CoOliO Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους..Καλή χρονιά με υγεία κ αγάπη εύχομαι!!!Θέλω να σας πω το πρόβλημα μου να μου πείτε αν έτυχε κ σε εσάς κάτι ανάλογο!!Χθες ξαφνικά δεν είχα πρόσβαση κ μου ζητούσε το φβ για την δικιά μου ασφάλεια να ανεβάσω μια δικιά μου φωτογραφία!!Την ανέβασα λοιπόν και είμαι σε κατάσταση αναμονής για να ελεγχθεί!!Ευτυχώς έχω μια μερική πρόσβαση στον λογαριασμό μου μέχρι το σημείο ελέγχου αλλά τίποτα παραπάνω...Κ το κακό είναι πως μέσα στα μηνύματα έχω τηλέφωνα πελατών μου κ χάνω λεφτά..Τεσπα έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο;Ξέρετε κάτι παραπάνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Salvation81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, CoOliO είπε Καλησπέρα σε όλους..Καλή χρονιά με υγεία κ αγάπη εύχομαι!!!Θέλω να σας πω το πρόβλημα μου να μου πείτε αν έτυχε κ σε εσάς κάτι ανάλογο!!Χθες ξαφνικά δεν είχα πρόσβαση κ μου ζητούσε το φβ για την δικιά μου ασφάλεια να ανεβάσω μια δικιά μου φωτογραφία!!Την ανέβασα λοιπόν και είμαι σε κατάσταση αναμονής για να ελεγχθεί!!Ευτυχώς έχω μια μερική πρόσβαση στον λογαριασμό μου μέχρι το σημείο ελέγχου αλλά τίποτα παραπάνω...Κ το κακό είναι πως μέσα στα μηνύματα έχω τηλέφωνα πελατών μου κ χάνω λεφτά..Τεσπα έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο;Ξέρετε κάτι παραπάνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Δεν ειναι κατι παραξενο, το Facebook απλα φιλτραρει ψευτικους λογαριασμους γιαυτο ζηταει φωτο και κινητο. Αν δεν εχεις δηλωσει κινητο να το κανεις γιατι αν γινει καμια στραβη δεν θα εχεις προσβαση στον λογαριασμο σου.
CoOliO Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Κοίτα είχα κανονική μου φώτο κ email..Κινητό δεν έβαλα!!!Τώρα περιμένω από χθες το πρωί να ανοίξει!!Πιστεύεις θα ανοίξει κανονικά ε?Επίσης λες να καθυστερήσει πολύ?
kormos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, CoOliO είπε Καλησπέρα σε όλους..Καλή χρονιά με υγεία κ αγάπη εύχομαι!!!Θέλω να σας πω το πρόβλημα μου να μου πείτε αν έτυχε κ σε εσάς κάτι ανάλογο!!Χθες ξαφνικά δεν είχα πρόσβαση κ μου ζητούσε το φβ για την δικιά μου ασφάλεια να ανεβάσω μια δικιά μου φωτογραφία!!Την ανέβασα λοιπόν και είμαι σε κατάσταση αναμονής για να ελεγχθεί!!Ευτυχώς έχω μια μερική πρόσβαση στον λογαριασμό μου μέχρι το σημείο ελέγχου αλλά τίποτα παραπάνω...Κ το κακό είναι πως μέσα στα μηνύματα έχω τηλέφωνα πελατών μου κ χάνω λεφτά..Τεσπα έχει συμβεί σε κάποιον κάτι ανάλογο;Ξέρετε κάτι παραπάνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! Να έχει συμβεί όχι, αλλά δεν είναι λίγο παράλογο αυτό που έχεις κάνει; «Να εκθέτεις» σε social τηλέφωνα πελατών σου; Θα μπορούσες να τα έχεις στον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού σου πχ... Για δες το... 4 ώρες πριν, CoOliO είπε Κοίτα είχα κανονική μου φώτο κ email..Κινητό δεν έβαλα!!!Τώρα περιμένω από χθες το πρωί να ανοίξει!!Πιστεύεις θα ανοίξει κανονικά ε?Επίσης λες να καθυστερήσει πολύ? Απλά εχε υπομονή...όταν πρόκειται για έλεγχο ενδέχεται να προκύπτει καθυστέρηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα