Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα,υπάρχει τρόπος να προσθέσω χρήματα στον paypal λογαριασμό μου;(Δεν είμαι άνω των 18,δεν έχω κάποια κάρτα συνδεδεμένη) Ευχαριστώ :D
spartak1 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, VixenXIV είπε Καλησπέρα,υπάρχει τρόπος να προσθέσω χρήματα στον paypal λογαριασμό μου;(Δεν είμαι άνω των 18,δεν έχω κάποια κάρτα συνδεδεμένη) Ευχαριστώ Μπορεί να σου στείλει κάποιος άλλος χρήματα από το δικό του υπόλοιπο.
user2163 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Απο την στιγμή που δεν είσαι άνω των 18 δεν μπορείς να έχεις λογαριασμό στο paypal. Απο εκεί και πέρα αν είναι στο όνομα γνωστού σου αδερφού πατέρα κτλ. μπορείς μέσω εμβάσματος από τον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχεις συνδεδεμένο στο paypal δεδομένου ότι ο κύριος δικαιούχος είναι αυτός που έχει τον λογαριασμό paypal.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, spartak1 είπε Μπορεί να σου στείλει κάποιος άλλος χρήματα από το δικό του υπόλοιπο. Άλλος τρόπος; 😕
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Αν εχεις προσωπικο τραπεζικό λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα τοτε τον προσθέτεις στο παυπαλ και μετά απο αυτον τον λογαριασμό κανεις έμβασμα στο παυπαλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα