Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τον ryzen 3 2200G... Και τη  motherboard Asus prime B350 - plus... Και μάλλον λόγω ασυμβατότητας..θελει update bios... Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει να μου πει σίγουρα.. Η κάποιος που να γνωρίζει από bios update? Καλές γιορτές.. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, orfeask15 είπε

Δεν μου ανοίγει καν το pc.. Για να μπω να δω ποια εγώ... Καμία ιδεα? Μπορώ να δω κάπως αλλιώς ποια έχω? 

θες επεξεργαστή απ τα πρώτα ryzen και κάρτα γραφικών για να ανοίξει

Δημοσ.

Εάν δεν βρεις επεξεργαστή απο την πρώτη γενιά ryzen, τότε απο το κατάστημα που την αγόρασες ζήτησε να σου κάνουν bios update.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tazio είπε

απο το κατάστημα που την αγόρασες ζήτησε να σου κάνουν bios update

Aυτό αλλιώς email στην amd και θα σου στείλουν δανεικό έναν athlon AM4. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, orfeask15 είπε

Έχω τον ryzen 3 2200G... Και τη  motherboard Asus prime B350 - plus... Και μάλλον λόγω ασυμβατότητας..θελει update bios... Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει να μου πει σίγουρα.. Η κάποιος που να γνωρίζει από bios update? Καλές γιορτές.. 

Αν τα αγόρασες απ το ίδιο μαγαζί και μητρική αλλά και επεξεργαστή, ΡΙΞΤΟΥΣ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ γιατί κανονικά έπρεπε να στο πουν πως υπάρχει θέμα ασυμβατότητας και να σου κάνουν οι ίδιοι ένα bios update. 

• Like 1
Δημοσ.

Δε τα αγορασα από το ίδιο μαγαζί... Ο επεξεργαστής από εδώ Αθηνά.... Η μητρική από σαλονικα... Την έχω καιρό.. 

Κάρτα γραφικών έχω την 1060 3gb...ξέρει κανεις να κάνει to update? 

Δημοσ.
Στις 31/12/2018 στις 11:03 ΜΜ, orfeask15 είπε

Δε τα αγορασα από το ίδιο μαγαζί... Ο επεξεργαστής από εδώ Αθηνά.... Η μητρική από σαλονικα... Την έχω καιρό.. 

Το προβλημα ειναι να βρεις εναν επεξεργαστη που να ειναι συμβατος για να ανοιξει.Το update ειναι το μονο ευκολο.

Δημοσ.
Στις 31/12/2018 στις 11:03 ΜΜ, orfeask15 είπε

Ευχαρίστως να σε βοηθούσα, αλλά θα πρέπει να βγάλω τον δικό μου και να στον φέρω εκεί που είσαι (μένω λίγο πιο μακριά από Αθήνα) άρα πολύ πολύ δύσκολο. 

Σε ποια περιοχή μένεις; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...