Kenny McCormick Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά, Έχω την εξής απορία πριν από περίπου ένα χρόνο έστειλα το κινητό μου για επισκευή της οθόνης, η οποία και έγινε μια χαρά και ήταν εντός της διετούς εγγύησης όμως τώρα μετά από ένα χρόνο το ίδιο πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το επισκευασμένο εξάρτημα (εδώ η οθόνη) έχει κάποια εγγύηση από τη στιγμή που επισκευάζεται.
Vassilis_24 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Συνήθως ένα τρίμηνο ή ένα εξάμηνο είναι η εγγύηση στις επισκευές. 1
gia_nnis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά, Έχω την εξής απορία πριν από περίπου ένα χρόνο έστειλα το κινητό μου για επισκευή της οθόνης, η οποία και έγινε μια χαρά και ήταν εντός της διετούς εγγύησης όμως τώρα μετά από ένα χρόνο το ίδιο πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν το επισκευασμένο εξάρτημα (εδώ η οθόνη) έχει κάποια εγγύηση από τη στιγμή που επισκευάζεται. πχ η samsung δινει 1 χρονο εγγυηση για την επισκευη.. Τι σου κανει η οθονη? Τρεμοπαιζει-παρασιτα-αχνιζει? 1
talibanakos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Πιστευω οτι καλυπτεσαι εαν εισαι μεσα στην αρχικη εγγυηση. Εισαι; 1
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, gia_nnis είπε πχ η samsung δινει 1 χρονο εγγυηση για την επισκευη.. Τι σου κανει η οθονη? Τρεμοπαιζει-παρασιτα-αχνιζει? Έχει κάτι κίτρινα σε ένα σημείο της (Xiaomi Redmi Note 3) 30 λεπτά πριν, talibanakos είπε Πιστευω οτι καλυπτεσαι εαν εισαι μεσα στην αρχικη εγγυηση. Εισαι; Δεν είμαι στην αρχική εγγύηση, γι'αυτό ρωτάω εφόσον μου πέρασαν καινούργιο ανταλλακτικό αυτό καθαυτό δεν πρέπει να έχει εγγύηση;
talibanakos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Kenny McCormick είπε Έχει κάτι κίτρινα σε ένα σημείο της (Xiaomi Redmi Note 3) Δεν είμαι στην αρχική εγγύηση, γι'αυτό ρωτάω εφόσον μου πέρασαν καινούργιο ανταλλακτικό αυτό καθαυτό δεν πρέπει να έχει εγγύηση; Που εγινε η επισκευη; Σε εξουσιοδοτημενο; 1
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Που εγινε η επισκευη; Σε εξουσιοδοτημενο; Στην Info Quest το κινητό είχε αγοραστεί από επίσημο μεταπωλητή
Kenny McCormick Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, spyros007 είπε 1 χρονο εγγύηση ανταλλακτικου..... οπότε θα πάρω την Info Quest από Πέμπτη ευχαριστώ παιδιά
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 συνήθως όταν γίνεται επισκευή, δεν υπάρχει επέκταση εγγύησης. Ρώτα όμως καλύτερα την info quest. 1
spyros007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 δεν γιναιτε επεψταση 40 λεπτά πριν, The_Judas είπε συνήθως όταν γίνεται επισκευή, δεν υπάρχει επέκταση εγγύησης. Ρώτα όμως καλύτερα την info quest. 1 χρονο εγγύηση ανταλλακτικου..... Δηλαδη οθονης οχι ολου του τηλ 1
gia_nnis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Αναλογα την πολιτικη της καθε εταιριας.. Αλλες δινουν χ χρονο εγγυηση για την επισκευη και αλλες μεχρι την ληξη της εγγυησης..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα