Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Alxnks είπε

Μην παραπληροφορεις έτσι γενικά κι απόλυτα ότι έκοψε τις δωρεάν e-συναλλαγες η eurobank (με έκανες να πάρω μόλις τώρα στο europhone banking και να ρωτήσω)!

Οι δικές μου e-συναλλαγες ήταν και εξακολουθούν να είναι δωρεάν με τον live λογαριασμό από όταν τον έχω ανοίξει (εδώ και πολλά χρόνια).

Για απλό καταθετικό λογαριασμό θέλει να έχεις μέσα 10.000€ για να είναι δωρεάν.

Για λογαριασμό μισθοδοσίας θέλει 3.000€.

τελικά τι έγινε με τις e-συναλλαγές;

στο τιμολόγιο όντως γράφει ότι το πακέτο διατίθεται μέχρι 10/01/2020.

Μήπως εννοεί ότι θα σταματήσει η χρέωση και απλά θα παρέχεται σε αυτούς που έχουν το απαιτούμενο υπόλοιπο στον λογαριασμό τους; Περίεργο αν γίνει όντως έτσι.

Πάντως σήμερα 13/01/2020 έκανα συναλλαγή και δε με χρέωσε τίποτα λόγω του πακέτου. Άρα και σε εμένα ισχύει κανονικά, προς το παρόν.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει το υπολοιπο thread , προς TS :

Η Eurobank εχει μακραν ευκολοτερο , καλυτερο και πιο εξυπνο Ebanking. Μπορεις να κανεις τα παντα απο εκει ευκολα. Ανοιγμα λογαρισμων , επενδυσεις σε αμοιβαια και γενικα ειναι μπροστα. 

Η εθνικη όμως εχει πολύ καλυτερο mobile-banking . Καλυτερη εφαρμογη για κινητο, εξτρα i-bank βραχιολακι αμα θες και επισης εχει περισσοτερα ΑΤΜ. Το ebanking της πασχει σε σχεση με την eurobank. 

Στο ιδιο δίλημμα , κρατησα και τις 2 αλλα δουλευω πολυ περισσοτερο την Eurobank. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...