Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για την ΑΕΝ στα Χανιά και θα την υποβάλλω στο μηχανογραφικο μου φέτος αλλά πρώτα θα ήθελα και κάποια πληροφόρηση εάν είναι εύκολο. Έχω σκοπό να πάω σαν εσωτερικής φοίτησης και θα ήθελα να ξέρω. Τι παίζει με τις άδειες για έξω? Κάθε πότε μπορούμε να βγαίνουμε? Στο δωμάτιο με πόσα άτομα είμαστε περίπου? Από πρόγραμμα τι κάνουμε συνήθως όλη μέρα? Ευχαριστώ για όσους μου απαντήσουν και καλή χρονιά να έχουμε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, spartan613 είπε

Ενδιαφέρομαι για την ΑΕΝ στα Χανιά και θα την υποβάλλω στο μηχανογραφικο μου φέτος αλλά πρώτα θα ήθελα και κάποια πληροφόρηση εάν είναι εύκολο. Έχω σκοπό να πάω σαν εσωτερικής φοίτησης και θα ήθελα να ξέρω. Τι παίζει με τις άδειες για έξω? Κάθε πότε μπορούμε να βγαίνουμε? Στο δωμάτιο με πόσα άτομα είμαστε περίπου? Από πρόγραμμα τι κάνουμε συνήθως όλη μέρα? Ευχαριστώ για όσους μου απαντήσουν και καλή χρονιά να έχουμε!

Καλή χρονιά και καλή επιφοίτηση/επιφώτηση αν και όχι ακατόρθωτο!!!

Λοιπόν το πρόγραμμα , αν με το καλό υπάρχουν καθηγητές/καπετάνιοι/βιβλία είναι από το 8 και 15 ως της 2 και ορισμένες φορές μπορεί και ως τις 4 με κάποια κενά ενδιάμεσα είτε χωρίς λόγο είτε για δείπνο [εσωτερική σίτιση είτε έξω σε κάποιο συμβεβλημένο εστιατόριο (ταβέρνα λογικά) με μια συμβολή ως το πολύ 2 ευρώ , αρκεί να έχει εξασφαλιστεί τροφοδοσία από τις αρχές , δηλαδή διοίκηση] από Δευτέρα ως Πέμπτη με την Παρασκευή συνήθως να είναι ένα 4ωρο μάθημα και ένα 3ωρο στο σύνολο κενό . Αυτό το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και το maximum (?). Μετά τις 4 κάνεις ότι θες αρκεί να μην ενοχλείς σε ώρες κοινής ησυχίας αν έχεις αποφασίσει να μείνεις μέσα στην Ακαδημία. Επίσης κάποιες φορές θα καλείσαι να καθαρίζεις κάποιες αίθουσες με τον εκάστοτε σπουδαστή 4ετους,εσύ πρακτικά θα είσαι βοηθός σπουδαστή---->ΒΣ είτε το πρωί κατά την διάρκεια του μαθήματος είτε αργότερα, όποτε σε φωνάξουν. 

Τα βράδια ,ανάλογα τον διοικητή έχει και ελέγχους στα δωμάτια είτε από λιμενικούς είτε από 4ετής είτε και από τον ίδιο τον διοικητή.

Στο θάλαμο θα είστε το πολύ 6 άτομα , έχει κρεβάτια και τουαλέτα/μπάνιο αυτό μην φανταστείς πολλά πολλά, καλά ως εδώ!

Άδειες ότι κηρύξει ο τάδε διοικητής λιμενικός. Δηλαδή τιμητικές για παρέλαση-εθελοντική εργασία (αν συσταθεί μια τέτοια ομάδα)-άριστη επίδοση-αιμοδοσία είναι στην κρίση του διοικητή. Όσο καλός είναι μαζί σας , καλή φήμη έχει στην περιοχή , τόσο πιο ευνοϊκός θα είναι μαζί σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑ !!

Επεξ/σία από Rebel17711

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...