thelos257 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπερα σας εχω το S6 Edge μεταχειρισμενο την πεμπτη το αγορασα απο το παιδι. Η μπαταρια του ομως δεν μου αρεσει και πολυ το φορτησα πριν απο 16 ωρες και το μεσημερακι επεσε στα 30% και το ξανα φορτισα λετε να θελει αλλη μπαταρια και ποσο κοστιζει πως την βγαζω ή θα πρεπει να το παω σε καποιο που ξερει απ αυτα επειδη δεν ειναι Samsung Note 4 ή S5 που αγοραζεις μια μπαταρια 30 ευρω απ το service του Public-Cyprus π.χ. και την κουμπωνεις πανω και τελος.
mphxths Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικως τα s6 δεν ειχαν και την καλυτερη μπαταρια εξαρχης.Το edge ισως να ειχε λιγο καλυτερη..αλλα το λιγο καλυτερη απο μια εξ'ορισμου κακη μπαταρια , παλι κακη μπαταρια ειναι. Τωρα μιλας και για μεταχειρισμενο , που δεν ξερουμε τι χρηση του εχει γινει..ε λιγο φυσιολογικο το βρισκω να σου κραταει τοσο.Προσωπικα κακως το πηρες οσο και αν το πηρες. Δεν ξερω πως αλλαζει η μπαταρια..αλλα να παρεις καινουργια μπαταρια , το θεωρω κακη κινηση.Επιπλεον λεφτα σε ενα κινητο 3 ετων και σε μπαταρια που ειναι 2600... Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από mphxths
chios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Και άλλη να βάλεις το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει μπαταρία χώμα, η καλύτερη λύση είναι να το πουλήσεις και να πάρεις ένα σοβαρό τηλέφωνο.
Netr0nic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αρχικα δοκίμασες να κάνεις επαναφορά? Αν ναι και συνεχίζει τα ίδια προφανώς η μπαταρία σιγά σιγά σε χαιρετάει... Μπορείς να βρεις μπαταρία σε διάφορα μαγαζιά στο skroutz/Bestprice αλλά δεν ξέρω πόσα από αυτά θα έχουν original η αν έχουν original σε τι κατάσταση θα είναι... Μετά έχεις και την επιλογή να πας σε κάποια μεγάλη αλυσίδα αν θες να είσαι πιο σίγουρος να στην αλλάξουν και οι ίδιοι εκεί, το κόστος θα είναι μεγαλύτερο όμως... Αν δεν έχεις ξανά ανοίξει κινητό καινούργιου τύπου όπως το S6 Edge που πήρες όπου δεν βγαίνει η μπαταρία τότε δεν στο προτείνω! Καλύτερα να να στην αλλάξει κάποιος που γνωρίσει... Υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube σε κάθε περίπτωση. Πάντως και με νέα μπαταρία μην περιμένεις κάτι τρελό. Δεν είχαν και την καλύτερη τότε το S6/S6edge. Παλιότερα είχα πάρει 2 μπαταρίες για LG G6 και S7 από εδώ και βγήκαν μια χαρά (όχι ότι λέει και τίποτα αυτό απλά πληροφοριακά). S6 Edge battery: https://www.citisaid.com/eshop/mpataries-kiniton/samsung-454/gnisia-mpataria-samsung-eb-bg925abe-2600mah-galaxy-s6-edge-g925.html Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2018 από Netr0nic Link μπαταρίας
thelos257 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Αρχικα δοκίμασες να κάνεις επαναφορά? Αν ναι και συνεχίζει τα ίδια προφανώς η μπαταρία σιγά σιγά σε χαιρετάει... Μπορείς να βρεις μπαταρία σε διάφορα μαγαζιά στο skroutz/Bestprice αλλά δεν ξέρω πόσα από αυτά θα έχουν original η αν έχουν original σε τι κατάσταση θα είναι... Μετά έχεις και την επιλογή να πας σε κάποια μεγάλη αλυσίδα αν θες να είσαι πιο σίγουρος να στην αλλάξουν και οι ίδιοι εκεί, το κόστος θα είναι μεγαλύτερο όμως... Αν δεν έχεις ξανά ανοίξει κινητό καινούργιου τύπου όπως το S6 Edge που πήρες όπου δεν βγαίνει η μπαταρία τότε δεν στο προτείνω! Καλύτερα να να στην αλλάξει κάποιος που γνωρίσει... Υπάρχουν πολλά βίντεο στο YouTube σε κάθε περίπτωση. Πάντως και με νέα μπαταρία μην περιμένεις κάτι τρελό. Δεν είχαν και την καλύτερη τότε το S6/S6edge. Παλιότερα είχα πάρει 2 μπαταρίες για LG G6 και S7 από εδώ και βγήκαν μια χαρά (όχι ότι λέει και τίποτα αυτό απλά πληροφοριακά). S6 Edge battery: https://www.citisaid.com/eshop/mpataries-kiniton/samsung-454/gnisia-mpataria-samsung-eb-bg925abe-2600mah-galaxy-s6-edge-g925.html Καλησπερα ναι το εκανα επαναφορα. και εγω παλιοτερα αγορασα το S6 το απλο σε μπλε χρωμα ομως του εκανα τοτε τα βασανα του ιησου χρηστου ετσι το πουλησα αλλα απο οσο θυμαμαι μου κρατουσε μια μερα η μπαταρια του. με φβ μεσσενγερ μονο.
Netr0nic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, thelos257 είπε Καλησπερα ναι το εκανα επαναφορα. και εγω παλιοτερα αγορασα το S6 το απλο σε μπλε χρωμα ομως του εκανα τοτε τα βασανα του ιησου χρηστου ετσι το πουλησα αλλα απο οσο θυμαμαι μου κρατουσε μια μερα η μπαταρια του. με φβ μεσσενγερ μονο. Σίγουρα θα δεις βελτίωση εφόσον θα μπει νέα μπαταρία, δεν ξέρω πόσο ακριβώς αλλά θα δεις! Απλά γενικότερα να ξες ότι δεν θα έχεις τρελή διάρκεια... Από ανέκαθεν τα S6/S6 Edge δεν είχαν μεγάλη μπαταρία και αυτός είναι ο λόγος που αρκετοί τα πουλούσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα συνήθως.
thelos257 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Σίγουρα θα δεις βελτίωση εφόσον θα μπει νέα μπαταρία, δεν ξέρω πόσο ακριβώς αλλά θα δεις! Απλά γενικότερα να ξες ότι δεν θα έχεις τρελή διάρκεια... Από ανέκαθεν τα S6/S6 Edge δεν είχαν μεγάλη μπαταρία και αυτός είναι ο λόγος που αρκετοί τα πουλούσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα συνήθως. Μαλιστα. εγινε οκ θα δω τι θα κανω θα περασω ετσι οπως ειμαι δεν το βγαζω εξω απ το σπιτι για μεγαλη διαρκεια αυτο το τηλεφωνο. 43 λεπτά πριν, mphxths είπε Γενικως τα s6 δεν ειχαν και την καλυτερη μπαταρια εξαρχης.Το edge ισως να ειχε λιγο καλυτερη..αλλα το λιγο καλυτερη απο μια εξ'ορισμου κακη μπαταρια , παλι κακη μπαταρια ειναι. Τωρα μιλας και για μεταχειρισμενο , που δεν ξερουμε τι χρηση του εχει γινει..ε λιγο φυσιολογικο το βρισκω να σου κραταει τοσο.Προσωπικα κακως το πηρες οσο και αν το πηρες. Δεν ξερω πως αλλαζει η μπαταρια..αλλα να παρεις καινουργια μπαταρια , το θεωρω κακη κινηση.Επιπλεον λεφτα σε ενα κινητο 3 ετων και σε μπαταρια που ειναι 2600... Ναι αλλα 2700 ειχε και το 6S που εξησου το ειχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα