε πάρουν όχι σερβιτόρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...