Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονία σε όλους,
Είμαι σε αναζήτηση για κινητό με budget εως 300Ε το οποίο θα ήθελα οπωσδήποτε να υποστηρίζει NFC και να έχει SD Card Slot.
Ανοιχτός σε οποιαδήποτε ιδέα
Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nokia 7 Plus στα 260€ αυτή τη στιγμή. Έχει NFC, παίρνει SD, έχει μεγάλη μπαταρία 3800mah, καλή καμερίτσα για την κατηγορία του και το πιο βασικό τρέχει stock android! 

Σου μένει και το 40άρι στην τσέπη και είσαι πένα 😎

Επεξ/σία από Netr0nic
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το 7 Plus εχει θεματα με την οθονη τωρα τελευταια.Αλλαξε κατασκευαστη η νοκια και εχουν προβλημα με το φωτεινοτητα.

Προσωπικά δεν είδα κάπου να παίζει τέτοιο πρόβλημα, πότε προέκυψε αυτό? 

Ήξερα για κάποια freeze της οθόνης (στο εξωτερικό κυρίως απ όσο διάβαζα) τα οποία όμως σταμάτησαν/λύθηκαν μετά το update του Οκτωβρίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Dantε είπε

Δες στο myphone.

Το σκεφτομουν και εγω και μπηκα να κοιταξω και προεκυψε.

Θα το κοιτάξω αργότερα 👍

Όσον αφορά τον φίλο που ψάχνει...

Μετά παίζει και το Honor 10 (έχει και αυτό SD+NFC) καλή καμερίτσα, οθόνη κλπ. (295€)

Το Honor 8X (SD+NFC) (270€)

Επίσης το πολύ καλό θηριάκι Sony XZ1 με SD+NFC, πολύ καλή κάμερα, δυνατό επεξεργαστή SD 835 και αδιαβροχοποίηση! (226€)

Επεξ/σία από Netr0nic
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδια! Μαλλον θα κινηθώ προς το Honor 8X καθως το 10 που επισης μου αρεσε δεν δεχεται SD card.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Althael είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδια! Μαλλον θα κινηθώ προς το Honor 8X καθως το 10 που επισης μου αρεσε δεν δεχεται SD card.

Έκανα λάθος για το Honor 10 όντως δεν το είχα προσέξει. Πάντως και το 8X αρκετά καλό όπως και το Nokia 7 Plus λίγο παρακάτω!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Έκανα λάθος για το Honor 10 όντως δεν το είχα προσέξει. Πάντως και το 8X αρκετά καλό όπως και το Nokia 7 Plus λίγο παρακάτω!

Δεν υπαρχει θεμα φίλε. Ευχαριστω και παλι!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...