Muhammad Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Alxnks είπε Μην παραπληροφορεις έτσι γενικά κι απόλυτα ότι έκοψε τις δωρεάν e-συναλλαγες η eurobank (με έκανες να πάρω μόλις τώρα στο europhone banking και να ρωτήσω)! Οι δικές μου e-συναλλαγες ήταν και εξακολουθούν να είναι δωρεάν με τον live λογαριασμό από όταν τον έχω ανοίξει (εδώ και πολλά χρόνια). Για απλό καταθετικό λογαριασμό θέλει να έχεις μέσα 10.000€ για να είναι δωρεάν. Για λογαριασμό μισθοδοσίας θέλει 3.000€. τελικά τι έγινε με τις e-συναλλαγές; στο τιμολόγιο όντως γράφει ότι το πακέτο διατίθεται μέχρι 10/01/2020. Μήπως εννοεί ότι θα σταματήσει η χρέωση και απλά θα παρέχεται σε αυτούς που έχουν το απαιτούμενο υπόλοιπο στον λογαριασμό τους; Περίεργο αν γίνει όντως έτσι. Πάντως σήμερα 13/01/2020 έκανα συναλλαγή και δε με χρέωσε τίποτα λόγω του πακέτου. Άρα και σε εμένα ισχύει κανονικά, προς το παρόν.
conkal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Δεν εχω διαβασει το υπολοιπο thread , προς TS : Η Eurobank εχει μακραν ευκολοτερο , καλυτερο και πιο εξυπνο Ebanking. Μπορεις να κανεις τα παντα απο εκει ευκολα. Ανοιγμα λογαρισμων , επενδυσεις σε αμοιβαια και γενικα ειναι μπροστα. Η εθνικη όμως εχει πολύ καλυτερο mobile-banking . Καλυτερη εφαρμογη για κινητο, εξτρα i-bank βραχιολακι αμα θες και επισης εχει περισσοτερα ΑΤΜ. Το ebanking της πασχει σε σχεση με την eurobank. Στο ιδιο δίλημμα , κρατησα και τις 2 αλλα δουλευω πολυ περισσοτερο την Eurobank. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα