Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και ένα 2 μηνο , κοντά 3μηνο , είχα περιστατικό με την μηχανή μου και θα ''αποζημιωθώ'' από την ασφαλιστική Qudos που έχει Έδρα στην Δανία . 

Η ενημέρωση που έλαβα σήμερα είναι ότι η ασφαλιστική ενδέχεται να κλείσει και να αναλάβει η τράπεζα του κράτους της Δανίας να αποπληρώσει όλες τις αποζημιώσεις κοντά στους επόμενους 5 μήνες . 

Τι νόμιμες διαδικασίες μπορώ να ''τρέξω'' προκειμένου να αποζημιωθώ επιτέλους ; 

Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους σας . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Kyriakos131211 είπε

Εδώ και ένα 2 μηνο , κοντά 3μηνο , είχα περιστατικό με την μηχανή μου και θα ''αποζημιωθώ'' από την ασφαλιστική Qudos που έχει Έδρα στην Δανία . 

Η ενημέρωση που έλαβα σήμερα είναι ότι η ασφαλιστική ενδέχεται να κλείσει και να αναλάβει η τράπεζα του κράτους της Δανίας να αποπληρώσει όλες τις αποζημιώσεις κοντά στους επόμενους 5 μήνες . 

Από τη στιγμή που είναι πιο σύνθετο το περιστατικό λόγω της κατάστασης που περιγράφεις θα μίλαγα με κάποιο δικηγόρο ή ακόμα για συμβουλή από τη νομική προστασία της δικιάς σου ασφάλειας (αν έχεις)

Επεξ/σία από cger
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Kyriakos131211 είπε

Λόγω πρόσφατης εμπειρίας μου με αλλοδαπή ασφαλιστική θα σου πώ την δική μου συνταγή που απότι φαίνεται πέτυχε λόγω του οτι πήρα πίσω (σχεδόν) την αξία της μηχανής μου μέσα σε 3,5 μήνες.

1. Καταρχάς ας ξεκινήσουμε οτι θέλεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί τους γιατι έχουν δημιουργήσει φάκελο εφόσον έχει προηγηθεί θετική δήλωση αυτου που σε τράκαρε, ωστε να δείς σε ποιο στάδιο βρίσκεται.
  2. Σου κάνουν προσφορά με μια Α τιμή ανάλογα με το αν το μηχανάκι σου έχει σώστρα πάνω (εγω κατάφερα να την σκαπουλάρω σε αυτό το κομματι και παρόλο που είχε σώστρα πήρα όλο την αξία)
  3. Εαν δεν σε καλύπτει η πρώτη τους προσφορά που συνήθως ειναι και η χαμηλότερη μπορείς να μην την δεχτείς και να προχωρήσεις νομικά.
  4. Ας σημειώσουμε σε αυτό το σημείο οτι η νομική σου οδό συμφέρει μόνο εαν εχεις στο συμβόλαιο της ασφάλειας σου νομική κάλυψη καθώς κατα 90% θα βγείς ζημιωμένος εαν το κυνηγήσεις με δικά σου έξοδα 
  5. Εφόσον αποφασίσεις λοιπον οτι θέλεις να προχωρήσεις νομικά, συντάσεις μια αγωγή με την βοήθεια του δικηγόρου που έχει ανάλαβει την υπόθεση σου και εκει ανεβάζεις την αποζημίωση με βάση την ηθική βλάβη + την αξία της μηχανής ΤΩΡΑ.
  6. Ο δικηγόρος σου στέλνει την αγωγή, σε ενημερώνει για πότε εχει βγεί η εκδικάσιμη ημέρα και λίγο καιρό πριν αυτοί τον καλούν για αντιπροσφορά.

Πριν αποφασίσεις κάτι θα σε συμβούλευα να έχεις αρκετή υπομονή και να το κυνηγάς ανα τακτά χρονικά διαστήματα καθώς όλοι τους κωλυσιεργούν.

Επεξ/σία από Thesoundmakergr
Δημοσ.

To κακό εδώ είναι , ότι δεν είχα νομική προστασία . 

Το όχημα μου έχει πωληθεί , κολλάμε στην αποπληρωμή της ζημιάς . Σχετική ανακοίνωση της qudos δηλώνει ότι ''πάγωσαν'' οι αποζημιώσεις και θα αναλάβει το δανέζικο κράτος για τις οφειλές , οι οποίες θα πάρουν και 4 - 5 μήνες . 

Υπάρχει τρόπος να μειώσω αυτή την προθεσμία ; 

Με δικό μου δικηγόρο ας πούμε . 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kyriakos131211 είπε

Το όχημα μου έχει πωληθεί , κολλάμε στην αποπληρωμή της ζημιάς . Σχετική ανακοίνωση της qudos δηλώνει ότι ''πάγωσαν'' οι αποζημιώσεις και θα αναλάβει το δανέζικο κράτος για τις οφειλές , οι οποίες θα πάρουν και 4 - 5 μήνες . 

Οτι θα υπάρχει κάποια λύση θα υπάρχει αλλα και πάλι δεν θα σε συμφέρει.

Γιατι μην σκέφτεσαι οτι θα στείλεις μια μήνυση και τελείωσε η υπόθεση καθώς εαν πάς δικαστικώς τα έξοδα που θα μαζευτούν για την νομική σου κάλυψη δεν θα σε συμφέρουν σε καμία περίπτωση.

Επίσης τη μηχανή την πούλησες αφού ειχε προηγηθεί πραγματογνωμοσύνη να φανταστώ έτσι?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Thesoundmakergr είπε

Οτι θα υπάρχει κάποια λύση θα υπάρχει αλλα και πάλι δεν θα σε συμφέρει.

Γιατι μην σκέφτεσαι οτι θα στείλεις μια μήνυση και τελείωσε η υπόθεση καθώς εαν πάς δικαστικώς τα έξοδα που θα μαζευτούν για την νομική σου κάλυψη δεν θα σε συμφέρουν σε καμία περίπτωση.

Επίσης τη μηχανή την πούλησες αφού ειχε προηγηθεί πραγματογνωμοσύνη να φανταστώ έτσι?

Ναι  , η μηχανή έχει πωληθεί . 

Ελλάδα... 

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο κανετε ασφαλεια σε τετοιες ασφαλιστικές! Προτιμω παντα με καλο ασφαλιστη που θα τρεξει αυτος να βγαλει ακρη σε περιπτωση ατυχηματος και φυσικα μια φυσιολογικη και οχι ετοιμη να κλεισει ασφαλιστικη. Ουτε ακριβη αλλα και ουτε την πιο φθηνη... 

Προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να εχω την ψυχικη μου υγεια σε τετοιες περιπτωσεις. 

Μακαρι να βγάλεις ακρη φιλε

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

Εγω δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο κανετε ασφαλεια σε τετοιες ασφαλιστικές! Προτιμω παντα με καλο ασφαλιστη που θα τρεξει αυτος να βγαλει ακρη σε περιπτωση ατυχηματος και φυσικα μια φυσιολογικη και οχι ετοιμη να κλεισει ασφαλιστικη. Ουτε ακριβη αλλα και ουτε την πιο φθηνη... 

Προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να εχω την ψυχικη μου υγεια σε τετοιες περιπτωσεις. 

Μακαρι να βγάλεις ακρη φιλε

Δεν εχεις το κεφαλι σου ησυχο, γιατι την ασφαλιστική εταιρία του οδηγού που σου προκάλεσε το ατύχημα και θα σε αποζημιωσει δεν την διαλεξες εσυ.

• Like 2
Δημοσ.

Με αυτο το σκεπτικο θα επιλεγαμε ολοι μας την πιο φθηνη που υπαρχει και με τις λιγοτερες καλυψεις. Ο ts αυτο εκανε και δεν διαλεξε ουτε νομικη ασφαλεια!! Εχει τυχει να μου σπασει διερχομενο αυτοκινητο τον καθρεφτη. Δεν ασχοληθηκα καν. Τα ανελαβε ο ασφαλιστης και με αποζημιωσε η δικη μου ασφαλιστικη. Αυτη θα παρει απο τους αλλους

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, haHa είπε

Δεν εχεις το κεφαλι σου ησυχο, γιατι την ασφαλιστική εταιρία του οδηγού που σου προκάλεσε το ατύχημα και θα σε αποζημιωσει δεν την διαλεξες εσυ.

Από την στιγμή όμως που είναι στο φιλικό διακανωνισμό (οι περισσότερες είναι, ευτυχώς) τότε είσαι πολύ ποιό ήσυχος καθώς σε αποζημιώνει η δική σου εταιρεία και μετά αυτή αναλαμβάνει να ταπα΄ρει από την άλλη.

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογα τι γραφει καθενας εκει .Σε φιλου περιπτωση εγραψε απλα τον ακουμπησε ,ενω του εφαγε ολο το καπω .Και η ασφαλιστικη κολλησε να μην πληρωσει και αρχισε παρε δωσε με πραγματογνωμονες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Kyriakos131211 είπε

δεν εχω ακουσει κατι οτι η συγκεκριμενη ασφαλιστικη θα κλεισει.εχω ακουσει οτι εχει φτηνα ασφαλιστρα

17 λεπτά πριν, dpolal είπε

Από την στιγμή όμως που είναι στο φιλικό διακανωνισμό (οι περισσότερες είναι, ευτυχώς) τότε είσαι πολύ ποιό ήσυχος καθώς σε αποζημιώνει η δική σου εταιρεία και μετά αυτή αναλαμβάνει να ταπα΄ρει από την άλλη.

ο φιλικος διακανονισμος ειναι μια βλακεια κ μιση,στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ισχυει.

Επεξ/σία από sakisaudi
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, sakisaudi είπε

δεν εχω ακουσει κατι οτι η συγκεκριμενη ασφαλιστικη θα κλεισει.εχω ακουσει οτι εχει φτηνα ασφαλιστρα

ο φιλικος διακανονισμος ειναι μια βλακεια κ μιση,στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ισχυει.

Δεν ακούς καλά φαίνεται.
http://www.qudosinsurance.dk/

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, malmsteen1984 είπε

Με αυτο το σκεπτικο θα επιλεγαμε ολοι μας την πιο φθηνη που υπαρχει και με τις λιγοτερες καλυψεις. Ο ts αυτο εκανε και δεν διαλεξε ουτε νομικη ασφαλεια!! Εχει τυχει να μου σπασει διερχομενο αυτοκινητο τον καθρεφτη. Δεν ασχοληθηκα καν. Τα ανελαβε ο ασφαλιστης και με αποζημιωσε η δικη μου ασφαλιστικη. Αυτη θα παρει απο τους αλλους

Η ασφαλεια που κανουμε απο την στιγμη που δεν ειναι μικτη δεν ασφαλιζει ουσιαστικα εμας, αλλα ασφαλιζει τους αλλους απο εμας. 

Δεν ειναι θεμα σκεπτικου οπως λες, αλλα τι ισχυει στην πραξη.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...