Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alegreto είπε

Μήπως γνωρίζεις σε περίπτωση παραγγελίας απο ποιά χώρα σου τη στέλνουν??Γιατί εαν είναι εκτός ΕΕ την πάτησε κάποιος με τα τελωνεία,

όπως πρόσφατα την έπαθα εγώ..

Αγγλία είναι δεν έχει τελωνείο 

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, outnumb είπε

Η Εθνική χρεώνει 2% επί του ποσού αγοράς

Fixed. Από 11/2018 όλες οι χρεωστικές όλων των τραπεζών (πλην 1-2 εξαιρέσεων) έχουν 2% προμήθεια για μετατροπή νομίσματος.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Fixed. Από 11/2018 όλες οι χρεωστικές όλων των τραπεζών (πλην 1-2 εξαιρέσεων) έχουν 2% προμήθεια για μετατροπή νομίσματος.

Συμφέρει της Εθνικής η μετατροπή λοιπόν ή του PayPal;

Δημοσ.

Υπενθυμίζω στους κατόχους της προπληρωμένης ΑΒ της Πειραιώς, που είχαμε βγάλει με το κιλό πριν λίγα χρόνια εδώ, πως είναι η μόνη κάρτα, απ' όσο ξέρω, που δεν έχει καμία προμήθεια για μετατροπή συναλλάγματος. Όσοι ψωνίζετε σε δολάρια, λίρες κλπ. καλό είναι να τη συνδέσετε στο paypal σας και να πληρώνετε από εκεί.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpokwsths είπε

Σωστός. Τώρα το παρατήρησα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, wotofoko είπε

Έχει κανονικά.

Πάντα βάζουν σε όλα την ίδια προσφορά, αλλά καμιά φορά στο USC και FLANNELS τα εμφανίζουν με μια καθυστέρηση.

image.png

Εγώ γιατί δεν βλέπω στο usc τα δωρεάν μεταφορικά? smh

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Glikos είπε

Εγώ γιατί δεν βλέπω στο usc τα δωρεάν μεταφορικά? smh

Ούτε εγώ το έβλεπα, αλλά πήγα μέχρι το σημείο που μου ζητάει στοιχεία κάρτας και στο πεδίο του Promo code έβαλα το FREEDEL και αφαίρεσε το ποσό των μεταφορικών.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Ola150 είπε

Στην εφαρμογή δεν μπορούμε να πληρώσουμε με paypal ώστε να καλύψει τα έξοδα επιστροφής σε περίπτωση που χρειαστεί ε; (Καλή χρονιά παιδιά ❤️ )

Ξερουμε πως καλυπτονται τα εξοδα αποστολης  σε περίπτωση που χρειαστεί αν πληρώσουμε με paypal ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...