antemore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2018 Οταν βαζω το μοτιβο η οθονη μαυριζει για λιγο και παραμενει κλειδωμενη. Δεν μου το βγαζει σαν λαθος μοτιβο και ξερω οτι δεν ειναι λαθος μοτιβο. Χρησιμοποιω το ιδιο εδω και πολλα χρονια. Αν βαλω επιτηδες λαθος μοτιβο πολλες φορες και μετα ξεχασα τον κωδικο, η μονη επιλογη ειναι να κανω reset και να χαθουν αρχεια. Με δαχτυλικο αποτυπωμα ανοιγει κανονικοτατα αλλα αν παω να αλλαξω το μοτιβο βγαζει λανθασμενο ακομα και το σωστο.
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μήπως έκανες αναβάθμιση σε Android 9? Γιατί διαβάζω ότι υπάρχουν αρκετά θεματάκια.
antemore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 19 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μήπως έκανες αναβάθμιση σε Android 9? Γιατί διαβάζω ότι υπάρχουν αρκετά θεματάκια. 8.1
saruman123 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, antemore είπε 8.1 Οπότε μην βάλεις προσωρινά μοτίβο. Και η τελευταία λύση είναι το hard reset.
antemore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, Dantε είπε Μηπως εβαλες λαθος το μοτιβο σου? 100 % βαζω το σωστο μοτιβο. Εχω το ιδιο χρονια σε παλιοτερη συσκευη και το προβλημα μου βγηκε τη τελευταια εβδομαδα. Οχι απο τοτε που πηρα το κινητο. Συν αυτο που ειπα οτι οταν ειναι κλειδωμενο δεν μου το θεωρει ως λανθασμενο μοτιβο. Απλα μαυριζει η οθονη για ενα δευτερολεπτο και παραμενει κλειδωμενο.
Dantε Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Το επαθα μολις και εγω! Δε μου παιρνει το μοτιβο...Το βγαζει λαθος ενω σιγουρα δεν ειναι.
LIGHT1NG Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 factory reset και δεν βάζετε μοτίβο προφανός κάποιο bug.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα