Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Γλυτωνεις το bullying επειδη ειναι μερες γιορτινες να ξερεις.

Καλη χρονια.

Trueee

Ας το αφήσουμε καλύτερα είναι και Δευτέρα και αλλαγή του χρόνου....

By the way ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ 2019!!!

Επεξ/σία από MiP
  • Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρω για όλα τ' άλλα αλλά το ''Last Christmas'' που ακούγεται πολύ κάθε Χριστούγεννα το βρίσκω απίστευτα εκνευριστικό! Και το άλλο τo ''All i want for Christmas is you''! 

• Thanks 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Froskeas είπε

Οχι δεν εισαι. Είναι ΑΥΤΟΙ περίεργοι, όσοι είναι θασιώτες εορτών

Έγω έμπλεξα με άλλους θιασωτές χρονιάρες μέρες παρότι στο εξωτερικό. Έμπλεξα με Έλληνες θιασωτές της δικτατορίας του προλεταριάτου. Μαύρα χριστούγεννα 😂

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, IceMC είπε

Τις μισώ πραγματικά, μου πέφτει η ψυχολογία αυτές τις μέρες γενικώς. Όχι μόνο γίνεται πλύση εγκεφάλου με τα γλυκανάλατα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που καταντάει αηδία, όχι μόνο βλέπεις όλη την πόλη στολισμένη σαν Καραγκιόζη, όχι μόνο τρως στη μάπα το τσουχτερό κρύο. Έχεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις...

Μέχρι που έβαλα και τα κλάματα κοντά 30 χρόνων μ@λ@κ@ς, γιατί δεν άντεξα άλλο. Άμα δεν πεινάω πρέπει να φάω επειδή "είμαι σε τραπέζι"; ΟΚ της έκανα τη χάρη και τσίμπησα αλλά να φάω μέχρι σκασμού για να της κάνω τη χάρη και να μου κάνει skinny shaming από πάνω; Όχι δε θα το δεχτώ.

Είπαμε μάνα μάνα... αλλά κάπου κάπου, όχι και να μου κάνει την ψυχολογία μαύρη. Μόλις ετοιμάζομαι να φύγω, γιατί εξοργίστηκα. 

Ήθελα να τα γράψω κάπου να ηρεμήσω... και να πω ότι θα προτιμούσα να είναι μια συνηθισμένη μέρα. Κατά τους "κοινωνικούς κανόνες" φυσικά δεν κάνει να ασχολείσαι με το κινητό στο τραπέζι, αλλά προσωπικά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Εσείς λοιπόν, πως νιώθετε αυτές τις μέρες;

Απλά περνάς την κρίση των 30.

Στα 40 σου που θα έχεις παιδιά, θα είσαι φλώρος και θα σου αρέσουν.

Φυσιολογικά πράγματα.

I've been there ( αν εξαιρέσεις τα παιδιά που δεν έχω οπότε κλείδωσα την πόρτα στο γραφείο και δυναμωσα τα ηχεία με το deepmix moscow σήμερα για να μην ακούω τα αηδιαστικά κάλαντα απέξω 😇 )

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

δεν είσαι υποχρεωμένος να γιορτάσεις αν δεν γουστάρεις και όποιος σε αγαπάει θα το δεχτεί ή τουλάχιστον θα κατεβάσει λίγο τους τόνους του crazy holidays. για αρχή χαλάρωσε δες τον χαβαλε της υπόθεσης και μάθε του να λες σωστά οχι. γιατί πολλές φορές όταν λέμε όχι για κάποιο μ@λ@κισμενο λόγο ο άλλος νομίζει ότι λέμε ναι,τραβάτε με και σας κλαιω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, IceMC είπε

Τις μισώ πραγματικά, μου πέφτει η ψυχολογία αυτές τις μέρες γενικώς. Όχι μόνο γίνεται πλύση εγκεφάλου με τα γλυκανάλατα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που καταντάει αηδία, όχι μόνο βλέπεις όλη την πόλη στολισμένη σαν Καραγκιόζη, όχι μόνο τρως στη μάπα το τσουχτερό κρύο. Έχεις και τις οικογενειακές υποχρεώσεις...

Μέχρι που έβαλα και τα κλάματα κοντά 30 χρόνων μ@λ@κ@ς, γιατί δεν άντεξα άλλο. Άμα δεν πεινάω πρέπει να φάω επειδή "είμαι σε τραπέζι"; ΟΚ της έκανα τη χάρη και τσίμπησα αλλά να φάω μέχρι σκασμού για να της κάνω τη χάρη και να μου κάνει skinny shaming από πάνω; Όχι δε θα το δεχτώ.

Είπαμε μάνα μάνα... αλλά κάπου κάπου, όχι και να μου κάνει την ψυχολογία μαύρη. Μόλις ετοιμάζομαι να φύγω, γιατί εξοργίστηκα. 

Ήθελα να τα γράψω κάπου να ηρεμήσω... και να πω ότι θα προτιμούσα να είναι μια συνηθισμένη μέρα. Κατά τους "κοινωνικούς κανόνες" φυσικά δεν κάνει να ασχολείσαι με το κινητό στο τραπέζι, αλλά προσωπικά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

εγω πιστευω οτι καλο θα ηταν να επισκεφτεις ενα ψυχαναλυτη γιατι απο τα λογια που γραφεις μπορω να καταλαβω οτι λογικα ειχες πιεστικη ζωη απο τη μανα σου κυριως .Εκεινος θα σε βοηθησει να το ξεπερασεις και να σου δειξει πως να αντιμετωπιζεις τις γιορτες εαν τις απεχθανεσαι.

3 ώρες πριν, MegalosVeziris είπε

Στα 30+ να μην μένεις με τη μαμά σου. Αλλιώς έχεις εσύ το πρόβλημα.

Μην το λες φιλε.Εαν ο μισθος ο σημερινος που παιρνει καποιος (και εαν παιρνει φυσικα και δουλευει) δεν επαρκει πως να βρει νοικι να μεινει μονος ή να στηριξει το δεσμο του.Μην σου φαινεται παραξενο καθολου γιατι πολλες φορες δεν επιλεγει καποιος το να ζει με τους γονεις αλλα οι καταστασεις.Να βλεπουμε ολες τις πλευρες πριν σχολιασουμε.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Μην το λες φιλε.Εαν ο μισθος ο σημερινος που παιρνει καποιος (και εαν παιρνει φυσικα και δουλευει) δεν επαρκει πως να βρει νοικι να μεινει μονος ή να στηριξει το δεσμο του.Μην σου φαινεται παραξενο καθολου γιατι πολλες φορες δεν επιλεγει καποιος το να ζει με τους γονεις αλλα οι καταστασεις.Να βλεπουμε ολες τις πλευρες πριν σχολιασουμε.

γιατι θα πρεπει ολα τα πραγματα να τα κρινουμε βαση της οικονομικης καταστασης της ελλαδας; εγω λεω οτι ενας ανθρωπος (ειδικα ενας ανδρας) που δουλευει σκληρα, πρεπει στα 30+ να μενει μονος. Ανεξαρτητα της κρισης που κοντεύει 10 χρονια. Το οφείλεις στον ιδιο σου τον εαυτο να εισαι ανεξαρτητος οικονομικα, φυσικα και πνευματικα, εκτος αν εισαι αμεα.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, IceMC είπε

Προσπάθησε να σκεφτείς τι έχουν κάνει οι γονείς σου για εσένα χωρίς να το θέλουν, χωρίς να θεωρήσεις ότι αυτά είναι δεδομένα για όλα τα παιδιά (γιατί δεν είναι δεδομένα). Πιθανόν να καταφέρεις να δείξεις μεγαλύτερη ανοχή και να περιορίσεις τον εκνευρισμό σου. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...